Gość: Marek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 16:08 Przejme atrakcyjny lokal z dobra lokalizacja - wejde do spolki lub inne propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Re: szukam klubu, pubu, restauracji IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 16:17 Przejme klub, szukam wspolnika, inne propozycje club@megapolis.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: szukam klubu, pubu, restauracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 17:28 Czesc Marek (ladne imie). Jak widzisz na tym forum sa sami wlasciciele klubow i restauracji. Znudzilismy sie juz restauratorstwem, chcemy skonsumowac nalezne nam profity, wiec chetnie odsprzedamy ci nasze przybytki. Co konkretnie chcesz kupic? Klub, pub, kawiarnie, bistro, restauracje? Wal do mnie w ciemno: niech@gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: szukam klubu, pubu, restauracji IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 17:57 Fakt, ładne imię. A Twoje jakieś takie niedokończone: Niech ... co? się święci 1 Maja? A teraz poważnie. Cieszę się, że jest tu tak dużo restauratorów, pubistów i klubowłaścicieli. Tyle jest tu reklamy, że rzeczywiście pomyślałem, że komuś sie już znudziło, że chce robić coś innego w życiu, kasę skasować (oby nie był zbyt pazerny) i bywać w swoim byłym klubie/pubie/knajpie* jako Senator zasłuzony wiekiem (zawsze będzie welcome, jeśli zechce). Teraz już całkiem poważnie: rzeczywiście czegoś szukam - może być kupno istniejacego lokalu, może byc wejście do spółki czy coś innego. Mnie się już restauracje, a zwłaszcza kluby w wwie znudziły i trzeba by zrobić coś ciekawszego, gdzie sam będę z przyjemnością zaglądał. A może podpowiesz jakieś ciekawe miejsce w wwie, gdzie warto pójść? Będę wdzięczny. I jeszcze jedno - jak ktoś ma kłopot z pubem/klubem/restauracją*, mogę go z tych kłopotów wybawić - kłopoty to moja specjalność :) Pozdrawiam Marek (ładne imię, prawda?) ------------------------ * niepotrzebne skreślić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: szukam klubu, pubu, restauracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 18:35 Mam wrazenie, ze te reklamy to raczej odczucia konsumentow talerza niz kasy. I nie ma tego jak na 1,5-milionowe miasto i portal najwiekszej gazety zbyt duzo. Ale jesli chcesz sie czegos dowiedziec to pisz na emalie. Ja o interesach na forum nie pisze. Niech (ladny nick) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: szukam klubu, pubu, restauracji IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 22:08 Niech .... Ci będzie. Ja też nie piszę o interesach na forum. Tyko się reklamuję i szukam ciekawych rozmów. Z jajem. Na opropozycje czkema na miaila (podałem) i jakoś nic. Niech się ktoś zdecyduje i napisze. Pozdrawiam Marek Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: szukam klubu, pubu, restauracji 09.02.03, 12:24 Czy to Marek z Vancouver !.Jak tak to prosze podaj jaszcze raz swoj e-mail. Dzieki . Sasiad z Brodna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: szukam klubu, pubu, restauracji IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 15:51 Nigdy w Vancouver nie byłem, chociaż całkiem blisko przejeżdżałem :) marek@clubdemode.com Odpowiedz Link Zgłoś