Gość: regulgator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 14:55 nie płakałem po le madame Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxxxxxxxx Re: Co po Le Madame IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 20:14 i co jest ci weselej nieudaczniku? Zniszczyc sponiewierac splugawic to podniesie twoje ego i tobie podobnym a moze sam cos zrobisz.obojetnie co ale rusz d.......e zainwestuj nawet grosz i cos zrob.na takich jak ty zeruja durne partie i obiecuja tej gawiedzi to co chce uslyszec a ta sie cieszy.tym zabiora a nam dadza .i co dali ?ile miasto zyskalo jak ten budynek stoi pusty niszczeje i nic w nim sie nie dzieje .teraz tylko paru ekspewrtow zalapie sie na zlecenia urosnie sterta papierow i cos tam bedzie w jakims czasie.zaloze sie ze wspolnota dalej bedzie protestowac bo co dziadkowie i nieudacznicy maja robic cale dnie ,juz wszystkich oplotkowali z rodzinka sie sklocili to teraz opretestuja i juz sa wazni.popatrz w lustro a ujrzysz no kogo?............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drojb X - trochę histeryzujesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 20:31 Twój poprzednik stwierdził jedynie, że nie płakał. Pewnie jest twardzielem, a jeszcze pewniej nigdy nie był w klubie. Ale niekoniecznie od razu - nieudacznik, albo taki co chce wszystko splugawić. On tylko nie płakaL... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kruder Trochę kultury kolego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 20:31 Gość portalu: xxxxxxxxx napisał(a): > i co jest ci weselej nieudaczniku? Zniszczyc sponiewierac splugawic to > podniesie twoje ego i tobie podobnym a moze sam cos zrobisz.obojetnie co ale > rusz d.......e zainwestuj nawet grosz i cos zrob.na takich jak ty zeruja durne > partie i obiecuja tej gawiedzi to co chce uslyszec a ta sie cieszy.tym zabiora > a nam dadza .i co dali ?ile miasto zyskalo jak ten budynek stoi pusty niszczeje > > i nic w nim sie nie dzieje .teraz tylko paru ekspewrtow zalapie sie na zlecenia > > urosnie sterta papierow i cos tam bedzie w jakims czasie.zaloze sie ze > wspolnota dalej bedzie protestowac bo co dziadkowie i nieudacznicy maja robic > cale dnie ,juz wszystkich oplotkowali z rodzinka sie sklocili to teraz > opretestuja i juz sa wazni.popatrz w lustro a ujrzysz no kogo?............. Człowieku wyluzuj. Miał prawo niepłakać. Nie trzeba mu ubliżać od nieudaczników. Trochę kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
bullowy Re: Trochę kultury kolego 12.09.06, 21:00 troche kultury to zajeb.no wraz z le madam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wienio Re: Trochę kultury kolego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 10:54 bullowy napisał: > troche kultury to zajeb.no wraz z le madam.. Sądząc po języku jakiego używacie i jak odnosiecie się do innych, to ten klub nie miał nic wspólnego z kulturą. Odpowiedz Link Zgłoś
bullowy Re: Trochę kultury kolego 13.09.06, 17:50 my towarzyszu? czy ja? bo nie wiem do kogo swe słowa kierujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wienio Re: Trochę kultury kolego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 20:12 bullowy napisał: > my towarzyszu? czy ja? bo nie wiem do kogo swe słowa kierujesz? Do Ciebie i do autora drugiego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
bullowy Re: Trochę kultury kolego 14.09.06, 09:59 to w takim razie się z Tobą nie zgodzę bo uważam ,że "nasz" język jest i tak zbyt łagodny i nie adekwatny do łajdactwa jakim było zamknięcie le madam.tu powinny pójść tylko inwektywy na to co zrobiono.moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
tluszczem_zatkana_arteria Re: Co po Le Madame 12.09.06, 21:23 ze nie plakales to swietnie. nic mnei to nie obchodzi. ja nie bede plakal po zamknieciu stadionow legii, polonii, czy setek innych miejsc. chodzi jednak o cos innego - w dwu milionowym miescie powinny byc rozne miejsca - takie z ktorymi tobie nie po drodze i takie do ktorych ja nigdy nie wejde. Odpowiedz Link Zgłoś
bullowy Re: Co po Le Madame 13.09.06, 01:07 tluszczem_zatkana_arteria napisał: > ze nie plakales to swietnie. nic mnei to nie obchodzi. ja nie bede plakal po > zamknieciu stadionow legii, polonii, czy setek innych miejsc. > > chodzi jednak o cos innego - w dwu milionowym miescie powinny byc rozne miejsca > - takie z ktorymi tobie nie po drodze i takie do ktorych ja nigdy nie wejde. dokładnie, ale tu obowiązuje mentalność psa ogrodnika, sam nie zje innemu nie da! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Co po Le Madame IP: *.crowley.pl 13.09.06, 02:57 nierozumiem... on tylko nie plakal po le madam niczego nie chcial zamykac niczego nie atakowal ustosunkowal sie do faktu nierozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
bullowy Re: Co po Le Madame 14.09.06, 10:01 ok.ja też nie będę płakał jak twoja stara kojfnie i co z tego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Co po Le Madame IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 10:04 Taki poziom (?) to wnosiłeś czy wynosiłes z tego klubu? Odpowiedz Link Zgłoś
