Gość: Psmialk IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 00:36 Bylo super:))) i definitywnie oplacalo sie bardziej niz ogladanie poczynan naszej reprezentacji:> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fan DM z Grodna Czy warto było.............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 02:30 Wszedłem 15 min przed depeszami i udałomi sie pomimo wielokrotnych "duzych" barków przecisnąć się około 30 metrów przed sceną, gdzie spędziłem piękne chwile w otoczeniu sympatycznych fanów DM. PS. szkoda tylko ludzi z telewizorkami którzy podniecali sie nasza reprezentacją, widocznie coś innego było ważniejsze tego wieczoru.... Pozdrowienia dla wszystrkich fanów DM Było ZAJEBIŚ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aprile z\ Wrocka Re: Czy warto było.............. IP: *.provider.pl / *.provider.pl 10.06.06, 06:18 Wlasnie dobilismy do Wroclawia i padamy. Ale WARTO BYLO. pOZDTRAWIAMY WSZYSTKICH FANOW DM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de-mo-ne-czek Re: Czy warto było.............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 10:02 My do Częstochowy dotarliśmy ok 4 piekelnie zmęczeni ale przeszczęśliwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aprilka z Wrocka Re: Czy warto było.............. IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.06.06, 21:36 Bylo pieknie. Tylko teraz mam dola, ze to juz PO.... No ale coz, pozostaje czekac na nastepny koncert, a najlepiej poszukac biletow na koncert w Berlinie lub Dublinie.... Pozdrawiamy serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ninuu.Kwidzyn Re: Czy warto było.............. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 11:00 Pewnie,że warto było! Świetny koncert był! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawik Re: Depeche Mode zagrali na stadionie Legii IP: *.icpnet.pl 10.06.06, 10:05 To był mój pierwszy koncert DM. Nie jestem ich fanem, jest nią moja dziewczyna i powiem szczerze, że bawiłem sie zajebiście mimo nie znania tekstów piosenek. Wyszaleliśmy sie na maxa. Jeśli będą jeszcze grali w Polsce na pewno pojadę, a do tego czasu może stane sie ich fanem. Pozdro dla ludzi z dwóch autokarów, które z Poznania wyjeżdżały sprzed starego zoo!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
enella Re: Depeche Mode zagrali na stadionie Legii 10.06.06, 10:35 bylo REWELACYJNIE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_gie Re: Depeche Mode zagrali na stadionie Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 12:52 Świetna forma wszytskich na scenie. Boski garnitur. Świetnty taniec ,,kojota" :) Uwielbiamy ten taniec. Byłyśmy we dwie. Ja i moja koleżanka, wychowana na DEPECHA na mojej własnej piersi. Teraz jestesmy fankami juz od dziesieciu lat i zawsze bawimy sie fantastycznie. Zdarłysmy gardła patrzac stale na scene i słuchajac muzyki, a nie ogladajac się na innych. Fanów było widac, słychac i czuc i to wystarczy by odlecie w przestworza radości. Pozdrawienia dla wszytkich DAMAGED PEOPLE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rdy2Go Rewelacja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 10:39 Najlepszy koncert DM jaki widziałem zarówno na DVD jak i live :) Publicznosc wspaniała, nagłośnienie genialne (dużo lepsze niż np. na U2 w Katowicach). Dzięki mundialowi nastąpiło naturalne przefiltrowanie fanów, co ma swoje zalety. Oprócz standardowego zestawu hitów sięgnęli także po Nothing's Impossible, a także po bardzo stare Leave In Silence i ... Photographic (pierwsza płyta, świetne światła :) !!! Super brzmiały w nowym wykonaniu. Z pewnością nie była to klasyczna promocja nowej płyty, jak poprzednia edycja tego "tour", ale ukłon dla fanów o mniejszym lub większym stażu. Pozdrawiam wszystkich którzy tam byli! Wyrazy współczucia dla tych co oglądali mecz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK Re: Depeche Mode zagrali na stadionie Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 10:42 Bylimy na koncercie - nie rozumiemy tych wszystkich zachwytow.Ludzie bawili sie cienko - zespol na bisach nie wykonal wszystkich zaplanowanych utworow (chyba oklaski byly za slabe). Niestety koncert przegral z pogoda i wystepem naszej reprezentacji. Duze zastrzezenia do jakosci dzwieku podczas koncertu oraz zachowania niektorych pseudo-fanow, ktorych glownym celem bylo wypicie jak najwiekszej ilosci piwa. Tym, ktorzy chca sie swietnie pobawic na koncercie DM polecamy wyjazd do Niemiec- tam naprawde wszystko wyglada inaczej: naglosnienie, organizacja, podczs koncertu mozna kupic piwo,wino i nie widac zataczajacych sie ludzi. A miejsce koncertu nie jest otoczone kordonem policji - bylismy i widzielismy. PS Dla tych ktorzy nam powiedza,ze trzeba bylo jechac do Niemiec odpowiadamy: probowalismy, ale tam bilety na DM sprzedaja sie od reki - w ciagu 30 min byly juz niedostepne (porownajcie to sobie z W-wa - w Berlinie odbeda sie 3 koncerty - na zaden nie ma biletow). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ew Re: Depeche Mode zagrali na stadionie Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 10:47 ty malkontencie jeden, bzdury że biletów nie ma na berlin poszperaj na forach depeszkowskich, a koncert był cudowny i w życiu bym nie wolała być w germanowie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rdy2Go Re: Depeche Mode zagrali na stadionie Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 10:59 A w którym miejscu byłeś? Tam gdzie ja dźwięk był naprawdę OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: Depeche Mode zagrali na stadionie Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 11:31 Niestety prawda jest taka że nagłośnienie nie należało do najlepszych i publliczność wokół mnie trochę drętwa:( ale ja bawiłam się super i nik mi tego nie może zabrać. Koncert był piękny, piękne piosenki, Gahan jak zawsze w świetnej formie, a cała oprawa artystyczna zapierała dech... Cudownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal Re: Depeche Mode zagrali na stadionie Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 12:19 Wiesz co? Sam jesteś drętwy skoro tylko narzekasz... Trzeba było się bawić, zamiast rozglądać i oceniać ludzi wokół. Ja byłem przemoczony ale stałem pod sceną przy wybiegu, gardło mam zdarte i bawiłem się na całego. A nagłośnienie i oprawa wizualna były podobne jak na U2 w Chorzowie albo nawet lepsze :-) (jedynie wokale na początku jakby były słabo słyszalne, ale to nie wina nagłośnienia tylko akustyków - sama muzyka była OK, co znakomicie przetestował Timo Maas ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do AK Re: Depeche Mode zagrali na stadionie Legii IP: *.chello.pl 10.06.06, 11:53 ale pie... ysz, piwo można było kupić, policja była dla bezpieczeństwa fanów - przeszkodzili ci w czymś? ja akurat jestem zadowolona z tego, że pilnowali porządku koncert był świetny, fajnie, że grali stare kawalki, Photographic mnie powaliło, tak samo jak Leave in silence Odpowiedz Link Zgłoś
qlka101 Re: Depeche Mode zagrali na stadionie Legii 10.06.06, 12:44 To było wspaniałe widowisko!Mistrzostwo świata!Chłopaki z DM pokazali po raz kolejny,że są zespołem,który na koncertach czuje się jak ryba w wodzie.Ja i grono moje czarnej rodzinki-starych zagorzałych i wiernych od lat depeszy jestesmy bardzo szczęśliwi,że po raz kolejny moglismy być świadkami Black Celebration .Dla takich chwil warto żyć!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qlka101 Ochrona się nie spisała!!!Gdzie sa nasze bilety??? 10.06.06, 12:57 Mam tylko jedno zastrzeżenie:jestem zawiedziona i bardzo zniesmaczona(jak i wiele innych osób)faktem,iż nie udało mi sie odzyskać biletu.Nie wiem czemu miało słuzyć zabieranie biletów przy wejściu na na sektoer najbliżej sceny.Panowie z ochronu dali plamę,zresztą czy tacy gście mogą zrozumieć co znaczy dla fana pamiatkowy bilet z koncertu? Wstyd i hańba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Ochrona się nie spisała!!!Gdzie sa nasze bile IP: *.betanet.pl 10.06.06, 13:18 Trzeb bylo poprosic o oddanie biletu :) ja zawsze tak robie Mam pytanie czy ochrona miala na koszulkach napis FOSA ?? Jesli tak to masz wytlumaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafinki Re: Ochrona się nie spisała!!!Gdzie sa nasze bile IP: *.chello.pl 10.06.06, 22:32 Może wychodziłaś inną stroną, bo my odzyskaliśmy bilety i to bez problemu. Każdy wychodzący,który chciał dostał bilet. A koncert był odjazdowy, a malkontenci niech siedzą w domu i marudzą. Choć odniosłam wrażenie, że głównie Dave jest już nieco przemęczony tą trasą. Ale i tak dawał z siebie wszystko- jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATARZYNKA nieprawda oddawali bilety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 23:40 NIEPRAWDA ODDAWALI BILETY JAK SIE Z TAMTĄD WYCHODZIŁO PO SKOŃCZONYM KONCERCIE OSOBIŚCIE ODEBRAŁAM BILET JAK CHCESZ TO SIE ODEZWIJ A WYŚLĘ CI JEDEN BO MAM .KATARZYNKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzynka Re: Ochrona się nie spisała!!!Gdzie sa nasze bile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 23:50 nieprawda bilety mozna było odzyskać po koncercie jak sie wychodziło z sektoru pod scena ja właśnie tam byłam i odzyskałam swój bilet panowie z ochrony byli super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :((( to ten syf jeszcze istnieje? IP: *.nsw.bigpond.net.au 10.06.06, 13:04 chyba tylko w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d.m.....aniak Re: to ten syf jeszcze istnieje? IP: *.frh.faurecia.com 11.06.06, 03:53 słuchaj sobie dalej ireny santor baranie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Gdańsk Re: Depeche Mode zagrali na stadionie Legii IP: *.chello.pl 10.06.06, 13:30 Wróciłem o 5 do Trójmiasta, ale warto było jechać taki kawał Polski, aby zobaczyć i posłuchać koncertu. Koncert oglądałem z płyty i z trybun. Kilkadziesiąt tysięcy ludzi doskonale się bawiących, zapada w pamięć. Piekny koncert, doskonała akustyka i światła. Pozdrowienia dla fanów z Jastarnii, których spotkaliśmy w drodze powrotnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ir Mecz a koncert IP: 85.198.214.* 10.06.06, 13:33 Nie rozumiem tego ciaglego porownywania meczu do koncertu. Przeciez to sa dwie rozne "rzeczy", koncert to jednak jakies wydarzenie artystyczne, a mecz - raczej nie bardzo. Poza tym sa ludzie, ktorzy nie interesuja sie w ogole pilka nozna (czyli np. ja) - ale chyba wiekszosc oczekuje, ze wszyscy beda robic to samo:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolboy Re: Mecz a koncert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 13:59 naglosnienie lipa, trzeba przyznac. 20 metrow od sceny moglismy rozmawiac, a to nie jest normalne. nawet jak z klubu wychodze to mi jeszcze w uszach dudni, a tu po koncercie nic.. szkoda. oni tez chyba jacys tacy zmeczeni byli i nie dali z siebie wszystkiego. wczesniejsze ich koncerty w Polsce chyba byly lepsze, a raczej na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d.m.....aniak Re: Mecz a koncert IP: *.frh.faurecia.com 11.06.06, 04:07 ja jestem fanatykiem piłki i do tego kibicem reprezentacji, ale nie odpuściłbym koncertu nawet gdybym miał bilet na mecz w niemczech i mógł oglądać na żywo zmagania naszej ekipy. zdecydowanie wybrałem DM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomaso Re: Depeche Mode zagrali na stadionie Legii IP: *.aster.pl 10.06.06, 14:00 Tez tam bylem i nie rozumiem zachwytow nad dzwiekiem. Moze pod scena bylo ok ale juz 30 metrow z tylu byla kaszana. Samo przygotowanie koncertu oceniam na 5 ale akustyke najwyzej na 3 z minusem. Dzwiekiem bylem strasznie rozczarowany. pozdrawiam wszytstkich ktorzy sie zachwycaja koncertem. Zazdroszcze im tego. Naprawde! Rozczarowany Odpowiedz Link Zgłoś
poldek Re: Depeche Mode zagrali na stadionie Legii 10.06.06, 14:11 A na mnie największe wrażenie zrobiło dwóch gości, którzy na żylecie zaczęli robić oprawę do "Never let me down again". Coś na piłkarskim stadionie nie da się zapomnieć o piłce. Zwłaszcza w czasie mundialu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koo Re: Depeche Mode zagrali na stadionie Legii IP: 195.12.32.* 10.06.06, 14:17 mnie DM zaraził mój Mąż- jest ich fanem od bardzo....bardzo dawna. mamy pare koncertów na DVD- są super- ale koncert to po prostu- Swietna zabawa! Na koncercie byłam pierwszy raz i na pewno jak będą jeszcze u nas to będziemy! Dla mnie super!!!! a pomysł z folią ok- dzięki temu mieliśmy suche nakrycia do występu- DM!!! POLECEM KAŻDEMU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan od 20 lat Re: Depeche Mode zagrali na stadionie Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 00:07 Mnie się podobało, szkoda że ich zdjęli tak szybko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adams Re: Depeche Mode zagrali na stadionie Legii IP: *.dickensa.waw.pl / *.compi.net.pl 10.06.06, 14:27 rewelacja, nie moge przestac sobie podspiewywac "Never let me down..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamba Re: Depeche Mode zagrali na stadionie Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 14:33 Szkoda, że nie udało nam się namówić zespół na więcej bisów. Poprzednio, na Służewcu, daliśmy radę, a teraz ludzie za szybko zaczęli się rozchodzić. Duch w narodzie ginie czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis_fis Re: Depeche Mode zagrali na stadionie Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 15:16 to nie duch w narodzie ginie tylko, ze tyle i takie bisy maja zaplanowane na te trase. 3 bisy i nic wiecej. sprawdz to na ich stronie w setach- www.depechemode.com/tour/setlist.html szkoda,ze sie nie wylamali. a poza tym chciales jeszcze tam stac kiedy zapalono reflektory i wylaczono sprzet?? na Sluzewcu nie bylo oswietlenia, wiec i ludzie dluzej zostali. z kolei mysle, ze organizacja byla w porzadku. nie bylo anie czekania na wejscie, ani na wyjscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mentor Re: Depeche Mode zagrali na stadionie Legii IP: *.tn.glocalnet.net 10.06.06, 15:41 zaluj zem nie byl a chodze na depeche od 86 roku 86.88.90.93.98.2002.2006 szwecja Odpowiedz Link Zgłoś
jondan Re: Depeche Mode zagrali na stadionie Legii 10.06.06, 17:01 Witam wszystkich fanów DM. Byłam na koncercie DM po raz pierwszy i jestem pod wrażeniem. Głównie atmosfery panującej wśrod fanów (od razu było można poznać kto przyszedł z pasji a kto jako osoba towarzysząca). Ja byłam z tej pierwszej grupy i bawiłam się wysmienicie,rozgrzali mnie a gardło miałam zdarte. Niestety mój chłopak nie jest już tak zachwycony (osoba towarzysząca-nie przekonali go...)widocznośc zespołu z połowy boiska (płyty)na scenie była marna...Szkoda, że żaden telebim nie pokazywał co się dzieje na scenie bez dodatkowych gadżetowych wizualizacji i opóźnień. Nie widziałam przez to tańca i kręcenia tyłeczkiem Dava:( Moze będę musiałą poczekac na dvd. Nagłośnienie ok, nie mam zarzutów. Piwko na stadionie tez by się przydało-2h czekania na DM, deszcz... to by się chociaż piwko wypiło:) Jednyne, co mnie bardzo negatywnie zaskoczyło to ceny koszulek... 120 złotych za koszulkę. To przegięcie jak dla mnie.... Pozdrawiam i czekam na następną płytę i trasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d.m.....aniak Re: Depeche Mode zagrali na stadionie Legii IP: *.frh.faurecia.com 11.06.06, 04:17 popieram w 100% koszulki za drogie z piwem lipa deszcz zniosłem nie znam celu zabierania biletów ja swój odzyskałem ale niektórzy brali po 2 a nawet po 3 sztuki tak więc nie jest dziwne że wielu fanów nie pokaże pamiątki wnukom pozdrawiam fanów wałbrzych słucha DM koncert był OOOOOKKKKKK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Depechka Re: Depeche Mode zagrali na stadionie Legii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 18:11 To było wyjątkowe przeżycie.Atmosfera udzieliła się nawet członkom zespołu.David Gahan posyłający w stronę publiczności "buziaki",Martin Gore uśmiechnięty od ucha do ucha no i Andy Fletcher bijący brawa.Trybuny wyjątkowo żywotne,płyta zapełniona ze wszystkich stron,głośne skandowanie i oczywiście wszystkie piosenki wyśpiewane wraz z zespołem.Akcja publiczność-zboże(podczas piosenki N.L.M.D)wypadła doskonale.Jednym słowem fani spisali się na medal.Jestem z NAS dumna :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Depeche Mode zagrali na stadionie Legii IP: 82.210.148.* 10.06.06, 18:34 Dołaczam sie do achów pokoncertowych. Rewelacyjny koncert, o niebo lepszy od tego na służewcu. ja stałam mniej więcej w połowie płyty i to z boku i nagłośnienie było ok, choć zgodze się że mogło być lepsze. Nie mniej jednak nie przeszkadzało to w odpowiednim odbiorze i dobrej zabawie. Kiedy widziałm ten tłum klaszczący, spiewający razem to az chciało sie skakać. Nie wiem gdzie stali Ci wszyscy malkontenci ale ja widziałam super koncert, super reagująca publike i nie zapomne tego koncertu długo. Poza tym kto chciał tam przyjść sie pobawić to własnie to robił, mnie guzik obchodzili ludzie z telewizorkami itp. liczyło sie Depeche Mode kto by zwracał uwage na inne szczegóły. Organizacja ok, na luzaka można było się dostac na stadion bez ścisku i przepychanek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Depeche Mode zagrali na stadionie Legii IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 10.06.06, 18:42 Ten koncert byl dla mnie, jeszcze "mlodej" fanki niesamowitym przezyciem. Dlugo jeszcze bede go wspominac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elvirka Re: Depeche Mode zagrali na stadionie Legii IP: *.stegny.2a.pl 10.06.06, 19:53 Koncert był świetny.Chociaż uwielbiam piłkę nożną za nic w świecie nie przepuściłabym koncertu Depeche Mode bo był dla mnie o wiele ważniejszy.Nawet deszcz nikogo nie przestraszył.Już nie mogę się doczekać następnego koncertu.Jeśli nie tu w Warszawie to gdzieś indziej =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gandeno Re: Depeche Mode zagrali na stadionie Legii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 22:54 niesamowity koncert..niezapomniane widowisko..do teraz jeshcze słyshe te kawałki..rewelacja po całości..:)pozdrawiam Wshystkich obecnych na stadionie.. a kibicom..shczerze współczuję...cóż...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatar Re: Depeche Mode zagrali na stadionie Legii IP: *.toya.net.pl 11.06.06, 00:51 Porównanie z nasz reprezentacją jest absolutnie nie na miejscu ;-) Byłem tam i było zajefajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
girl Re: Depeche Mode zagrali na stadionie Legii 11.06.06, 00:52 koncert DM byl spoko, ale mam wątpliwości co do ich swiezosci i naglosnienia. w Spodku bylo zdecydowanie lepiej. No i tam zagrali o kilka piosenek wiecej. Nawet after party było lepsze; wg mnie to co stało się w skarpie to żenada: za dużo mixów i rytmów techno, powolna obsługa przy barze no i opłukiwanie kuflów do piwa tylko wodą (zamiast mycia z płynem); a ochrona bardzo nieprzyjemna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markiz DM na Legii - czy ktos to rejestrowal? IP: *.chello.pl 11.06.06, 05:25 Co to byl za koncert. Co to byl za koncert. Naprawde ciezko to opisac, mam nadzieje, ze ktos to zarejestrowal. Powiedzcie, ze ktos to nagrywal, prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie polecam depesz moud to prawdziwe krowie lajno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 14:10 kto raz posluchal - ten wie. typek ledwo cos tam pod nosem bonka (a moze bonka, ale nie z tej strony), teksty ma do bani a wyglada... jak rumun ze stadionu. taki rasowy obszczymur. chyba po koncercie fszyscy obecni udali sie na parade z rana... ciotki..! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aprilka z Wrocka Re: depesz moud to prawdziwe krowie lajno IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.06.06, 21:33 pewnie oczekujesz, ze ktos podejmie sie z Toba polemizowac.... a tymczasem - tylko przykro patrzec jakie masz problemy z polska gramatyka i ortografia.... :- ( Popracuj nad soba a potem zacznij krytykowac - moze by tak chociaz bez bledow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aprilka z Wroclawi Re: DM na Legii - czy ktos to rejestrowal? IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.06.06, 21:29 koncert, jak bylo na telebimach, byl rejestrowany, tylko trzeba bylo kupic voucher na stoisku z koszulkami a nastepnie zarejestrowac sie na stronie i czekac na przesylke. niestety nie kupilismy voucher (na nim byl specjaliny numer bo to emisja limitowana) bo koles ktory je sprzedawal nie za wiele na ten temat wiedzial wiec nie mielismy przekonania czy to nie jakas sciema. w angli mozna sciagnac to poprzez przeslanie sms'a - moze cos nam sie uda przez znajomych. teraz straasznie zaluje, bo czekalibysmy juz na plytke. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: DM na Legii - czy ktos to rejestrowal? 12.06.06, 16:24 koncert zarejestrowany w W-wie można już zamówić na stronie www.depechemode.com ukaże się 1.07. koszt 20 funtów, płatność kartą. zamiast płytki można ściągnąć wersję elektron., jak kto woli. www.depechemodelive.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Depeche Mode zagrali na stadionie Legii IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.06.06, 07:52 nie jestem fanem DM ale koncert musiał byc ciekawszy niż polska reprezentacja Odpowiedz Link Zgłoś