Dodaj do ulubionych

Cezary Kucharski: Wykreuję nowego Beckhama

IP: *.icpnet.pl 05.09.06, 23:23
Powodzenia Cezary.
Obserwuj wątek
    • Gość: - Kucharz, zawsze Cię lubiłem, ale nie pij już... :) IP: *.aster.pl 05.09.06, 23:50
      Beckham to piłkarskie "niewiadomoocochodzi". Nie potrzeba nam piłkarza, który
      odniesie taki sukce marketingowy, że będzie znany na całym świecie. Lepiej
      wyhoduj nam choć jednego dobrego gracza, który będzie umiał grać w piłkę.
      Beckham nie umie...
      • Gość: re mam nadzieje ze nikt nie wierzy w te brednie IP: 212.106.147.* 06.09.06, 00:19
        124
      • Gość: GrzE$ Re: Kucharz, zawsze Cię lubiłem, ale nie pij już. IP: *.ds5.agh.edu.pl 08.09.06, 09:13
        Piszac ze Beckham nie umie grac, stawiasz dosc wysoko poprzeczke dla innych zawodnikow. Z Twojej wypowiedzi wynika, ze w pilke nie umie grac 95% zawodnikow z najlepszych lig europejskich, bo oni po prostu sa gorsi od Beksy.
    • muller-miller Re: Cezary Kucharski: Wykreuję nowego Beckhama 06.09.06, 22:24
      Ale ta Cezaria gupia i arogancka.
      • Gość: menago Re: Cezary Kucharski: Wykreuję nowego Beckhama IP: *.icm.edu.pl 06.09.06, 23:33
        Jaki by nie był, wyspecjalizował się w regularnym gnębieniu Polonii. Lepiej
        zamiast bić pianę, złożyłbyś pokłon człowiekowi, który był współtwórcą
        oczyszczenia Warszawy.
    • asuchy Re: Cezary Kucharski: Wykreuję nowego Beckhama 07.09.06, 05:57
      Czy każdy kopacz Legii musi brać się za scauting, przecież oni się do tego nie
      nadają.Przecież mółby Cezar pisać do Naszej Legii o wyjazdach ( kto komu
      wpird...., o zabawach na stacjach benzynowych, lub o zabawach z gaśnicami w
      pociągach) Jest tyle pasjonujących zajęć w c...le ciągną do managerki jak do
      miodu.A może Cezar trenerem zostanie - chyba że jest za głupi aby zdać
      jakikilwiek egzamin.
      Igir Gołaszewski ma na dzień dzisiejszy dwójkę.No ale Igor miał czas a Cezar był
      zajęty ostrzeniem korków na mecze z Polonią.
      A może Cezar wróci do siebie, na wiochę, zajmie się uprawą buraków.
      • Gość: PawełB Re: Cezary Kucharski: Wykreuję nowego Beckhama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 09:44
        Próbowałem znaleźć jakąś myśl w Twoim poście, jakiś motyw przewodni,
        ale nie wyszło. Ustosunkuje się więc jedynie do porównania
        dwóch piłkarzy, choć właściwie nie ma do czego. Kucharski
        piłkarsko przerastał o dwie głowy Gołaszewskiego.
        I jeżeli już bierzemy się do oceny nowych karier byłych piłkarzy,
        choć moim zdaniem jest sporo za wcześniej, bo należałoby chyba dać
        ludziom czas, to ja już wolę Kucharskiego jako menadżera, niż
        takiego drewniaka jak Gołaszewski jako trenera młodzieży.
    • Gość: Hans Cezary Kucharski: Wykreuję nowego Beckhama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 10:01
      Cezary to wyjatkowy pojeb, zadufany w sobie, nieudaczny kopacz, do tego
      zlosliwy na boisku. Pipa byl i bedzie!!!
      • Gość: siarkowiec Talent + praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 10:20
        Po pierwsze to jeśli chodzi o zdawanie egzaminów - to najpierw sprawdź
        wykształcenie, jak coś Czarkowi zarzucasz debilu!!!
        Po drugie zobacz co potrafił osiągnąć przy swoim talencie - było tylu bardziej
        utalentowanych piłkarzy (np. Piekarski) i nic nie osiągnęli. A on wszystko
        osiągnął dzięki ciężkiej pracy i temu, że odkrył go ś.p. J. Gałek.

Pozdrowienia i powodzenia Czarku !!!
        Siarka Tarnobrzeg dziękuje za grę w naszych barwach.

Pozdro
        • Gość: Hans Re: Talent + praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 10:44
          A co to jest Siarka Tarnobrzeg ;), a na powaznie - czy my sie znamy, ze
          nazywasz mnie debilem? Ja Cezarego znam z tv i na tej podstawie mam o nim swoje
          zdanie, co mnie uprawnia do wydawania o nim takiej a nie innej opinii.

• Gość: PawełB Re: Talent + praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 11:54
            A my Cię znamy z internetu.
            • Gość: siarkowiec Re: Talent + praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 12:46
              A ja z Czarkiem grałem w piłkę
              A jak nie wiesz co to Siarka - to znaczy, że nie masz pojęcia o tym, jak
              zaczynał Czarek i gdzie debiutował w 1-szej lidze i reprezentacji juniorów.
              A jak sprawdzisz dokładniej to dowiesz się, że w Siarze grali: Kucharski,
              Kiełbowicz, Kobylański, Kukiełka

• Gość: Hans Re: Talent + praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 13:55
                ;) - oznacza usmiech z przymruzeniem oka. Bylem na kilku meczach Lecha z
                Siarka, o wynikach z uprzejmosci dla Ciebie nie wspomne. Siarka to byla
                potega ;).
                Podane ponizej nazwiska 4xK: co to wnosi do sprawy pana CK?
                A zapytaj o opinie o panu CK kibicow z Lecznej ...
                • Gość: Obserwator Re: Talent + praca IP: 217.153.97.* 07.09.06, 14:00
                  a TY zapytaj kibiców Stomilu kamienny lamusie
                  • Gość: Hans Re: Talent + praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 14:10
                    A co to jest Stomil - fabryk opon ;). Panowie - z mojej strony EOT.
                    Pozdrawiam!!!!
    • Gość: Robuś Cezary Kucharski: Wykreuję nowego Beckhama IP: *.echostar.pl 07.09.06, 19:48
      Jak czytam pytanie "grał pan w lidze hiszpańskiej.........." to śmiech mnie
      ogarnia, on tam siedział na ławie w rezerwach Gijon, "bo go trener nie lubił"
      piłkarzy się nie kreuje oni sami powinni swą grą udowodnić klasę bo inacze
      zaistnieją takie żenady jak beckham właśnie.
    • Gość: ek Taki meneger jaki pilkarz,kolesiowanie z żurnalist IP: 62.89.80.* 07.09.06, 21:15
      Kolesiowanie z żurnalistami szczegolnie tymi z przekretu sport. sprawiło to że
      ten przecietny kopacz w mediach funkcjionowal jako gwiazda.wyjeżdzając do
      Hiszpani mial podbic świat ,byla lawa,podobnie w Grecji.Teraz dalej pisze sie
      bzdury o jego występach za granica.Nawet Engiel wystraszył się i ulegl
      przekretowi i zabrał go do korei.
      • el_kooba Re: Taki meneger jaki pilkarz,kolesiowanie z żurn 08.09.06, 08:58
        Jakoś wydaje mi się, że Kucharz w Korei nie zawiódł, co więcej, na to, co zagrał
        pokazał się z dobrej strony. W meczu z USA był jednym z najlepszych na boisku,
        jeśli nie najlepszym. A co do meczów z Polonią, to wydaje mi się, że to właśnie
        gracz owej niejaki Wdowczyk połamał mu nogi, a Szczęsny, z którym kiedyś razem
        grali zapier****ł przez pół boiska, żeby go podnosić, bo ten rzekomo udawał.
        Kucharski swego czasu był jednym z najlepszych w polskiej lidze, a występów
        chociażby w Lidze Mistrzów, czy MŚ nikt mu nie zabierze. Nawiasem mówiąc to od
        czasów tamtej Legii nie było już w Polsce tak dobrej drużyny (a już na pewno nie
        urodził się taki rozgrywający, jak L.Pisz).
        A co do Siarki, Stomilu i Łęcznej, to myślę, że pomimo tego, że Łęczna gra teraz
        w ektraklasie, a Siarka i Stomil tułają się po niższych ligach, to jednak
        bardziej przemawia do mnie tradycja zarówno klubowa, jak i kibicowska Siarki i
        Stomilu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka