sylwester_cz 12.08.06, 16:50 Witam, Proszę wpisujcie jakieś bary mleczne (z adresem) i czy je polecacie. Pozdrawiam wszystkich, którzy nie maja czasu gotować w domu :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Bar mleczny w Warszawie 12.08.06, 17:47 sylwester_cz napisał: > Pozdrawiam wszystkich, którzy nie maja czasu gotować w domu :) A może mają dwie lewe ręce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Bar mleczny w Warszawie IP: *.aster.pl 13.08.06, 09:26 bar ''biedronka''na grójeckiej przy hali banacha,mają tam pyszne kluski śląskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk bar Szwajcarski na Nowym Swiecie IP: *.range86-130.btcentralplus.com 14.08.06, 11:59 na pzeciwko anglistyki. czy jescze istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan nie ma już baru Szwajcarskiego IP: *.chello.pl 14.08.06, 23:43 tam jest chyba kolejny ąę eksluzif lokal z dor-selekszyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don_pedo Re: Bar mleczny w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 12:54 oczywiscie bar Sady - WSZYSTKO jest pyszne! najlepszy w miescie bez dwoch zdan, a znam wszystkie bary mleczne w warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
sylwester_cz Re: Bar mleczny w Warszawie 13.08.06, 14:28 A gdzie jest ten bar SADY ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don_pedo Re: Bar mleczny w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 18:34 > A gdzie jest ten bar SADY ??? przepraszam. na Sadach Zoliborskich, dokladnie na rogu Krasinskiego i Broniewskiego (blizej Broniewskiego). wszelkie dania miesne - swietne (schabowy, gulasz, zeberka, zraz wolowy), chlodnik - mistrzowski, nalesniki i leniwe - pyszne, omlety - o, panie z Sadow znaja sekret idealnego omleta. Odpowiedz Link Zgłoś
kosiar Re: Bar mleczny w Warszawie 14.08.06, 10:27 I przepyszne kluski śląskie :), które jem na miejscu i biore na wynos Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ergiel Re: Bar mleczny w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 09:43 Karaluch - obok bramy UW. I jeszcze jakieś 2 inne po zachodniej stronie Nowego Świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalczyni Re: Bar mleczny w Warszawie IP: *.supernet.pl 14.08.06, 10:41 Bambino na Kruczej niezwykle popularny wśród pracowników pobliskich instytucji, po 13 kolejki wychodzące aż poza.Smacznie- bez sensacji żołądkowych.Można kupić "na wynos"- niezbyt funcjkonalne pojemniki (0,50 PLN), można mieć własne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felek Zdankiewicz Re: Bar mleczny w Warszawie IP: 195.94.193.* 14.08.06, 12:44 Bar Prasowy na Marszałkowskiej nieopodal placu Unii Lubelskiej Odpowiedz Link Zgłoś
agentkch1 Re: Bar mleczny w Warszawie 14.08.06, 23:01 niezły bar mleczny jest też przy placu konstytucji- złota kurka jada tam sporo studentów PW. Podaja niezłe naleśniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan zarządajmy nowych barów mlecznych od HGW i KM IP: *.chello.pl 14.08.06, 23:55 Jak chcą wygrać to niech otworzą nowe bary mleczne. a nie tylko autostrady i trasy ekspresowe albo metro albo ścieżki rowerowe bo to jest oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: Bar mleczny w Warszawie IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 15.08.06, 01:17 Czy istnieje jeszcze bar mleczny na Freta , obok Barbakanu ? Obok zaraz byl tam stragan z warzywami , i owocami , i pycha ogorkami malosolnymi ...mniam mmiammm Odpowiedz Link Zgłoś
madeofstars Re: Bar mleczny w Warszawie 16.08.06, 16:32 Prasowy jesli juz,smaczny i nawet czysty,Zlota Kurka zdecydowanie nie - smierdzi,poza tym kiedys mialam niedopieczone placki ziemniaczane i pani w butach stala na ladzie gdzie oddaje sie talerze brudne,ohyda,od ponad dwoch lat tam nie wchodze :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
jedrek Re: Bar mleczny w Warszawie 20.08.06, 12:44 wciaz istnieje, polecam... Freta (a właściwie Nowomiejska) róg Mostowej. Pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don_pedo bar Sady - update IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 15:26 "omlet z owocami" - obecnie serwowany z wisniami. wspanialy..... Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_listek Marymont 18.08.06, 11:41 Mleczny to on nie jest, ale bar - jesli jeszcze istnieje. Kiedy jeszcze tam chodziłam - bardzo tanio i bardzo smacznie. Na rogu Marymonckiej i Podczaszyńskiego. Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don_pedo Re: Marymont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 14:05 marymont istnieje i ma sie dobrze - swietne pierogi Odpowiedz Link Zgłoś
sylwester_cz Bambino 19.08.06, 10:50 Witam, Byłem w Bambino na Kruczej, niezly ten bar, nie jest drogo i mają świetne naleśniki !! :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: Alpejski 19.08.06, 20:08 Przy Międzynarodowej na Saskiej Kępie (niedaleko od Al. Waszyngtona). Nic nie umiem o nim powiedzieć, ale wiem, że jest, wciąż jest [często tamtędy przechodzę]. Jadałam tam obiady ---> paszteciki barowe (sztuki dwie), w czasach szkoły podstawowej, ale to sto lat temu było:-) Pozdrowienia. B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomahałk Re: Alpejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 16:37 bar mleczny społem ul.nowy swiat ...tam jakby czas 20 lat temu sie za3mał w miejscu. -PRL na maxa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Old barmen Re: Bar mleczny w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 21:20 Czy jest jeszcze złota kaczka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Bar mleczny w Warszawie IP: *.chello.pl 21.08.06, 17:46 a chcesz zobaczyć taki bar "od kuchni"??? powodzenia i smacznego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don_pedo Re: Bar mleczny w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 18:49 > a chcesz zobaczyć taki bar "od kuchni"??? powodzenia i smacznego... w barze Sady widac cala kuchnie jak na dloni. czesto mam ochote pogratulowac milym Paniom... ich sprawna praca tylko zaostrza moj apetyt.... ale z tego powodu jest to tez jedyny z warszawskich barow mlecznych, ktoremu ufam bez zastrzezen... Odpowiedz Link Zgłoś
matyalda Re: Bar mleczny w Warszawie 11.11.18, 21:02 zdecydowanie familijny, recenzja potraw tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorciak Re: Bar mleczny w Warszawie IP: *.centertel.pl 27.11.18, 11:19 Od czasu do czasu przejdę się do baru mlecznego ale ja pracuje w domu to nieraz nie mam możliwości wyjścia na obiad wtedy racze przez roomservice zamawiam danie na dowóz. Sporo knajp mają i jakąś z listy wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś