Dodaj do ulubionych

szukam klubu, pubu, restauracji

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 16:08
Przejme atrakcyjny lokal z dobra lokalizacja - wejde do spolki lub inne
propozycje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: szukam klubu, pubu, restauracji IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 16:17
      Przejme klub, szukam wspolnika, inne propozycje
      club@megapolis.pl
      • Gość: Niech Re: szukam klubu, pubu, restauracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 17:28
        Czesc Marek (ladne imie). Jak widzisz na tym forum sa sami wlasciciele klubow i
        restauracji. Znudzilismy sie juz restauratorstwem, chcemy skonsumowac nalezne
        nam profity, wiec chetnie odsprzedamy ci nasze przybytki. Co konkretnie chcesz
        kupic? Klub, pub, kawiarnie, bistro, restauracje?
        Wal do mnie w ciemno: niech@gazeta.pl.
        • Gość: Marek Re: szukam klubu, pubu, restauracji IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 17:57
          Fakt, ładne imię. A Twoje jakieś takie niedokończone: Niech ... co? się święci
          1 Maja?
          A teraz poważnie. Cieszę się, że jest tu tak dużo restauratorów, pubistów i
          klubowłaścicieli. Tyle jest tu reklamy, że rzeczywiście pomyślałem, że komuś
          sie już znudziło, że chce robić coś innego w życiu, kasę skasować (oby nie był
          zbyt pazerny) i bywać w swoim byłym klubie/pubie/knajpie* jako Senator
          zasłuzony wiekiem (zawsze będzie welcome, jeśli zechce).
          Teraz już całkiem poważnie: rzeczywiście czegoś szukam - może być kupno
          istniejacego lokalu, może byc wejście do spółki czy coś innego.
          Mnie się już restauracje, a zwłaszcza kluby w wwie znudziły i trzeba by zrobić
          coś ciekawszego, gdzie sam będę z przyjemnością zaglądał.
          A może podpowiesz jakieś ciekawe miejsce w wwie, gdzie warto pójść? Będę
          wdzięczny.

I jeszcze jedno - jak ktoś ma kłopot z pubem/klubem/restauracją*, mogę go z
          tych kłopotów wybawić - kłopoty to moja specjalność :)

Pozdrawiam
          Marek (ładne imię, prawda?)

------------------------
          * niepotrzebne skreślić
          • Gość: Niech Re: szukam klubu, pubu, restauracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 18:35
            Mam wrazenie, ze te reklamy to raczej odczucia konsumentow talerza niz kasy. I
            nie ma tego jak na 1,5-milionowe miasto i portal najwiekszej gazety zbyt duzo.
            Ale jesli chcesz sie czegos dowiedziec to pisz na emalie. Ja o interesach na
            forum nie pisze.
            Niech (ladny nick)
            • Gość: Marek Re: szukam klubu, pubu, restauracji IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 22:08
              Niech .... Ci będzie.

Ja też nie piszę o interesach na forum. Tyko się reklamuję i szukam ciekawych
              rozmów. Z jajem.
              Na opropozycje czkema na miaila (podałem) i jakoś nic. Niech się ktoś zdecyduje
              i napisze.

Pozdrawiam

Marek
              • glory Re: szukam klubu, pubu, restauracji 09.02.03, 12:24
                Czy to Marek z Vancouver !.Jak tak to prosze podaj jaszcze raz swoj e-mail.
                Dzieki .
                Sasiad z Brodna!
                • Gość: Marek Re: szukam klubu, pubu, restauracji IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 15:51
                  Nigdy w Vancouver nie byłem, chociaż całkiem blisko przejeżdżałem :)

marek@clubdemode.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka