sibeliuss 29.10.06, 18:28 Dopiero dziś wyczytałem, że w XIX wieku odwiedził podczas jednej z podróży po Europie Camille Saint-Saëns, wybitny francuski kompozytor. pl.wikipedia.org/wiki/Camille_Saint-Sa%C3%ABns Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skiela1 Re: Sławni tego świata, którzy odwiedzili Warszaw 29.10.06, 21:17 Pierwsze co mi przyszlo do glowy - Bill Gates:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia W wielu przypadkach te wizyty bokiem nam wyszły... 29.10.06, 21:40 Karol Gustaw, Król Szwedzki. Napoleon Bonaparte, Cesarz Francuzów. Adolf Hitler, Kanclerz III Rzeszy. Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: W wielu przypadkach te wizyty bokiem nam wysz 30.10.06, 07:31 George W. Bush :) Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: W wielu przypadkach te wizyty bokiem nam wysz 30.10.06, 19:39 Suworow, rosyjski generał. Zwłaszcza Praga wiele mu zawdzięcza. Mikołaj Pawłowicz Romanow, znany jako Car Mikołaj, nawet się w Warszawaie koronował na "Króla Polski". Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: Sławni tego świata, którzy odwiedzili Warszaw 30.10.06, 07:32 sibeliuss napisał: > Dopiero dziś wyczytałem, że w XIX wieku odwiedził podczas jednej z podróży po > Europie Camille Saint-Saëns, wybitny francuski kompozytor. > pl.wikipedia.org/wiki/Camille_Saint-Sa%C3%ABns 3. symfonia organowa jest boska. Odpowiedz Link Zgłoś
skiela1 Re: Sławni tego świata, którzy odwiedzili Warszaw 30.10.06, 17:34 Kto byl w Warszawie mozna wypisywac bez specjalnego zastanowienia sie.. Ale kogo nie bylo? (chociaz nie, jedna osobe znam:D) Odpowiedz Link Zgłoś
margala Rolling Stones 31.10.06, 17:58 chlopaki z Rolling Stones byli. nawet dwa razy! Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: Rolling Stones 01.11.06, 09:49 Casanova. Nawet się pojedynkował tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś