Dodaj do ulubionych

Tomasz Lis prezydentem Warszawy !

29.09.06, 11:09
Pojawił się taki pomysł.
Co Wy na to ?
Ja jestem za.
Obserwuj wątek
    • warzaw_bike_killerz A nie lepiej Edyte Gorniak? 29.09.06, 11:12
      Dobrym kontrkandydatem lewicy bylby Urban.
      • okular_hilarego Re: A nie lepiej Edyte Gorniak? 29.09.06, 11:15
        Tomasz Lis jest człowiekiem inteligentnym, wykaształconym, dobrze znajacym
        języki obce i znajzcym się na polityce.
        Wolałbym jego niż jakieś zgrzbiałe ścierwo.
        • warzaw_bike_killerz Re: A nie lepiej Edyte Gorniak? 29.09.06, 11:17
          I strasznie nie lubi, jak ktos mu przerywa podroz winda. Nawet jesli ten "ktos"
          nie wie, ze on tam jedzie.
          • okular_hilarego Re: A nie lepiej Edyte Gorniak? 29.09.06, 11:25
            No tak,
            wszystko jasne,
            ale nie denerwuja ciebie te wszystkie powtarzające się w kółko mordy ?
            • warzaw_bike_killerz Re: A nie lepiej Edyte Gorniak? 29.09.06, 11:33
              Lis tez wkolko sie powtarza. Byl czas, kiedy codziennie go miales okazje widziec.
              • okular_hilarego Re: A nie lepiej Edyte Gorniak? 29.09.06, 11:46
                Też prawda.
    • Gość: BB Re: Tomasz Lis prezydentem Warszawy ! IP: *.aster.pl 29.09.06, 11:15
      Okular - poza tym czujesz się dobrze?
      Przeczytaj sobie coś poważnego np. "Przygody Koziołka Matołka"-może ci
      przejdzie.
      • Gość: he he he Re: Tomasz Lis prezydentem Warszawy ! IP: *.chello.pl 29.09.06, 11:19
        szukają kogoś do watza, aby dalej się kręciło
      • okular_hilarego Re: Tomasz Lis prezydentem Warszawy ! 29.09.06, 11:20
        Słuchaj,
        po tym całym PiSowskim kupczeniu z Beger czuję się faktycznie niezbyt dobrze.
        Przyznam też, że na te kandydujące zgrzybiałe mordy już patrzeć nie mogę.
        Szukam wiec jakiegoś zadawalającego mnie racjonalnego rozwiązania.
    • Gość: vortex Gucwinski ostal sie bez roboty... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 11:20
      to moze by i pokierowal ta nasza menazeria?
      • okular_hilarego Re: Gucwinski ostal sie bez roboty... 29.09.06, 11:22
        Niestety za stary ale trzeba przyznać, że na ZOO to on się zna bradzo dobrze.
        • warzaw_bike_killerz Re: Gucwinski ostal sie bez roboty... 29.09.06, 11:24
          Lis sie zna na pudrach.
        • Gość: he he he Re: Gucwinski ostal sie bez roboty... IP: *.chello.pl 29.09.06, 11:24
          no to jeszcze Balcerowicz?
          • okular_hilarego Re: Gucwinski ostal sie bez roboty... 29.09.06, 11:27
            O nie !
            Planuję, że Balcerowicz zastąpi Lecha.
        • Gość: vortex Re: Gucwinski ostal sie bez roboty... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 11:31
          i wie kogo i za co wpakowac w klatkie...
          Tak jak sie glebiej zastanawiam ze ma to sens. On jedyny ma kwalifikacje na to
          zeby kierowac stadem baranow, tolerowac malpie wybryki, nie boi sie ryku lwa no
          i kaczkom podcina skrzydla...
          • Gość: he he he Re: Gucwinski ostal sie bez roboty... IP: *.chello.pl 29.09.06, 11:39
            i jest z za Warszawy to moze pracować za 500zł
    • Gość: na zimno Kubus Puchatek, albo Mis Uszatek, nikt inny! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.09.06, 11:52
      No moze jeszcze Koziolek Matolek bylby dobry.
      • dorsai68 Nie, nie, nie! 29.09.06, 12:54
        tylko Tygrysek!!!
        • Gość: he he he Re: Nie, nie, nie! IP: *.chello.pl 29.09.06, 13:00
          dorsai68 napisał:

> tylko Tygrysek!!!

nie, tygrysek nie może bo robi bączki pff
        • warzaw_bike_killerz czemu nie tygrysek? 29.09.06, 13:03
          Pobryka sobie troche i juz.
          Bardziej bym sie bal Wilka i Zajaca - wiadomo agenci KGB, Przczolka Maja to
          chyba wspolpracownica STASI, Zwirek i Muchomorek to czeska bohema artystyczna -
          pewnikiem geje. Tygrysek nie jest zly. Male IQ, a ile radosci wprowadzi!
          • Gość: he he he Re: czemu nie tygrysek? IP: *.chello.pl 29.09.06, 13:10
            > Pobryka sobie troche i juz.
            > Bardziej bym sie bal Wilka i Zajaca - wiadomo agenci KGB, Przczolka Maja to
            > chyba wspolpracownica STASI, Zwirek i Muchomorek to czeska bohema artystyczna -
            > pewnikiem geje. Tygrysek nie jest zly. Male IQ, a ile radosci wprowadzi!

Żwirek i Muchomorek załatwili Tygryska

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=49123814&a=49143520
          • dorsai68 Re: czemu nie tygrysek? 29.09.06, 13:20
            No właśnie!
            Kubuś Puchatek jest w układzie z Prosiaczkiem, Kłapouchym, Zającem i niejakim Kszysiem. Miś Uszatek ma z kolei uszko klapnięte, jak dowadujemy się z dobrze poinfomowanych źródeł, od ciągłego podsłuchiwania. Konfident jeden!
          • Gość: corgan ale Rumcajs mógłby być >;)) IP: *.chello.pl 29.09.06, 13:21
            co prawda mieszkał w jaskini i mógłby być nieco nieokrzesany ale to chyba nie
            ma takiego wielkiego znaczenia.
            • warzaw_bike_killerz Zgadzam sie na Rumcajsa, wybaczcie mi "przczolke" 29.09.06, 13:30
              Ale tak mnie krew zalewa, ciemnosc widze i budza sie upiory, kiedy mysle o
              agentach i ukladach.
              • Gość: corgan hm... a może Rumcajs to talib albo sam Osama? IP: *.chello.pl 29.09.06, 15:01
                popatrz - brodę nosi, nie lubi bogatych (choć sam pochodzi z rodu bardzo
                bogatego), mieszka w jaskini... cos w tym musi być

To że "pszczółka" sie pisze przez "sz" katowała mnie pani polonistka w
                podstawówce i liceum. :) ale dziś znajomość ortografii polskiej jest z punktu
                widzenia 'rynku pracy' nieistotne więc nie przejmowalbym się tak bardzo.
                • warzaw_bike_killerz I chodzi z flinta. 29.09.06, 15:24
                  Pierwszy raz w zyciu przydarzyla mi sie "przczolka". Zadna pani od polskiego nie
                  miala z tym nic wspolnego. Podobnie przydarzylo mi sie dzisiaj "wkolko", ale to
                  wynik spacji. Na "przczolke" nie mam zadnego usprawiedliwienia poza nie
                  czytaniem tego co pisze. Nawet demencja starcza nie bylaby tutaj
                  usprawiedliwieniem. Byk az oczy bola. "Wkolko" przy tym sie chowa.
                  • Gość: corgan ale nie Eweliną Flintą :) bo jego żoną jest Hanka IP: *.chello.pl 29.09.06, 15:54
                    cholera jasna tylko czy to TA nasza Hania G.W.?
                    • Gość: vortex Re: ale nie Eweliną Flintą :) bo jego żoną jest H IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 16:11
                      nie, na pewno nie HGW. Poderzewam za to Mlynkowa
                      • Gość: corgan Re: ale nie Eweliną Flintą :) bo jego żoną jest H IP: *.chello.pl 29.09.06, 16:43
                        nie nie.

Żoną Rumcajsa była Hanka a nie Halinka. Miał z nią synka o imieniu Cypisek.
                        Cypisek użyczył potem swojego wizerunku do reklamy proszku do prania dla
                        dzieci, ktory to proszek wyżerał materiał i robił wielkie dziury w pieluszkach
                        tetrowych i śpioszkach w jakie byli ubrani ówcześni miluśińscy.

Dlatego zastanawiam się czy Rumcajs miał na nazwisko Waltz :)
    • margala Robert Kubica prezydnetem Warszawy! 29.09.06, 19:07
      Pojawił się taki pomysł.
      Co Wy na to ?
      Ja jestem za. Na pewno zadbałby o jakość dróg. Może autobusy miesjkie zaczęłyby
      szybciej jeździć...

PozdrawiaM.
      • Gość: warszawianka 57 Re: Robert Kubica prezydnetem Warszawy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 19:43
        Nic z tego tylko Zulu Gula z PiSu.
        • Gość: szpicbródka Re: Robert Kubica prezydnetem Warszawy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 10:40
          Robert Kubica mógłby być,ale za szybko jeżdzi.Zaden petent by go nie dogonił.To
          musi być ktoś taki ,na kogo Policmajster nie będzie miał żadnych papierów.No
          przecież wiadomo , że tacy tylko są w PiS.Ale My Naród wiemy swoje!
          • Gość: he he he Re: Robert Kubica prezydnetem Warszawy! IP: *.chello.pl 30.09.06, 10:49
            Gość portalu: szpicbródka napisał(a):

> Robert Kubica mógłby być,ale za szybko jeżdzi.Zaden petent by go nie dogonił.To
            > musi być ktoś taki ,na kogo Policmajster nie będzie miał żadnych papierów.No
            > przecież wiadomo , że tacy tylko są w PiS.Ale My Naród wiemy swoje!

no przecie hania to wnuczka policmajstra z golędzinowa
    • Gość: k Re: Tomasz Lis prezydentem Warszawy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 16:55
      Kraj schodzi na... psy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka