marcin787 04.08.06, 20:47 Drodzy Sasiedzi, czy slyszal ktos z sasiadow slowko o ekipie Mariusza Mitury? Ktos mi polecał inny odwodził.. jakies doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimi_75 Re: ekipa remontowa- MARIUSZ MITURA 04.08.06, 22:49 Witam, u nas robili mieszkanie, i nasze doświadczenia są następujące: nieterminowi, brak dokładności i niewykwalifikowani. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin787 Re: ekipa remontowa- MARIUSZ MITURA 05.08.06, 19:11 a mozesz mi powiedziec co np zle zrobili? jakies podstawowe bledy? Odpowiedz Link Zgłoś
adams123 Re: ekipa remontowa- MARIUSZ MITURA 05.08.06, 00:34 pewnie dostałeś namiary z Arche ? bo ja dostałem te namiary, zaprosiłem Pana, a Pan jak mi zrobił wycene to .... poszukałem innego Pana.... więc juz wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
mimi_75 Re: ekipa remontowa- MARIUSZ MITURA 07.08.06, 18:40 cenowo wyglądało to w miarę ok,ale tak jak wspomniałam wykonanie zostawiło dużo do życzenia, po malowaniu zostały smugi, płytki nierówno położone i własciwie na każdym króku coś do poprawy, no i bardzo duże opóźnienie z zakończeniem prac! Odpowiedz Link Zgłoś