Dodaj do ulubionych

Wybory samorzadowe-krętaztwa!

11.10.06, 20:29
Do skraynek pocztowych naszych domów p. Chudecki podrzuca swoj elaborat pełen
obraźliawych epitetów o dotychczasowych władzach naszej gminy.
Dla niezorientowanych jest to pieniacz i demagog krytykujacy wszystko i
wszystkich - metoda wypromowania swojej żałosnej osoby.
Na jednym z posiedzeń Rady Gminy udowodniono wszystkie kłamstwa i machlojki
tego pana.
Teraz pewnie liczy na to że niezorientowani zagłosują na tego aktorzynę!
Obserwuj wątek
    • puchata1 Re: Wybory samorzadowe-krętaztwa! 11.10.06, 20:58
      To chyba krętactwa????
      Jeszcze nic u siebie w skrzynce nie znalazlam. Moze ktos z nas powinien
      kandydowac do wyborow. Ale tak naprawde to wszysko to jest chory uklad!!
      • vin7 Re: Wybory samorzadowe-KRĘTACTWA 12.10.06, 01:05
        Oczywiscie, narobiłem literówek, czasami klikam nie w to co trzeba, ale nie
        zmienia to tematu postu!
        • syrenka10 Re: Wybory samorzadowe-KRĘTACTWA 02.11.06, 22:31
          Może jakieś konkrety?
    • jap_1 Re: Wybory samorzadowe-krętaztwa! 03.11.06, 10:32
      vin7 napisał:

> Do skraynek pocztowych naszych domów p. Chudecki podrzuca swoj elaborat pełen
      > obraźliawych epitetów o dotychczasowych władzach naszej gminy.

Ja znalazłem raczej coś odwrotnego: ulotkę podpisaną przez członków rady o p. Chudeckim. Ponieważ nie mam dokumentów, nie wypowiadam się, kto ma rację. Ale metody są dokładnie te same.
      • puchata1 Re: Wybory samorzadowe-krętaztwa! 03.11.06, 17:17
        Tak a Vin 7 prawie slowo w slowo cytuje te ulotke, tylko troche krocej!
        • vin7 Krętactwa 05.11.06, 09:41
          Chudecki napisał tzw "List otwarty" gdzie w niewybredny sposób obrzucił błotem
          wszystko co się dzieje w naszej gminie, a radnym naszej gminy (a sam jest w śród
          nich!!!)zarzucił przekręty finansowe.
          Wszystko o czym pisze to stek kłamstw i przeinaczeń. Wszelkie kontrole które
          nasłał Chudecki wykazały pełną poprawność dokonań Gminy. Mało tego, gmina
          otrzymała Certyfikat "przejrzysta gmina" który jest nagrodą za klarowne
          osiągnięcia władz gminnych.
          Chudecki startuje na nowego wójta gminy i metodami znanymi skądinąd
          (np.Kurski)chce dokopać wszystkim konkurentom rzucając fałszywe oskarżenia.
          Sam jest znany z w wyjątkowej arogancji i patrzenia przez pryzmat własnego interesu.
          Najlepszym przykładem jest zagrożenie naszej gminy przez pomnysł przeprowadzenia
          autostradu przez Las Bemowski i rezerwaty Łosiowe Błota " i Kalinowa Łąka".
          Jak wszyscy wiemy, w obronie tych rezerwatów i zniszczenia naszych terenów udało
          nam się zorganizować kilka tysięcy mieszkańców w proteście (słynnt telemost w
          TVP3 i inne demonstracje). Działania te przynisły fantastyczne zwycięstwo -
          projekt tego wariantu został odzrucony.
          Tylko jedna grupka osób była przeciwko (tzn ZA AUTOSTRADĄ przez Babice!!!)-
          redakcja "Wieści Sąsiedzkich" których redaktorem i WYDAWCĄ jest Chudecki!
          Cytaty z tego piśmidła:

"(autostrada)...to polepszenie dojazdu do nowego lotniska w
          Modlinie"..."uporządkowanie mokradeł pod nazwą Łosiowe Błota, BęDąCYCH W
          RZECZYWIESTOśCI NIE żADNYM EKOSYSTEMEM, LECZ WYLęGARNIą KOMARóW, SMRODLIWYM
          BAJOREM ORAZ źRóDłEM CHORóB..." !!!!!!!!!!!!

Ręce opadają!

I taki ktoś zamieszczający w swoim piśmie takie debilne idiotyzmy optujące za
          zniszczeniem struktury naszej gminy i tego co najcenniejsze, chce być wójtem gminy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka