Gość: iga IP: *.poczta-polska.pl 02.05.01, 16:10 Wyslanie sms-a ze strony idei graniczy z cudem. Co sie dzieje z ta strona ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nocoment Re: sms-y idea IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.01, 23:01 Lepiej zmień na Erę... ja to zrobiłem dawno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: sms-y idea IP: *.poczta-polska.pl 04.05.01, 10:29 Nie zgodze sie z toba Idea jest o wiele tansza place 50 zl abonamentu mam 30 impulsow bezplatnych, bezplatna poczte glosowa i szczegolowe wydruki rachunkow. Ze wszystkich moich znajomych ja w Idei place najmniej okolo 65 zl miesiecznie. A sms-y ze strony internetowej to zupelnie inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: sms-y idea IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.05.01, 11:08 Zapisz się do serwisu www.mtnsms.com. Dziala bardzo sprawnie, od pół roku z niego korzystam. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dante_wa SMS Bramka Idei IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.05.01, 16:10 na tą sytuację narzekają równiez pracownicy IDEI... co więcej nie zmieni się to szybko bo France Telecom nie zamierza na razie inwestowac w Centertela dopóki nie odzyska pieniędzy zainwestiowanych w TPSA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syf Re: sms-y idea IP: *.gazeta.pl 07.05.01, 18:10 A jak sie z Idei wysle na Plusa to potrafi przyjść nawet 10 razy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dante_wa Re: sms-y idea IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.01, 23:56 i co zabawniejsze skasują cie tez za 10... hihi to tez informacja od pracownika IDEI Odpowiedz Link Zgłoś