sloggi 24.07.06, 19:43 Czy jesteśmy mili i gościnni? (pytam po lekturze wątku na forum komunikacja gdzie opie..no kobietę, bo napisała dworzeć Główny, a nie Centralny). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umfana Re: Czy Warszawiacy są gościnni? 24.07.06, 19:45 sloggi napisał: > Czy jesteśmy mili i gościnni? > (pytam po lekturze wątku na forum komunikacja gdzie opie..no kobietę, bo > napisała dworzeć Główny, a nie Centralny). Ja się nie dziwię ;o))) a cio tio dworzeĆ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Czy Warszawiacy są gościnni? IP: *.acn.waw.pl 24.07.06, 19:52 ty nic nie wiesz warszawa.fotolog.pl/253256,link.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: Czy Warszawiacy są gościnni? IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 24.07.06, 20:28 Zdjecia robia niesamowite wrazenie , i komentarze do nich dobre . Poczulam sie w charakterze ducha snujacego sie tam , po stu latach , od jakiejs katastrofy . Znane miejsce , a teraz martwe ....i , to nieublagane przemijanie ...dziii.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Czy chodzi o ten watek? IP: *.acn.waw.pl 24.07.06, 20:00 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=484&w=45600520&v=2&s=0 bo mimo jak najlepszych checi nie jestem w stanie spostrzec jakis przykladow opieprzenia kogokolwiek manipulujesz Sloggi Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czy chodzi o ten watek? 24.07.06, 20:08 Nie, nie o ten - ten przypomniał mi znacznie starszy. ps. manipuluję to czasami przy rozporku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: Czy chodzi o ten watek? IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 24.07.06, 20:34 sloggi , nie musisz sie tak obnosic ze swoimi preferencjami seksualnymi ... hi ..hi...hi.. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czy chodzi o ten watek? 24.07.06, 21:00 Ty ze swoimi również. Lubiąc piss nie musisz mieć tego w nicku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: Czy chodzi o ten watek? IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 24.07.06, 21:49 Masz racje ! wlasciwie co to szkodzi , ze sie odkrywamy ! Niech zyje ekshibicjonizm ! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czy chodzi o ten watek? 24.07.06, 21:52 Gość portalu: Sisi napisał(a): > Masz racje ! wlasciwie co to szkodzi , ze sie odkrywamy ! > Niech zyje ekshibicjonizm ! Lubisz chodzić latem bez bielizny? Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Sloggi & Sisi 24.07.06, 21:55 Kto się lubi ten czubi :o) PS Ja uwielbiam Kixxa a Kixx mnie... tylko biedny o tym nie wie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: Sloggi & Sisi IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 24.07.06, 22:04 Wlasnie , juz sie dowiedzial ! Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Sloggi & Sisi 24.07.06, 22:05 Gość portalu: Sisi napisał(a): > Wlasnie , juz sie dowiedzial ! Sloggi że go lubisz?! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sloggi & Sisi 24.07.06, 22:31 Leciała Umfa z Kixxem Panem - aeroplanem A on jej sadzał pszczołe na nogi gołe.... Dwaj nadzy dźokeje pobiegli w Aleje, sadzali sobie pszczołe na du..pe gołe... Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Sloggi & Sisi 24.07.06, 22:37 Sloggi... a gdzie ja sadząłam pszczołę Kixxowi na gołe ciało? Tak się domyślałam, ale jakoś głupio mi o tym pisać :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
umfana PS 24.07.06, 22:39 Kończę chyba dzisiejsze pisanie, bo brędzę na maxa :/// Coś te upały nie służą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Sloggi & Sisi IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 24.07.06, 23:43 >Leciala Umfa z Kixxem Panem -aeroplanem >A on jej sadzal pszczole na nogi gole.... Za , to Umfy traktowanie , dostal Kixx , na d_pe lanie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: Czy chodzi o ten watek? IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 24.07.06, 22:01 Lubie chodzic , bez niczego , nie tylko bez bielizny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siekier Re: Czy Warszawiacy są gościnni? IP: 80.51.234.* 29.08.06, 13:58 Tak jak najbardziej i tak samo sa goscinni jak Poznaniacy, Wrocławianie, Krakowiacy przeciez wszyscy to Polacy i okropnie goscinni. ;-) Tak wiec watek ogolnie z doopy i powinien zostac usuniety. Odpowiedz Link Zgłoś