Gość: henio IP: 81.15.159.* 16.10.06, 10:25 Ciekawe czy naprawią to co zniszczył PiS przez 4 lata? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Lista kandydatów IP: *.aster.pl 16.10.06, 18:41 Przecież to nie PIS rządził przez 4 lata, tylko Oni wszyscy (PIS, PO, SLD itd.). I dalej będą myśleć tylko o sobie. Wierzę, że kiedyś za to zło co wyrządzają spotka ich kara. Odpowiedz Link Zgłoś
23kobieta Re: Lista kandydatów, Targówek -Zacisze 16.10.06, 21:38 Obfotość i różnorodność. szkoda,że wybory są raz na 4 lata. Wszystko byłoby wówczas zrobione z uśmiechem i radością, Super. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25821&w=50438860 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden z kandydatów Re: Lista kandydatów, Targówek -Zacisze IP: 80.51.198.* 17.10.06, 13:32 W końcu mieszkańcy największej Spółdzielni Mieszkaniowej SM BRÓDNO biorą sprawy we własne ręce i wyłonili kandydatów na radnych z grona spółdzielców. Popierając ludzi z tej listy mamy szansę załatwić sprawy do tej pory nie załatwione przez radnych którym upływa ta kadencja. Program KWW "MIESZKAŃCY BRÓDNA-TARGÓWKA-ZACISZA" to tylko albo aż tylko pięć punktów;- WIĘCEJ SAMODZIELNOŚCI DLA RAD I ZARZĄDÓW DZIELNIC- URZĄD DLA OBYWATELA- PORZĄDEK I BEZPIECZEŃSTWO- UREGULOWANIE STANÓW PRAWNYCH NIERUCHOMOŚCI- BUDOWNICTWO SOCJALNE. Głosujcie na swoich sąsiadów i nie pozwólmy wybierać za nas. Wybierzmy mądrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał z Grzywą Re: Lista kandydatów, Targówek -Zacisze IP: *.flashnet.pl 27.10.06, 16:43 nie będę głosował wogóle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja76 Re: Lista kandydatów, Targówek -Zacisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 12:01 Niemądra decyzja. Ja się czuję zagubiona wśród natłoku kandydatów, o których w zasadzie wiem tyle, co nic (do treści ulotek podchodzę sceptycznie, jak do każdej wspaniałej reklamy jeszcze wspanialszego towaru), ale chociaż spróbuję, wybierając najinteligentniej jak się da. Dzieci i ryby głosu nie mają to już kompletnie nieaktualna formułka ;-)) Zastanawiam się tylko, jak sprawdzić pod które ugrupowanie "podchodzi" np. kandydat z mojej gminy, żeby się nie okazało, że owszem, oddałam głos na może niegłupią osobę, ale "przytulającą" się do partii, od której należy kategorycznie się trzymać z daleka... Wędrować po stronach poszczególnych ugrupowań, szukając nazw komitetów czy samych kandydatów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolak Skorzystaj z googla!Ważny jest człowiek nie partia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 09:11 Partie się zmieniają(i ludzie partie).Wazne żeby byli kompetentni i uczciwi! Odpowiedz Link Zgłoś