stolek 26.06.06, 15:11 W Gazecie mamy dzisiaj hece z pradem. Kilkakrotnie wylacza sie i wlacza, przez co pracuje sie nam... troche ciezko. Czy i u Was jest podobnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaa_ga Re: Awaria pradu 26.06.06, 15:13 Okęcie stoi (port) Awaria elektrowni Ostrołęka. Stamtąd czerpią Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Awaria pradu 26.06.06, 15:17 U... Czyli przeciazenie z powodu upalu. Wylaczac klimatyzatory :)) Przeciez to dopiero drugi dzien upalow... ma byc jeszcze cieplej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rydzyk Re: Wszystkiemu jak zwykle winne Radio Maryja... IP: *.centertel.pl 26.06.06, 16:49 ... i Giertych faszysta. LEPPER musi odejsc!!!! Redakcjo gazety - z powodu wolnego zapraszam do manifestacji antygiertychowskiej pod MEN!!! Nie ma czasu do stracenia = faszysci juz wylaczyli Wam prad!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zytka Re: Rynki szaleja po odejsiu Zyty az pradu nie ma IP: *.centertel.pl 26.06.06, 16:55 Ja wam mowie: ZAchodni kapital tak szybko ucieka z Polski, ze az zabraklo pradu na transakcje elektorniczne!!! Przeciez jak mowi rokita, tylko Zyta byla skuteczna bariera przeciw zadaniom Romka G. i Andrzeja L... Dzis nie ma pradu, jutro benzyna po 6 zl, pojutrze... (co tam jeszcze bredzi PO ???)... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: Awaria pradu 26.06.06, 15:23 u mnie na chwilę wszystko siadło, jakoś po południu Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Awaria pradu 26.06.06, 15:25 No i macie radochę,a po co pchać się do Warszawy? HA,ha,ha, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Awaria pradu IP: *.centertel.pl 26.06.06, 16:50 giertych musi odejsc!!! Podobno "sieje ciemnote", to i pradu zaczyna brakowac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: Awaria pradu 26.06.06, 15:26 Koło Ronda ONZ zaraz po 13 wszystko wysiadło, po jakiejś pół godziny było już OK. Odpowiedz Link Zgłoś
warszawianka_jedna Re: Awaria pradu 26.06.06, 15:31 to z pewnością sprawka bin Ladena. Na Nowym Świecie prąd jest ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Awaria pradu 26.06.06, 15:32 Nowy Świat to za Wielką Wodą,tutaj podobno jakieś kaczki budują IV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomcio Re: Przeciez sa same minusy, to jak ma plynac??? IP: *.centertel.pl 26.06.06, 16:52 a ja stawiam, ze to wina Marcinkiewicza. Przeciez ten rzad daje polsce same "MINUSY" to jak prad ma plynac??? To przez Radio Maryja i Giertycha... Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Warszawa to rybka...stoi północnowschodnia polska 26.06.06, 15:38 wiadomosci.onet.pl/1345995,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tradycyjny rolnik Re: Warszawa to rybka...stoi północnowschodnia po IP: *.centertel.pl 26.06.06, 17:00 jak to stoi? Przeciez tam i tak wszystko ciagna konie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: Awaria pradu 26.06.06, 15:41 Okazalo sie, ze mam 170V w gniazdkach i UPS odmawia wspolpracy. W gniezdzie obok maks. doszlo do 211V. Z miasta do budynku nie dochodzi wiecej niz 215V. Szalejemy z kablami.. Odpowiedz Link Zgłoś
koszatek Re: Awaria pradu 26.06.06, 15:45 Tu gdzie jestem aktualnie (Kobyłka pod Wołominem) przez parę godzin było 180-190V w gniazdkach, teraz lepiej, ale jeszcze nie 230V. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vortex Re: Awaria pradu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 15:46 bo cale wasze zasilanie jest na wschodzie. gdybyscie brali jak ludzie z W-wy, to bylby spokoj. Ostroleka to prawie zabor rosyjski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiak Re: Awaria pradu IP: 62.17.253.* 26.06.06, 16:08 UPSy pompują nam brakujące napięcie od dwóch godzin niemalże - na szczeście teraz już niewiele go brakuje to i baterie trochę jeszcze pociągną... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Wyłącz chłodziarkę 26.06.06, 16:20 Przeciążenie jest z powodu obciążenia piwem chłodziarki Kixxa. Wyłącz ją na chwilę! Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Wyłącz chłodziarkę 26.06.06, 16:22 ja swoja chlodziarke napedzam zimnem emocjonalnym jest to cos w rodzaju perpetuum mobile Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Wyłącz chłodziarkę 26.06.06, 16:25 Czy to zimno emocjonalne bierze się z bytności na forum czy też z niebytu w rzeczywistości? Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Wyłącz chłodziarkę 26.06.06, 16:27 zimno sie bierze z bilansu cieplego na dworzu goraco ,u mnie zimno Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Wyłącz chłodziarkę 26.06.06, 16:31 Na pograniczu Twoich frontów gorąco-zimnych tworzą się burze. Teraz już wiem, dlaczego tak często jesteś oburzony. PS. Chciałabym, aby nie było prądu przez tydzień. Mogę spędzić resztę życia ze świeczką :) Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Wyłącz chłodziarkę 26.06.06, 16:53 nie widzialem swieczek,ktore az tak dlugo sie pala ale znicze widzialem moge nawe kupic taki ,chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Siwiec_zki 26.06.06, 16:57 Obawiam się, że splkm jest zazdrosny o te świeczki, piwo i bank_knot. Więc już daruj sobie znicz. Musimy zaakceptować ciemność w Warszawie. A to jest bardzo poważny temat na osobny wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Siwiec_zki 26.06.06, 16:58 tak,tak tym bardziej ze maecz sie zaczyna,a ja mam tylko biale kartki lece wiec,moze cos znajde na smietniku Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Siwiec_zki 26.06.06, 17:02 Patrz przed siebie, na pewno znajdziesz swoje przeznaczenie. Albo energię. Odpowiedz Link Zgłoś
splkm ale ubaw :) 26.06.06, 16:27 "Jak powiedział dyżurny Zakładu Energetycznego Białystok SA, obejmującego zasięgiem swego działania województwo podlaskie i część warmińsko-mazurskiego, podejmowane są próby przełączenia zasilania miast pozbawionych energii, na zasilanie z innych źródeł - z linii od Białegostoku." podejmowane są próby <<< rewelacja :) ciekawe czy sa jakies procedury na takie działanie czy po prostu "podejmowane są próby" :) Odpowiedz Link Zgłoś
rubeus Re: Awaria pradu 26.06.06, 18:36 UPS-a nie mam, a komp chodził dziś nonstop. Żdanych przerw nie odnotowano... Odpowiedz Link Zgłoś