Dodaj do ulubionych

knajpy rybne w wawie

IP: 217.153.10.* 20.01.03, 15:53
szukam przyzwoitej knajpy rybnej w rejonie starówki..kiedyś był np. Viking
ale teraz jest jakiś klub bilardowy..
macie jakieś typy? mogą dawać tam ryby, mogą też owoce morza..
z góry dzięki!

Obserwuj wątek
    • Gość: ltfc Re: knajpy rybne w wawie IP: 217.153.10.* 20.01.03, 16:14
      może Fisherman na Jezuickiej jest OK? Albo Casa Valdemar(?) na Pięknej (kuchnia
      hiszpańska, także rybna..)?
    • xpert Re: knajpy rybne w wawie 20.01.03, 21:29
      Gość portalu: ltfc napisał(a):

> szukam przyzwoitej knajpy rybnej w rejonie starówki..kiedyś był np. Viking
      > ale teraz jest jakiś klub bilardowy..
      > macie jakieś typy? mogą dawać tam ryby, mogą też owoce morza..
      > z góry dzięki!
      >

Z knajp rybnych w Warszawie tylko Sushi Bar na Moliera. Najlepsze sushi w tej
      czesci planety. Polecam butter fish rolls.
      • Gość: ltfc Re: knajpy rybne w wawie IP: 217.153.10.* 21.01.03, 12:21
        dzięki! zapamiętałem....
        • Gość: Niech Re: knajpy rybne w wawie IP: 217.197.165.* 21.01.03, 13:05
          Nie jestem amatorem ryb, ale zdanie o nich zmieniam przy kazdej wizycie w Pod
          Zlotym Linem w Wierzbicy. Niby to poza W-wa, ale tylko 30 minut drogi
          samochodem, a sadze, ze W-wie knajpy z tak dobra i swieza ryba nie
          uswiadczycie. Ceny jak najbardziej dostepne - trzeba tylko uwazac, bo w menu
          jest cena nie za porcje lecz wage, i kuchciki staraja sie wepchnac jak
          najwieksze kawalki - rzadko udaje mi sie zjesc rybke do konca. Jesli ktos ryb
          nie lubi, jest tez przyzwoita kuchnia polska. W lykendy lepiej zarezerwowac
          stolik.
          • Gość: ltfc Re: knajpy rybne w wawie IP: 217.153.10.* 21.01.03, 14:36
            również i Tobie dziękuję!!!
    • Gość: Syrena Re: knajpy rybne w wawie IP: 217.153.45.* 21.01.03, 14:59
      Ta w Wierzbicy jest jedyna w swoim rodzaju. Warto. A lin w śmietanie - to palce
      lizać. Jest też "Delfin" na Twardej (dawna Krajowej Rady Narodowej)- na odcinku
      między Sienną a Prostą. Rybki dobre, spory wybór. Wystrój raczej
      socrealistyczny (taki jak w Wierzbicy). Jest też knafpa chyba się nazywa MESA
      przy pl. Zbawiciela.
      Pozdrawiam
      Syrena
      • Gość: Niech Re: knajpy rybne w wawie IP: 217.197.165.* 21.01.03, 15:08
        Nie wiem czy Mesa jeszcze istnieje. A nawet ten sklep rybny pod nia. Jesli ktos
        moze sprawdzic - prosze o glos.
        • Gość: ltfc Re: knajpy rybne w wawie IP: 217.153.10.* 22.01.03, 09:55
          a Casa Valdemar na Pięknej??? hiszpańskie jedzenie, więc i owoce morza powinny
          być tam zachęcające..?
          • Gość: Niech Re: knajpy rybne w wawie IP: 217.197.165.* 22.01.03, 11:14
            Zdaje sie, ze Casa Valdemar zawedrowal do watku o najdrozszych knajpach w W-
            wie. Ja drogich knajp nielubie, bo mam takie wrazenie, ze place za wystroj, za
            drogiego kucharza, za pokazanie sie w tzw. towarzystwie, a na koncu jest dobra
            kuchnia. Zamiast tam siedziec wole za te same pieniadze przetestowac cztery
            miejsca z klimatem.
            PS. Pominalem kwestia posiadania lub nie odpowiedniej ilosci waluty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka