Dodaj do ulubionych

opinia luxmed

09.10.06, 11:53
planuje zakup ubezpieczenia w luxmed warszawa, jakie są wasze opinie?
Obserwuj wątek
    • Gość: pytek Re: opinia luxmed IP: *.crowley.pl 09.10.06, 13:23
      Nie mam porównania z innymi, ale jeżeli będzie to jakiś pakiet podstawowy, to
      nie będziesz zachwycony. Niby wszystko jest ok. Ale na wizytę u specjalisty
      trzeba czekać kilka-klikanaście dni. Tak jest jak podajesz numer karty z niskim
      "abonamentem". Jak wchodzisz z ulicy i płacisz pełną stawkę za
      badanie/konsultacje to zaraz się ktoś znajdzie.
      • Gość: pepegi Re: opinia luxmed IP: *.edipresse.pl 09.10.06, 15:49
        Kiedyś to była niezła przychodnia. Teraz ewidentnie stawiają na ilość, a nie na
        jakość. Potwierdzam zdanie przedmówcy: na wizytę czasem czeka się tyle, ile w
        państwowej przychodni.
    • jhbsk Re: opinia luxmed 09.10.06, 15:51
      Ja korzystam i nie narzekam.
      • faustine Re: opinia luxmed 09.10.06, 23:24
        nie polecam
    • power_of_kobylany Re: opinia luxmed 10.10.06, 22:12
      Odradzam. Rzadko choruję a właśnie w sytuacjach nagłych nie można na nich liczyć
      bo każą czekać kilka dni na wizytę. Chodzę w związku z tym buląc do konkurencji
      a abonament leży odłogiem. Nawet zębów u nich nie prześwietlam, bo inni robią
      to oczywiście od ręki.

Kiedyś przygoda z LuxMed o mało nie zakończyła się dla mnie tragedią. Na wizytę
      u okulisty kazali mi czekać 5 dni i nie chcięli mnie przyjąć na tzw. dyżur o 19
      bo luda było od groma. Na szczęście znalazłem pomoc w innej klinice i dzięki
      szybkiej diagnozie udało się uratować wzrok w oku.
    • nauma Re: opinia luxmed 10.10.06, 22:52
      Ja osobiście nie narzekam, jeśli chodzi o mnie. Ale jest do kitu, jeśli chodzi
      o opiekę nad moją 4-miesięczną córką. Ponad 20 dni czekania na echo serca to
      przegięcie na maxa, podobnie było z USG bioder i brzuszka.
    • lemurka3 Re: opinia luxmed 11.10.06, 10:11
      Potwierdzam że Lux-med jest kiepski - długie kolejki, nie najlepsi lekarze
      (mało lekarzy pracujących w szpitalach), stawiają na ilośc nie jakość - mam
      darmowy abonament z pracy i nie korzystam. Kiedyś było oki - teraz porażka.
      • Gość: kristina Re: opinia luxmed IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.06, 12:02
        brzydal
    • Gość: pacjent Re: opinia luxmed IP: *.aster.pl 11.10.06, 13:12
      Mialam abonament w Luxie przez 4 lata poniewaz pracowalam w firmie ktora miala
      tam podpisana umowe. Korzystalam pare razy i moje refleksje sa niestety takie
      jak wiekszosci: dlugie terminy, lekarze niesympatyczni, znudzeni i
      zniecierpliwieni.
    • warzaw_bike_killerz Re: opinia luxmed 11.10.06, 13:24
      Z luxmedu korzystalem z 10 lat temu. Rzadko choruje, wiec rzadko korzystam
      generalnie. Kiedy przestalo mi sie chciec pracowac, w Luxmedzie wystawiono mi
      zwolnienie lekarskie na okres wypowiedzenia :) Raz leczylem sie na powaznie -
      antybiotyk ACC400 sam potrafie sobie przypisac.
      Potem wpadlem w sidla Medicoveru. Jest OK.
      Potem mialem jakies w lecznicy z Mariottu, ale nie skorzystalem.
      Potem znowu Medicover - nic zlego nie moge napisac.
      Teraz mam supermarketowy AnalMed czy EnelMed - juz nie pamietam.. jeszcze nie
      skorzystalem. Mam nadzieje, ze nie skorzystam - nazwa mnie przeraza i ta
      supermarketowosc.
      • shelly2 Re: opinia luxmed 14.10.06, 11:02
        stanowczo nie polecam Lux Medu,pracowalam, poznalam prace od srodka- bardzo
        kiespska jakosc, jest wiele lepszych klinki
        pozdrawiam
      • shelly2 Re: opinia luxmed 14.10.06, 11:03
        nie polecam Lux Medu, pracowalam, poznalam od srodka, jest wiele lepszych,
        konkurencyjnych klinik
        pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka