Gość: romo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 23:48 będzie dobrze, stawiam na 1-3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AR Arkadiusz Radomski :) IP: 212.2.99.* 28.09.06, 02:45 Pozdrowienia dla Arka! :) Bardzo go lubię(ech gdyby nie ta żona i 3 dzieci :D) lecz kibicuje polskiemu klubowi, cóż patriotyzm przeważa:) A jak by ktos mi mógł wyjaśnić po co Austra Wiedeń trzyma Sebastiana Mille? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 78 Re: Arkadiusz Radomski :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 14:15 Gość portalu: AR napisał(a): jak by ktos mi mógł wyjaśnić po co Austra Wiedeń trzyma Sebastiana Mille? Sebek jest maskotka druzyny Trener i kibice licza na to, ze stanie sie w koncu mezczyzna i pokaze ze potrafi uderzyc piescia w stol! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonia WARSZAWA Re: Arkadiusz Radomski: Austria bliżej awansu IP: *.chello.pl 28.09.06, 06:25 Też myślę że będzie dobrze.Stawiam 3-0 dla Austrii + bijatyka w szatni Legii + awantury "kibiców". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goniec Chyba warcaby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 15:35 w szach grać to trzeba umieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: Chyba warcaby IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.06, 16:26 W warcaby tez myslenie jest niezbedne, wiec chyba co najwyzej zawodnicy Legii moga pograc w "zbijanego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lychu Arkadiusz Radomski: Austria bliżej awansu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 15:46 arek nie bądż taki hop do przodu !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pacal2 heh, dobre, nawet nie wiedziałem 28.09.06, 16:58 że to były lechita :D Z Wikipedii wynika, że przeszedł do Lecha po sezonie 93/94, a odszedł do Holandii przed sezonem 94/95... Ciekawe czy zagrał chociaż w jakimś sparingu :D Odpowiedz Link Zgłoś