Dodaj do ulubionych

Operowe science fiction z bliźniakami

IP: *.aster.pl 21.09.06, 08:08
Ja mam pomysł na trochę inny scenariusz: załogą statku manipuluje wielki,
spasiony, przerośnięty bobas z lekkim niedorozwojem na twarzy, zaś ta
"akustyczna substancja oszałamiająca" nazywa się nie SCREAM, tylko PISK.
Demoniczny bobas POkrętnie naciąga załogę statku na drogie usługi, oferowane
przez firmy swoich kolegów, przy okazji obsesyjnie kradnie co się da, a na
koniec zostaje wybrany do Parlamentu Międzyplanetarnego. Czyli zakończenie
europejskie, bez hollywoodzkiego happy endu.
Obserwuj wątek
    • Gość: arahat teraz czekamy kiedy zacznie sie komedia---pisuary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 08:59
      i inne towarzysze zloza doniesienie do prokuratury ze zniewaza sie bliazniakow...
      • Gość: Meloman Re: teraz czekamy kiedy zacznie sie komedia---pi IP: *.sita.aero 21.09.06, 10:57
        To nie może być dobre. Aktualności polityczne dobrze komentuje się w gazetach, w
        kabarecie. Ale opera ???. I do tego kompozytorem jest kobieta........toż to musi
        być max szajs
        • Gość: drojb Mizoman, nie Meloman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 18:05
          Zajmij się wyciąganiem uszu spod nogi słonia, a swojego męskiego organu z
          głowy. Opera jest znakomita, zarówno od strony inscenizacyjnej, jak i muzycznej
          (o czym mogę zaświadczyć po obejrzeniu w Luxemburgu)
          • Gość: Nikita Re: Mizoman, nie Meloman IP: *.gazownia.szczecin.pl 22.09.06, 12:41
            >drojb
            to ciekawe co moofish w Luxemburgu dopiero bedzie w pazdzierniku ....
            naucz sie czytac tesks ze zrozumieniem ........
        • biedronka202 Re: teraz czekamy kiedy zacznie sie komedia---pi 22.09.06, 14:33
          nie krytykuj, dopóki nie zobaczysz..
    • flyb52 Operowe science fiction z bliźniakami 22.09.06, 12:20
      "Jak to sie skonczy?", zdejma dziady, kiedy tylko skleca koalicje.
      Bedzie tak jak histeria z "dziadami" Dejmka.
    • dowcipny_wuj Operowe science fiction z bliźniakami 22.09.06, 15:27
      Akustyczna substancja oszałamiające jest u nas dobrze znana pod nazwą "Radio
      Maryja". Dzięki niej oszołomów mamy pod dostatkiem:)
      • Gość: pokrak Re: Operowe science fiction z bliźniakami IP: *.core.lanet.net.pl 23.09.06, 09:08
        wśród cztelników popleczników wyborczej też sie sporo znajdzie
        a i trybuna ludu tez ma swoich
        - taki kraj

a jechanie na tanich chwytach jest śmieszne - współczuje rodzinie pani
        kompozytor - o ile w ogóle ja ma bo pewnie zyje z kochanka albo w konkubinacie
    • annika.h ciekawe,kiedy to zdejmą z afisza 22.09.06, 21:53
    • Gość: hanka Intelektualnie zalosne Ciekawe kto sponsorowal IP: *.chello.pl 23.09.06, 16:00
    • Gość: piżmowół Re: Operowe science fiction z bliźniakami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 22:11
      zamknięty z powodów politycznych? i ładnie to tak gości z zagranicy okłamywać?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka