Gość: agaaa7 IP: 212.209.42.* 07.08.06, 16:19 Czy ktoś może był na weselu w tej knajpie, albo robił tam swoje???Czekam na opinie nt.tej kanjpy,obsługi,jedzenia i organizacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: annab11 Re: Restauracja Lando w Piasecznie IP: 194.246.124.* 31.08.06, 15:24 Byłam tam na szkoleniu i w ramach szkolenia był obiad. Jedzenie takie sobie - bardzo przeciętne, ale zjadliwe. Obsługa raczej kiepska - siedzieliśmy przy stole w 6 osób, wszyscy zamówiliśmy tę samą zupę, ale dostaliśmy najpierw 4 talerze, a po dobrych 5 minutach kolejne 2. Obsługa niezbyt uprzejma. Fatalny wystrój wnętrza! Na pewno "z własnej woli" bym się tam ponownie nie wybrała. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Restauracja Lando w Piasecznie 05.09.06, 15:45 Ja również doświadczyłem tam paru szkoleń. Obsługa bardzo umiarkowana, jedzenie nie trujące ale raczej jest to pokarm niż smakołyk. Wystrój koszmarny, położenie moteliku pozostawia wiele do życzenia. Na szkolenia to się może nadaje ale na rodzinne okazje - zdecydowanie nie. Odpowiedz Link Zgłoś