Gość: MAGDA IP: *.aster.pl 25.06.06, 19:11 LEKKIE PRZEGIECIE Z CENAMI - BIGOS CHYBA ZE ZLOTEM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arthur Re: Strefa Gourmet Domu Dochodowego Magdy Gessler IP: 194.80.204.* 11.07.06, 16:09 Bylem, jadlem, ladne wnetrze, kompozycje smaczne, ale ceny przerazaja. W dodatku te mikroskopijne porcje, to jest po porostu nieuczciwe! Za te pieniadze bez trudu dostaniecie posilek obfitszy, a przy tym rownie smaczny, jesli nie smaczniejszy, w wielu warszawskich restauracjach. Kompletnie nie zgadzam sie z autorka artykulu (czy ona w ogole miala okacje sprobowac potraw, o ktorych pisze?) - pani Gessler stworzyla miejsce bardziej dla ociekajacych szmalem snobow, niz milosnikow dobrej kuchni. Pozdrawiam forumowiczow i przepraszam za brak poslkich znakow - A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FA Re: Strefa Gourmet Domu Dochodowego Magdy Gessler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 02:10 Byłem ale gdzie ten bigos? Moja kanapka wystarczylaby na dobre dwa dni i SUUUUUUUper smaczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Strefa Gourmet Domu Dochodowego Magdy Gessler IP: *.chello.pl 16.08.06, 22:25 Musze koniecznie sie tam wybrac przy okazji wizyty w Warszawie. Bigos ze zlota i jajko faberge sa intrygujace, ale najbardziej talerz swiezych owocow za 26 zl. Ulozylam na najwiekszym talerzu swieze owoce z targu, podliczylam, wyszlo jakies 4-5 zlotych. Drogi Arthurze, nie wiem, w czym sie nie zgadzasz z autorka tekstu - to artykulik czysto informacyjny i zaloze sie, ze autorka nie probowala, bo jej po prostu na to nie stac. Odpowiedz Link Zgłoś