07.07.06, 19:05
Beata i Kali, jaguary z warszawskiego zoo, przeprowadzą się za tydzień do
nowego mieszkania. - Może wreszcie Kali poczuje wolę bożą - mają nadzieję
pracownicy ogrodu

Nowoczesna woliera z basenem i kafelkami ma sprawić, że jaguar spojrzy
przychylnie na atrakcyjną samicę. Beata jest młoda, energiczna i wesoła.
Skończyła trzy lata i marzy o gromadce młodych. Na przeszkodzie stoi jednak
charakter Kalego. Sześcioletni jaguar, który urodził się w Wielkiej Brytanii,
prezentuje wobec samicy iście angielską flegmę. Gdy ta się do niego zaleca,
robi się agresywny. - Już raz przejechał jej pazurami po pysku. Może dlatego,
że nigdy nie miał kontaktu z samicą? - zastanawia się Maria Krakowiak,
opiekunka zwierząt.

Swatanie tej pary trwa już prawie rok. - Najpierw przez kilka miesięcy
oswajaliśmy zwierzęta ze sobą. Zajmowały na zmianę jedną klatkę, żeby dobrze
poznać zapach partnera. Potem patrzyły na siebie przez siatkę, w końcu
wypuściliśmy je na jeden wybieg - opowiada Maria Krakowiak. Niestety, zgoda
panowała tylko pięć dni. Potem jaguar zaatakował samicę. Ta, wystraszona,
wyraźnie się do niego zdystansowała. Po kilku miesiącach nastąpiły kolejne
swaty. Na wszelki wypadek jaguarowi podano środek uspokajający. Kali był po
nim trochę ospały, jednak gdy tylko ochłonął, znów zaatakował Beatę.

Teraz jest szansa, że Kali przestanie być damskim bokserem. Do samicy ma go
przyjaźnie nastawić duża przeszklona woliera. Zwierzęta już za tydzień będą
miały dla siebie sypialnie wyłożone kafelkami i mały basen otoczony roślinami.
W razie konfliktu będą oddzielone kratą. - Liczę jednak na to, że nowe
mieszkanie wyeliminuje agresję. Może Kali uzna wreszcie Beatę za partnerkę -
mówi Maria Krakowiak.

Jeśli tak się stanie, już pod koniec roku mogą przyjść na świat młode.
Ostatnio warszawskie zoo dochowało się kociąt tego gatunku ponad 20 lat temu.
Obserwuj wątek
    • muller-miller Re: Beata 08.07.06, 19:09
      Nasz jaguar będzie mieć jaguarki;-)
      • Gość: Tomek Re: Beata IP: *.chello.pl 09.07.06, 09:33
        > Nasz jaguar będzie mieć jaguarki;-)

Im tez bedziecie zalowac pieniedzy? Jak sie jest mocnym, ale tylko w gebie, to
        lepiej dac sobie siana, bo co biedne zwierze zawinilo, ze kibice to
        nieudacznicy?
        • stoprocentwuwa Re: Beata 09.07.06, 12:56
          odezwal sie udacznik zyciowy jezdzacy wczasy agtroturystyczne do ilawy :))))))
          • Gość: PawełB Re: Beata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 09:55
            Co masz do agroturystyki na Warmii i Mazurach?
            • kazuyoshi78 Re: Beata 10.07.06, 11:42
              Daj spokój, przecież to mieszczuch pełną gębą. Owoców i warzyw też nie je, bo
              są ze wsi.
              • stoprocentwuwa Re: Beata 10.07.06, 15:28
                tylko tyle ze ludzie, ktorym sie udalo nie siedza na wakacjach w ilawie
                wpie..jac obiady domowe od pani irenki. natomiast takie kreatury, ktore
                musza podbudowywac swoje ego w opaciu o cewukaes owszem...
                • Gość: menago Re: Beata IP: 85.232.238.* 10.07.06, 15:40
                  > tylko tyle ze ludzie, ktorym sie udalo nie siedza na wakacjach w ilawie

Mława, a ty jesteś "człowiekiem któremu się udało"? :-)
                  • stoprocentwuwa Re: Beata 10.07.06, 16:03
                    Gość portalu: menago napisał(a):

> > tylko tyle ze ludzie, ktorym sie udalo nie siedza na wakacjach w ilawie
                    >
                    > Mława, a ty jesteś "człowiekiem któremu się udało"? :-)
                    z pewnoscia nie jestem lamusem ktory na wczasach agroturystycznych u pani
                    irenki w ilawie snuje wizje jak za pomoca internetu zniszczyc klub, ktorego
                    istnienie przeszkadza mu bardziej, niz sukcesy wlasnego :))))))))
                    • Gość: menago Re: Beata IP: 85.232.238.* 10.07.06, 16:29
                      Hahahaha! Takiej odpowiedzi oczekiwałem! Właśnie dlatego o kibicach Polonii w
                      Warszawie mówi się z pogardą, bo dla nich Warszawa to sposób na zabłyśnięcie,
                      na lans, na szpan, żeby się pokazać i zabłysnąć. Nie szkodzi, że część z nich
                      biegała za kombajnem, nie szkodzi że mysla ze w herbie Warszawy jest sarenka,
                      nie szkodzi ze gubia się na Marszałkowskiej. Ważne że oni są STO PROCENT WUWA!
                      Mnie szczerze wali, gdzie Mława spędzasz wakacje, jak gruby masz portfel i w
                      jakiej marynarce chodzisz, bo widzsz szmato, my w Warszawie nie po tym oceniamy
                      ludzi. Dla nas miasto jest wartoscia sama w sobie, nie musimy sie z tym
                      obnosic. Na szczęście dla Warszawy ty, Marcinek w wielu postaciach i reszta
                      motłochu z K6 mozecie pyszczyc tylko tutaj i w Mikołajkach, Giżycku i inych
                      miasteczkach. Tutaj byliście i jesteście tylko goścmi.
                      • stoprocentwuwa Re: Beata 10.07.06, 17:19

> Hahahaha! Takiej odpowiedzi oczekiwałem! Właśnie dlatego o kibicach Polonii w
                        > Warszawie mówi się z pogardą, bo dla nich Warszawa to sposób na zabłyśnięcie,
                        > na lans, na szpan, żeby się pokazać i zabłysnąć.

przeciez pisales ze to klub nieudacznikow, ciezko jest zablysnac w takim
                        kontekscie. sam sobie zaprzeczasz...

> Mnie szczerze wali, gdzie Mława spędzasz wakacje, jak gruby masz portfel i w
                        > jakiej marynarce chodzisz, bo widzsz szmato, my w Warszawie nie po tym
                        > oceniamy

prawilny z ciebie blokers, ziąąąąą!!!!!!!!

>i reszta
                        > motłochu z K6 mozecie pyszczyc tylko tutaj i w Mikołajkach, Giżycku i inych
                        > miasteczkach. Tutaj byliście i jesteście tylko goścmi.
                        to w koncu mozemy tutaj czy nie bo cos ci sie znowu z nerwow po.....
                        swoja droga "pyszczyc" to malo warszawskie okreslenie...

a ogolnie rzecz biorac nie podpieraj sie teraz Warszawa lamusie, bo nie pisalem
                        o Warszawie ale o tym jakim jestes za..ym leszczem.
                        z gizyckiem, nie wiem nawet o co ci chodzi, tak sobie wyobrazasz lans
                        lamusie?? :))))))
                        • Gość: menago Re: Beata IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.07.06, 19:02
                          > przeciez pisales ze to klub nieudacznikow, ciezko jest zablysnac w takim
                          > kontekscie. sam sobie zaprzeczasz...

Jedno nie przeczy drugiemu. Nieudacznicy nie potrafia sie pokazać w normalny
                          sposob i wybieraja najbardziej prymitywne metody - patrz ty sam.

> prawilny z ciebie blokers, ziąąąąą!!!!!!!!

Znów kolejny mit stworzony przez niezmordowanego Mławę! Jakie ty masz siano w
                          glowie człowieku!

> to w koncu mozemy tutaj czy nie bo cos ci sie znowu z nerwow po.....

Piszac "tutaj" w ostatnim zdaniu miałem na mysli oczywiście Stolice.

> swoja droga "pyszczyc" to malo warszawskie okreslenie...

Ale doskonale oddaje meritum.

> a ogolnie rzecz biorac nie podpieraj sie teraz Warszawa lamusie, bo nie
                          pisalem
                          >
                          > o Warszawie ale o tym jakim jestes za..ym leszczem.

Ale ja pisze o Warszawie. Przeczytaj Mława raz jeszcze ten artukuł -
                          miasta.gazeta.pl/olsztyn/1,35187,3462731.html. Jest o tobie. Czemu
                          kmiocie granatem od pługa oderwany wybrałeś sobie ksyswe stoprocentwuwa? Od
                          razu przypomina mi sie w oczy fragment: "Wszedł pan z nosem w chmurach,
                          zmierzył mnie wyraźnie pogardliwym spojrzeniem i powiedział: „Dzień dobry.
                          Jestem z Warszawy...". To jest wlasnie o tobie, burku...

> z gizyckiem, nie wiem nawet o co ci chodzi, tak sobie wyobrazasz lans
                          > lamusie?? :))))))

Ja sie nie musze lansowac, jestem soba, nie obnosze sie ani z warszawskoscia,
                          ani z pieniedzmi, ani z wyksztalceniem, bo znam swoja wartosc i nie musze
                          wychodzic z tym na zewnatrz. Za to ty Mława... kompleksy bola, ale chyba
                          wybrales slaba terapie.

• stoprocentwuwa Re: Beata 11.07.06, 00:00
                            problemem jest to ze ja w odroznieniu od ciebie nigdzie sie nie chce pokazac.
                            wku..aja mnie jedynie twoje przasne prowokacje pod artykulami, ktore ciebie
                            kompletnie nie dotycza. podreperowujesz sobie swoje marne w rzeczywistosci ja,
                            zleknionego zyciem cieniasa w oparciu o sukcesy pewnego zespolu. niestety,
                            doznania pozytywne to dla ciebie zbyt malo, twoje frustracje sa tak duze (pani
                            irenka z ilawy dala ci gorszy pokoj choc jestes stalym klientem?), ze
                            ubzdurales sobie, misje dziejowa do wypelnienia "zlikwidowanie Polonii Warszawa
                            poprzez nieprzyjemne w tresci komentarze na forum www.gazeta.pl" Teraz
                            pracowicie wprowadzasz ja w zycie.
                            ale wiedz, ze dopoki nie znajdziesz innego sposobu wyladowywania swoich
                            frustracji, dotad nie bedziesz mial spokoju.
                            • Gość: zielony Re: Beata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 07:12
                              O kurna. Widac, ze czeka nas powstanie krasnoludkow! Juz sie boimy.
                            • Gość: menago Re: Beata IP: 85.232.238.* 11.07.06, 09:46
                              > problemem jest to ze ja w odroznieniu od ciebie nigdzie sie nie chce pokazac.

Kłamliwy obsrańcu, jeżeli nie chcesz się pokazać, to czemu wybrałeś taką ksywę
                              PRZED moim pojawieniem się na forum? Czemu wozisz się, że "ci się udalo"?
                              Nawiasem mówiąc, bardzo jestem ciekawy co to oznacza. Jestes prostym, tanim
                              lanserem, który uwaza ze po przyjezdzie do Warszawy złapał Pana Boga za nogi i
                              na wszystkich moze patrzec z góry.

> wku..aja mnie jedynie twoje przasne prowokacje pod artykulami, ktore ciebie
                              > kompletnie nie dotycza.

Czy to jest forum sportowe, czy forum wybranych? Ustalac swoje reguły mozesz na
                              wielkiejpolonii.

> (pani
                              > irenka z ilawy dala ci gorszy pokoj choc jestes stalym klientem?),

Patrz wyzej.

> ze
                              > ubzdurales sobie, misje dziejowa do wypelnienia "zlikwidowanie Polonii
                              Warszawa

Po pierwsze - nigdy tak nie było. Po drugie - jak mozna zlikiwdowac, co de
                              facto nie istnieje?

> ale wiedz, ze dopoki nie znajdziesz innego sposobu wyladowywania swoich
                              > frustracji, dotad nie bedziesz mial spokoju.

Wiem, ze nie będę, bo internet to twoje naturalne srodowisko. Bedziesz tu kiedy
                              twoj zespol bedzie gral w Zabierzowie, bedziesz kiedy bedzie w Gdansku. Tym sie
                              wlasnie roznimy najbardziej.

• stoprocentwuwa Re: Beata 11.07.06, 16:34
                                > Kłamliwy obsrańcu, jeżeli nie chcesz się pokazać, to czemu wybrałeś taką
                                > ksywę
                                > PRZED moim pojawieniem się na forum?
                                akurat moja obecnosc na tym forum zwiazana jest tylko i wylacznie z twoimi
                                wku..ajacymi prowokacjami pod kazdym tekstem na temat Polonii Warszawa.
                                historycznie można to sprawdzić bez trudu.
                                co do pojawiania sie, wiedze ze masz tym wiecej odwagi i bezczelnosci im wiecej
                                uplywa czasu. tyle ze jednoczesnie ubywa ci czasu do realizacji twoich grozb:

> Obsrancu z Wołoskiej, juz ci tłumaczyłem, do sprawy twojej nieobecnosci
                                > wrocimy, ale juz nie w sieci. Nie badz wiec taki natarczywy.

ktore rzucasz podpierajac sie nie swoimi wyczynami:

> > a niby na co mam czekac?
                                >
                                > Mława, popytaj kolegow z Polonii, zwlaszcza jednego z twoich sasiadow, jezeli
                                > jestes z Mokotowa, to sie dowiesz. :-)))))

to jest MEGA FRAJERSTWO

twierdzisz tez ze Polonia nie istnieje:

> Po pierwsze - nigdy tak nie było. Po drugie - jak mozna zlikiwdowac, co de
                                > facto nie istnieje?

w takim razie, czemu absorbuje twoja uwage cos czego jak napisales de facto nie
                                ma?

> Wiem, ze nie będę, bo internet to twoje naturalne srodowisko. Bedziesz tu
                                kiedy
                                >
                                > twoj zespol bedzie gral w Zabierzowie, bedziesz kiedy bedzie w Gdansku. Tym
                                sie
                                >
                                > wlasnie roznimy najbardziej
                                wiesz tyle ile przeczytasz w necie, tak jak o derbach. poczytaj sobie w necie
                                zatem o takich wynalazkach ktore daja dostep do netu w komorkach.

jesli chodzi o sportowosć tego forum, jak je okresliles:
                                > Czy to jest forum sportowe, czy forum wybranych? Ustalac swoje reguły mozesz
                                > na
                                >
                                > wielkiejpolonii.

moim zdaniem, nie ma ono zadnych elementow zwiazanych ze sportem, no chyba ze
                                za sport uznac to, ze najczesciej miescisz sie w pierwszej trojce komentarzy na
                                temat Polonii Warszawa, podczas gdy na temat Legii wypowiadasz się ZNACZNIE
                                bardziej niechetnie...
                                • Gość: menago Re: Beata IP: 85.232.238.* 11.07.06, 17:10
                                  > akurat moja obecnosc na tym forum zwiazana jest tylko i wylacznie z twoimi
                                  > wku..ajacymi prowokacjami pod kazdym tekstem na temat Polonii Warszawa.

Twierdzisz że masz DZIEJOWĄ MISJĘ? Dobre!

> co do pojawiania sie, wiedze ze masz tym wiecej odwagi i bezczelnosci im
                                  wiecej
                                  > > uplywa czasu. tyle ze jednoczesnie ubywa ci czasu do realizacji twoich
                                  grozb: (...)

Chyba już wyjasnilismy kto się obsrał. Zwracałem ci tez uwage, zebys tak sie
                                  nie wczuwał i przede wszystkim nie wkładał mi słów których nie wypowiedziałem.
                                  To ze je rozumiesz po swojemu wisi mi i powiewa.

> w takim razie, czemu absorbuje twoja uwage cos czego jak napisales de facto
                                  nie
                                  >
                                  > ma?

Dla mnie łączenie nazwy "Polonia" z Warszawą to bluźnierstwo i taki twór dla
                                  mnie nie istnieje. Jest Polonia Nowa Miasto, tak jak jest GKP Targówek.

> wiesz tyle ile przeczytasz w necie, tak jak o derbach.

Strzał kulą w płot, bo po pierwsze udowodnilem ci klamstwo. Jezeli ja klamie,
                                  klamia twoi koledzy, ktorzy maja odmienne zdanie od ciebie. A po drugie ja w
                                  odróżnieniu od ciebie na obu meczach derbowych byłem. I w dodatku na obu jako
                                  gospodarz!

> poczytaj sobie w necie
                                  > zatem o takich wynalazkach ktore daja dostep do netu w komorkach.

Hahaha! Chcesz powiedziec ze bedziesz klepał z wyjazdów relacje na forum?
                                  Szczurze z Mławy, miałem podejrzenie, a teraz mam pewnosc - nie byłes nigdy na
                                  żadnym wyjezdzie!

> temat Polonii Warszawa, podczas gdy na temat Legii wypowiadasz się ZNACZNIE
                                  > bardziej niechetnie...

Od Legii mam LegiaLive.

• stoprocentwuwa Re: Beata 11.07.06, 17:31
                                    tomku vel menago mordeczko ty moja z grojca rodem :))))))

wyjasnilismy sobie ze nawet jesli tam byles, zapomniales zdjac czapke
                                    niewidke :))) ale caly czas rzucasz grozby na wiatr jak mega, mega frajer...

zyjesz w jakiejs sfrustrowanej wyabstrahowanej rzeczywistosci, to ze napisales
                                    ze cos udowodniles, jakos nic kompletnie nie zmienia. no moze masz lepsze
                                    wlasne samopoczucie. o derbach wiesz tyle ile przeczytales w necie bo znowu
                                    zaczales sie w nerwach powolywac na relacje z tego zrodla. no chyba ze
                                    pracujesz na policji, stad moze twoje dane w tej kwestii.

> Od Legii mam LegiaLive.
                                    a tutaj po co piszesz na temat Polonii? wczoraj napisales ze Polonii nie ma,
                                    czyli zajmujesz sie czyms co nie istnieje, sfrustrowany Polonia Warszawa
                                    czlowieku...
                                    jesli w twoim mniemaniu to jest klub dzielnicowy tym bardziej nie powinienes
                                    sie nim zajmowac. podaj moze w koncu jakies spojne wyjasnienie po co to robisz?
                                    • Gość: menago Re: Beata IP: 85.232.238.* 12.07.06, 09:34
                                      > wyjasnilismy sobie ze nawet jesli tam byles, zapomniales zdjac czapke
                                      > niewidke :)))

Tak, tak, ta sama ktora miales na derbach.

> ale caly czas rzucasz grozby na wiatr jak mega, mega frajer...

Widzisz, cały czas dostarczasz mi na tacy dowodów, że jestes skonczonym
                                      debilem. Napisałem, że wyjaśnimy to poza internetem, ty sobie dopowiedziales ze
                                      ci groze. Mozesz jeszcze dolozyc swojego kolezke z Mokotowa, o ktorym jak widze
                                      masz zerowe pojecie. :-))))

> o derbach wiesz tyle ile przeczytales w necie bo znowu
                                      > zaczales sie w nerwach powolywac na relacje z tego zrodla.

Idąc twoim tokiem myslenia, jedynym slusznym zrodlem jestes ty sam. Nie byłem
                                      na sektorze gosci, bo nie jestem ani z policji, ani z Polonii, ale swoje wiem.
                                      Czy z internetu, czy nie to ŻADNA róznica, bo NIKT nie potwierdzil twojej
                                      wersji, co ci zreszta udowodnilem wklejajac relacje twojego kolezki po szalu z
                                      forum KSP (tak, wiem, mozesz znow ironizowac o relacjach z internetu).
                                      Podsumowujac, wielki Mława uwaza ze nie tylko ja, ale wszyscy jego koledzy
                                      p...a głupoty, po prawdziwym powodem nieobecnosci Mławy na jego pierwszym i
                                      ostatnim meczu "wyjazdowym" była interwencja policji.

> no chyba ze
                                      > pracujesz na policji, stad moze twoje dane w tej kwestii.

Juz sie zorientowalem ze na temat meandrow pracy policji wiesz wiele, co
                                      sugeruje spore doswiadczenie. Nie martw sie, na K6 to powod do dumy, a nie
                                      wstydu.

> a tutaj po co piszesz na temat Polonii? wczoraj napisales ze Polonii nie ma,
                                      > czyli zajmujesz sie czyms co nie istnieje, sfrustrowany Polonia Warszawa
                                      > czlowieku...

Polonia Warszawa? Nie znam.

> jesli w twoim mniemaniu to jest klub dzielnicowy tym bardziej nie powinienes
                                      > sie nim zajmowac. podaj moze w koncu jakies spojne wyjasnienie po co to
                                      robisz?

A czemu nie? Czy sa jakies reguły okreslajace gdzie mam pisac? Pisze na ten
                                      temat bo lubie, tak samo jak udzielam sie na forum o komputerach, o Warszawie
                                      czy w innych miejscach. Klub dzielnicowy to tez ciekawy temat.

• stoprocentwuwa Re: Beata 12.07.06, 19:19
                                        PRZEDTEM:

> Obsrancu z Wołoskiej, juz ci tłumaczyłem, do sprawy twojej nieobecnosci
                                        > wrocimy, ale juz nie w sieci. Nie badz wiec taki natarczywy.

> Mława, popytaj kolegow z Polonii, zwlaszcza jednego z twoich sasiadow, jezeli
                                        > jestes z Mokotowa, to sie dowiesz.

POTEM:
                                        > Napisałem, że wyjaśnimy to poza internetem, ty sobie dopowiedziales ze
                                        > ci groze. Mozesz jeszcze dolozyc swojego kolezke z Mokotowa, o ktorym jak
                                        >widze masz zerowe pojecie.
                                        raczkiem, raczkiem. do tylu, do tylu...
                                        rozumiem, ze proponujesz zatem pogawedke. obawiam sie ze moge nie miec dla
                                        ciebie czasu... :)) ale caly czas czekam na te twoja niespodzianke, ktora
                                        przygotowujesz juz od dwoch tygdoni :))

> > o derbach wiesz tyle ile przeczytales w necie bo znowu
                                        > > zaczales sie w nerwach powolywac na relacje z tego zrodla.
                                        >
                                        > Idąc twoim tokiem myslenia, jedynym slusznym zrodlem jestes ty sam. Nie byłem
                                        > na sektorze gosci, bo nie jestem ani z policji, ani z Polonii, ale swoje
                                        wiem.
                                        > Czy z internetu, czy nie to ŻADNA róznica, bo NIKT nie potwierdzil twojej
                                        > wersji, co ci zreszta udowodnilem wklejajac relacje twojego kolezki po szalu
                                        z
                                        > forum KSP (tak, wiem, mozesz znow ironizowac o relacjach z internetu).
                                        umknelo ci tylko palowanie przez psy i generalnie bardzo delikatnie sie o nich
                                        wyrazasz. znasz to z netu albo z raportu policji jednak czy nie jestes
                                        obiektywny?

niezle jestes pokopany jesli chodzi o Polonie i net. Zawsze w pierwszej trojce
                                        komentarzy pod artykulamy na temat Polonii na www.gazeta.pl a w wolnym czasie
                                        www.wielkapolonia.pl . biorac pod uwage ze nienawidzisz Polonii i jej kibicow i
                                        zyczysz jej wszystkiego najgorszego. czy to aby nie jest obsesja??
                                        dla ulatwienia:
                                        OBSESJA: med., psych. natręctwo w postaci bezsensownego skojarzenia, urojonego
                                        zagrożenia, będące objawem nerwicy lub psychonerwicy;

> > no chyba ze
                                        > > pracujesz na policji, stad moze twoje dane w tej kwestii.
                                        >
                                        > Juz sie zorientowalem ze na temat meandrow pracy policji wiesz wiele, co
                                        > sugeruje spore doswiadczenie. Nie martw sie, na K6 to powod do dumy, a nie
                                        > wstydu.

> A czemu nie? Czy sa jakies reguły okreslajace gdzie mam pisac? Pisze na ten
                                        > temat bo lubie, tak samo jak udzielam sie na forum o komputerach, o Warszawie
                                        > czy w innych miejscach. Klub dzielnicowy to tez ciekawy temat.

lubisz pisac o czyms czego nienawidzisz? zawsze jeden z pierwszych komentarzy,
                                        zawsze na maksa przasny i negatywny. zajmij sie czyms pozytwnym zamiast warowac
                                        przy necie czekajac na jakikolwiek news na temat POLONII WARSZAWA! kup sobie
                                        moze kotka albo chomika, bedziesz mial w koncu przyjaciela, moze zwierzaczek
                                        odmieni twoja smetna i sfrustrowana nature. :))
                                        • Gość: menago Re: Beata IP: 85.232.238.* 13.07.06, 09:27
                                          > rozumiem, ze proponujesz zatem pogawedke. obawiam sie ze moge nie miec dla
                                          > ciebie czasu... :))

Co bedzie to bedzie, nie zmienia to faktu, ze wszystkie twoje teorie sa tylko i
                                          wylacznie twoimi wymyslami, a nie moimi rzekomymi inwektywami. Tyle.

> ale caly czas czekam na te twoja niespodzianke, ktora
                                          > przygotowujesz juz od dwoch tygdoni :))

Synku, przeciez przyznajesz sie do bycia polonista, a juz ci pisalem, ze w tym
                                          miescie masz status goscia i to ty musisz sie dostosowac do zasad gospodarza.

> umknelo ci tylko palowanie przez psy i generalnie bardzo delikatnie sie o
                                          nich
                                          > wyrazasz. znasz to z netu albo z raportu policji jednak czy nie jestes
                                          > obiektywny

Znów walą mnie twoje z dupy insynuacje. Przypominam, ze twoja wersja zera na
                                          derbach to psy, a wersja moja i wszystkie relacje twoich kolegow mowia, ze
                                          interwencja policji nastapiła PO decyzji o wyjsciu ze stadionu. Oczywiscie nie
                                          mam zludzen, ze nie bedziesz upieral sie dalej przy swojej bajce.

> zyczysz jej wszystkiego najgorszego. czy to aby nie jest obsesja??

Jestes lekarzem?

> przy necie czekajac na jakikolwiek news na temat POLONII WARSZAWA! kup sobie
                                          > moze kotka albo chomika, bedziesz mial w koncu przyjaciela, moze zwierzaczek
                                          > odmieni twoja smetna i sfrustrowana nature. :))

... powiedział typ, który odpisuje na moje wszystkie posty, nawet na te nie
                                          skierowane do niego. To obsesja?

BTW - slicznie buraczku omijasz niewygodne pytania i watki (nie tylko moje).
                                          Jestes plytszy niz myslalem.

• stoprocentwuwa Re: Beata 13.07.06, 23:13

> > rozumiem, ze proponujesz zatem pogawedke. obawiam sie ze moge nie miec dl
                                            > a
                                            > > ciebie czasu... :))
                                            >
                                            > Co bedzie to bedzie, nie zmienia to faktu, ze wszystkie twoje teorie sa tylko
                                            i
                                            >
                                            > wylacznie twoimi wymyslami, a nie moimi rzekomymi inwektywami. Tyle.

raczej, nie zmienia to faktu ze twoje teksty z ktorych sie raczkiem wycofujesz
                                            pozostana tylko i wylacznie w rzeczywistosci netowej i gowno z nich wyniknie...

a propos oszczerstw co do wyksztalcenia radzilbym sprawdzic w slowniku co
                                            oznacza slowo "inwektywa".

> > ale caly czas czekam na te twoja niespodzianke, ktora
                                            > > przygotowujesz juz od dwoch tygdoni :))
                                            >
                                            > Synku, przeciez przyznajesz sie do bycia polonista, a juz ci pisalem, ze w
                                            tym
                                            > miescie masz status goscia i to ty musisz sie dostosowac do zasad gospodarza.
                                            >

jak ci to poprawi humor mozesz napisac ze nawet w tym kraju mam status goscia,
                                            tyle ze zapewniam cie ze jestes odosobniony w tej opinii wlaczajac w to rowniez
                                            kibicow Legii, ktorych znam osobiscie. mozesz sie zapytac na przyklad
                                            niektorych, ktorzy pisza do GW. swoja droga pewnie ich teksty beda w
                                            jutrzejszym wydaniu...

> > umknelo ci tylko palowanie przez psy i generalnie bardzo delikatnie sie o
                                            >
                                            > nich
                                            > > wyrazasz. znasz to z netu albo z raportu policji jednak czy nie jestes
                                            > > obiektywny
                                            >
                                            > Znów walą mnie twoje z dupy insynuacje. Przypominam, ze twoja wersja zera na
                                            > derbach to psy, a wersja moja i wszystkie relacje twoich kolegow mowia, ze
                                            > interwencja policji nastapiła PO decyzji o wyjsciu ze stadionu. Oczywiscie
                                            nie
                                            > mam zludzen, ze nie bedziesz upieral sie dalej przy swojej bajce.

prawda jest taka ze rzeczywiscie bylo zamieszanie z wchodzeniem i wychodzeniem
                                            ale sporo ludzi wcale nie bylo specjalnie chetnych do wyjscia. wszystko
                                            wyjasnila natomiast interwencja psow.

> > zyczysz jej wszystkiego najgorszego. czy to aby nie jest obsesja??
                                            >
                                            > Jestes lekarzem?
                                            >
                                            > > przy necie czekajac na jakikolwiek news na temat POLONII WARSZAWA! kup so
                                            > bie
                                            > > moze kotka albo chomika, bedziesz mial w koncu przyjaciela, moze zwierzac
                                            > zek
                                            > > odmieni twoja smetna i sfrustrowana nature. :))
                                            >
                                            > ... powiedział typ, który odpisuje na moje wszystkie posty, nawet na te nie
                                            > skierowane do niego. To obsesja?

pisalem juz X razy czemu mnie to wku..a. jest to zdecydowanie bardziej
                                            racjonalne niz warowanie w oczekiwaniu na artkyly dotyczace Polonii urozmaicane
                                            studiowaniem wielkiej Polonii.