bullowy Re: Co po Le Madame 14.09.06, 10:42 o co Ci chodzi?,przecież ja tylko stwierdziłem fakt,że nie będe płakał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Co po Le Madame IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 23:20 "Twoja stara kojfnie" porównujesz do "Le Madame". Rozumiem że to skrót myślowy. Odkrywam wiele cech pokrewnych między pisuarami a bywalcami klubu. Swobodne podejście do publicznych pieniędzy, chamstwo, brak jakichkolwiek merytorycznych argumentów w dyskusji. No i ślina, ślina wam cieknie z pysków. Odpowiedz Link Zgłoś
bullowy Re: Co po Le Madame 15.09.06, 12:27 czasem trzeba dosadniej jak ktoś nie rozumie.. pieniądze to nie wszystko,czasem lepiej żeby coś działało i służyło ogółowi niz żeby nic po prostu nie było.Teraz jest wielkie nic,nie ma pieniędzy nie ma klubu,jest masa ludzi oburzonych decyzją urzędników pisu !ale jest za to garstka pieniaczy którym klub był solą w oku i oni maja satysfakcje,że stała sie sprawiedliwość,że nie ma teraz nic...brawo ! zig heil! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płyń z wisłą! Re: Co po Le Madame IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 12:37 Ogółowi??? Co ty nie powiesz? A może raczej garstce politykierów i pieniaczy z Zielonych 2004? Tak trudno przestrzegać umów, prawa i płacić, jak inni biznesmani? Odpowiedz Link Zgłoś
bullowy Re: Co po Le Madame 15.09.06, 13:12 tak ogółowi ! nie jestem ani politykiem ani zielonym 2004,jestem konsumentem i miłośnikiem klubokultury offowej jakich wielu w Warszawie.Interesuje mnie sztuka w takim wydaniu jaką w takich miejscach można spotkać.A prowadzenie takiego klubu to nie jest taki świetny biznes jak Ci sie wydaje.To jest wychodzenie z regóły na zero.Czy tylko super markety w naszym kraju mogą posiadać ulgi w związku ze swoją działalnością i byc zwolnione z płacenia podatkow ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płyń z wisłą! Re: Co po Le Madame IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 13:19 Akurat ten lokal dochody miał (wyszynk). A jeśli faktycznie brakowało na czynsz, to przecież nie ma konieczności wynajmowania lokalu w najdroższej dzielnicy, klub offowy z powodzeniem może funkcjonować np. w hali pofabrycznej, czyż nie? Co do poziomu tej kultury to litościwie zamilczę. Kultura offowa jednak nie jest tak czy owak skierowana do ogółu. Odpowiedz Link Zgłoś
bullowy Re: Co po Le Madame 15.09.06, 13:38 W klubach mój drogi wysłuchałem utworów muzyki poważnej, które były grane nie oficjalnie po raz pierwszy.Różnie można trafić, możesz trafic na dziadostwo a możesz trafić na perłe więc i poziom kultury jest różny,jak wszędzie zresztą. W Berlinie np Polacy otworzyli znany w tej chwili klub pod nazwą Polscy Nieudacznicy.Niemcy przez rok zawiesili im płacenie za koncesje żeby mogli zacząć prosperować i zeby sie rozkręciło.I się rozkręciło.Dzięki takiemu podejściu Berlin jest w tym momencie artystyczną stolicą europy,gdzie walą turyści z całego świata i zostawiają swoje banknoty.Tam czuc oddech wolności i swobody na ulicach.Zero policji a jak bezpiecznie!A u nas bierność ,zawisć i apatia która rodzi nowe dresiarstwo.. A co oznacza ,że coś jest skierowane lub nie do ogólu?.Przecież każdy może sie wybrać do takiego klubu tak samo jak każdy może sie wybrac na mecz siatkówki.Więc o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płyń z wisła! Re: Co po Le Madame IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 14:07 No wiesz, zgodnie z tą logiką, to każdy może zapisać się do Czerwonych 2004... Cieszę się że ten typ kultury nie uzyskał wsparcia miasta. Rozwój kultury w Warszawie - tak, ale nie takiej. Ja za to płacić (przez dotacje) nie zamierzam i wielu obywateli też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
bullowy Re: Co po Le Madame 15.09.06, 14:22 czyli jak rozumiem cieszy cie ,ze ten klub padł ,chociaż nie korzystasz,nie płacisz na niego ale się cieszysz bo inni nie mają.super winszuje podejścia! szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płyń z wisłą! Re: Co po Le Madame IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 14:49 Cieszę się, że: - lewactwo mimo nakręconej przez GW demagogii poniosło porażkę, - że wygrało chociaż raz prawo a nie pieniactwo i demagogia, - że miasto nie zdecydowało się dopłacać do takiej formy kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
bullowy Re: Co po Le Madame 15.09.06, 15:08 mylisz pojęcia lewaku , płyń z wisłą dalej i juz lepiej w żadnym mieście więcej się nie zatrzymuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vortex Re: Co po Le Madame IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 15:56 doszly mnie sluchy, bo to po sasiedzku, ze Tomba Bomba tez juz eksplodowala. Cech Rzemieslnikow tez sie pewnie uwzial na Krystka. A szkoda. Podobno dobre sniadanka robili. Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Co po Le Madame 15.09.06, 10:30 W porządku. Ale nie rozumiem, po co to piszesz - chwalisz się czy żalisz? Odpowiedz Link Zgłoś