> BTW - slicznie buraczku omijasz niewygodne pytania i watki (nie tylko moje).
                                            > Jestes plytszy niz myslalem.
                                            >
                                            ostatnio pisales miedzy innymi INWEKTYWAMI ze jestem zerem. myslisz ze ktos
                                            moze byc plytszy niz zero??
                                            z reszta nie ma problemu, moge odpowiedziec na nie tylko twoje pytania, tyle ze
                                            nie bedzie to mile.
                                            • Gość: menago Re: Beata IP: 85.232.238.* 14.07.06, 09:38
                                              > raczej, nie zmienia to faktu ze twoje teksty z ktorych sie raczkiem
                                              wycofujesz
                                              > pozostana tylko i wylacznie w rzeczywistosci netowej i gowno z nich
                                              wyniknie...

Jak tak bedzie, bedziesz mogl tak pisac. Na razie - trzym pysk krótko.

> a propos oszczerstw co do wyksztalcenia radzilbym sprawdzic w slowniku co
                                              > oznacza slowo "inwektywa".

Haha, mistrzu "ortografii inaczej", śmiesz mi coś wytykać?

> jak ci to poprawi humor mozesz napisac ze nawet w tym kraju mam status
                                              goscia,
                                              > tyle ze zapewniam cie ze jestes odosobniony w tej opinii wlaczajac w to
                                              rowniez
                                              >
                                              > kibicow Legii, ktorych znam osobiscie. mozesz sie zapytac na przyklad
                                              > niektorych, ktorzy pisza do GW. swoja droga pewnie ich teksty beda w
                                              > jutrzejszym wydaniu...

Ale mnie nie obchodzi opinia twoich kolegow. Wiecej powiem, moja tez nic nie
                                              znaczy. To nie ja zrobilem cie gosciem w moim miescie, ale zycie. To dlatego
                                              idac na stadion przemykacie jak szczury pod murami domow, to dlatego jadac na
                                              derby miescicie sie wszyscy w autobusie. Ale chetnie poczytam co twoi koledzy
                                              napisza.

> prawda jest taka ze rzeczywiscie bylo zamieszanie z wchodzeniem i
                                              wychodzeniem
                                              > ale sporo ludzi wcale nie bylo specjalnie chetnych do wyjscia. wszystko
                                              > wyjasnila natomiast interwencja psow.

Coz to? Wycofujesz sie z swojej teorii? Przeciez rzecz nie dotyczyla sie
                                              momentu interwencji, ale rzeczywistego powodu wyjscia kibiców Polonii!

> pisalem juz X razy czemu mnie to wku..a. jest to zdecydowanie bardziej
                                              > racjonalne niz warowanie w oczekiwaniu na artkyly dotyczace Polonii
                                              urozmaicane
                                              >
                                              > studiowaniem wielkiej Polonii.

Jest bardziej racjonalne, bo ty tak twierdzisz?

> z reszta nie ma problemu, moge odpowiedziec na nie tylko twoje pytania, tyle
                                              ze
                                              >
                                              > nie bedzie to mile.

Nie tylko moje. Jedziesz. Posmiejemy sie przed weekendem.

• Gość: PawełB Re: Beata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 12:25
                  stoprocentmława napisała:

> tylko tyle ze ludzie, ktorym sie udalo nie siedza na wakacjach w ilawie
                  > wpie..jac obiady domowe od pani irenki

Mógłbyś jakoś uzasadnić odpowiedź, bo ja nadal nie rozumiem.
                  Co to znaczy, że komuś dię "udało" i dlaczego ten ktoś
                  nie może pojechać do pięknego warmińskiego miasteczka?
              • Gość: PawełB Re: Beata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 12:27
                kazuyoshi78 napisał:

> Daj spokój, przecież to mieszczuch pełną gębą

Jaki tam mieszczuch? Mława nie jest taka wielka.
                • Gość: kixx Re: Beata IP: *.acn.waw.pl 11.07.06, 17:43
                  No widzisz Pawle
                  kazdy w koncu traci cierpliwosc
    • dido_dido Re: Beata 08.07.06, 23:01

Gdzie jest ta woliera.
    • enederdorf Re: Beata 13.07.06, 08:09
      Wczoraj uroczyście otwarto wolierę.
      Relacja była w TV3.
    • Gość: czerniaków rulezz Bezzębny burek z budy, z mazowieckiej wsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 00:50
      taka powinna być maskotka legii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka