Dodaj do ulubionych

akcja przeciw PIS

30.10.06, 00:31
Dnia 31.10.2006 odbędzie się pokojowa akcja protestacyjna, podczas której
będą zapalać znicze pod biurami PiS w całym kraju. Pokażemy w ten sposób,
że mamy już dość - kłamstw, paranoi, bezczynności w wykonaniu koalicji
rządzącej. Na targówku zbierajmy sie i zapalmy znicze pod urzedem dzielnicy
na Kondratowicza gdzie burmistrzem jest człowiek Z PISu (mieszkaniec
mokotowa). Wpisuje się czy bedziecie i o której wam pasuje, ponieważ nasz
urząd uznaję sie tak samo jako biuro PISu.
Akcja na Targówku pod urzędem nie ma nic wspólnego z żadną partią polityczną.
Proponuje o godz.14.00 pod urzędem przed głównym wejściem. Spotkajmy sie i
pokażmy, że nasz kraj i nasza dzielnica nie jest nam obojętna. Niech każdy
weźmie mały znicz i pokaże PISowi że pora odejść.

Obserwuj wątek
    • sceptyk Mam pomysl 30.10.06, 00:51
      Proponuje wziac te znicze, ktore wam zostaly po protestach przeciw rzadom
      zlodziei z SLD.
      • Gość: anty PIS Re: Mam pomysl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 01:17
        nie wiem, oco ci chodzi, trzeba jako obywatele iść pokazać swój przeciw temu co
        sie dzieje w naszym kraju. Jeżeli kazdy bedzie obojętny i olewał to w naszym
        kraju bedzie coraz gorzej. Dlatego trzeba pokzać, że nam to nie pasuje. Nie
        ważne jaka partia jest u władzy, jak trzeba pokazać im że jest źle to trzeba.
        Ma nadzieje, że kolego sceptyku wpadniesz?
        • omar1 Re: Mam pytanie. 30.10.06, 09:36
          Czy moge wziąc ze soba plakat z morda miekkiego Kaszuba? Jego mamy juz ponad
          dziurki od nosa!Aha. plakat jest z napisem NIE TYM RAZEM!
          Moja dziewczyna wezmie fote premiera z Krakowa, domalowałem jemu pasiaki i
          czapke z napiesm ZK.Napis"Nocna zmiana"
          • habitus Re: Mam pytanie. 30.10.06, 09:41
            "Jemu" ? To chyba nie jest po polsku.
            • Gość: omar1 Re: Mam pytanie. IP: *.eranet.pl 30.10.06, 09:53
              Masz racje .Powinno byc ,-Janowi Marii Rokicie.
              • habitus Re: Mam pytanie. 30.10.06, 09:59
                Nie - powinno być "mu".
              • Gość: banana Re: Mam pytanie. Nocna zmiana II IP: *.chello.pl 30.10.06, 10:04
                To wtedy w nocy, bez kamer, prezydent powołał do rządu Rokitę?
                a mówili, łgarze, że Leppera.
          • Gość: anty PIS Re: Mam pytanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 10:33
            Pewnie, że mozna wziąść plakaty
          • Gość: waw Re: Mam pytanie. IP: *.pl 30.10.06, 12:37
            tym masz DZIEWCZYNĘ? Myślałem, że w tym pisie to wszyscy macie chłopaków...
          • Gość: kaess weź wredne wargi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 04:19
            ...brodawkę, ciamkanie, sapanie...twa dziewka to lubi? ale mordka...super..,
        • nessuno Re: Mam pomysl 30.10.06, 20:53
          Dokładnie.Im więcej ludzi nie będzie biernych, tym szybciej te zadufane w sobie
          pacany przestaną sami wierzyć w to, że mają w społeczeństwie tak duże
          poparcie.Ponieważ są to osobniki o mizernych rozumkach, wobec nich powinna mieć
          miejsce zdecydowanie bardziej stanowcza akcja.Ten pomysł niemniej bardzo mnie
          się podoba i bardzo żałuję, że w tym dniu nie będę mógł dołączyć.
      • e-wawa.pl Re: Mam pomysl 30.10.06, 12:43
        Jej, ale macie głupie pomysły.
    • kunce Re: akcja przeciw PIS 30.10.06, 10:45
      Jutro o 14.00? spróbuję być, bo nie jestem fanką obecnego burmistrza, z czym się
      wcale nie kryłam.
      www.gazetaecho.pl/cgi-bin/echo/echo/echo/T-2006-06_23-3
      • Gość: Polka [...] IP: *.crowley.pl 30.10.06, 15:01
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: gizmo A może moglibyście przenieść ten post na właściwe. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 15:19
          ...forum. Na przykład na takie gdzie przydupasy Całki umieszczają swoje
          przedwyborcze pomyje.
          • q_b.a Re: Mam pomysł. 30.10.06, 15:23
            A może pierxxxić tę demonstrację i PO ?
            Jak mozna agitowac tutaj na jakiegoś wała z po,rezprezentujacego grochów płd?
            Podoba mi sie hania z tym trupim usmiechem.Buuuuuuuuuuu
            • Gość: gbnj Re: Mam pomysł. IP: *.crowley.pl 30.10.06, 16:48
              Sluchaj, jesli doradzisz grzie bede ci bardzo wdzieczna?
              A poza tym kazdy moze napisac na kazdym forum, najwyzej jego wiadomosc zostanie
              usunieta...
              • Gość: norbert76 Ja mam inny pomysł.... IP: 81.210.22.* 30.10.06, 17:26
                Zróbmy akcję przeciw wszystkim... Mam już serdecznie wszystkich dość.
                • habitus Re: Ja mam inny pomysł.... 30.10.06, 17:27
                  Postulujesz transparenty "Wszyscy precz!"?
                  :)
                  • Gość: omar1 Re: Ja mam inny pomysł.... IP: *.eranet.pl 30.10.06, 18:18
                    Ja sie pierwszy raz z wami zgadzam.Wszyscy precz!
                    • norbert76 Re: Ja mam inny pomysł.... 31.10.06, 13:22
                      Gość portalu: omar1 napisał(a):

> Ja sie pierwszy raz z wami zgadzam.Wszyscy precz!

Może to jakoś uczcić?:))
    • Gość: www zapalmy znicze - pora odejść IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 18:35
      w przeddzień Wszystkich Swietych - to moim zdaniem conajmniej "niesmaczne".
    • margala akcja inspirowana przez producenta zniczy? 30.10.06, 19:09
      czy ta akcja nie jest przypadkiem inspirowana przez producenta zniczy?
      • Gość: akcja pod urzedem Re: akcja inspirowana przez producenta zniczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 19:40
        Bardzo śmieszne, jest to akcja spontaniczna i nie jest organizowana przez jakąś
        partie polityczną. Jest to akcja sprzeciwu wobec koalicji rządzącej.
        Naprawde warto pokazać, że nie jest nam obojętne co sie dzieje w kraju i w
        naszej dzielnicy
        • ritzy Re: akcja inspirowana przez producenta zniczy? 30.10.06, 22:01
          A dlaczego bylo Wam obojetne gdy eseldowskie komuchy rozkradaly Polske?
          Gdziescie wtedy, bohaterowie, byli? No, smialo, opowiedz nam.
          • Gość: przeciw władzy Re: akcja inspirowana przez producenta zniczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 22:42
            też robiliśmy akcje, poczytaj sobie archiwa, tylko wtedy ludzie jeszcze byli
            zapatrzeni w SLD, a poza tym mieli wszystko w dupie tak jak maja to teraz.
            Najlepiej narzekać na to co sie dzieje, a wstać i pokozać, że sie jest przeciw
            to już sie nie chce. Jutro na Targówku pokażecie czy wam sie podoba to co sie
            dzieje czy nie.
            • ritzy Wskaz laskawie te archiwa /nt 30.10.06, 22:46
              • Gość: przeciw władzy Re: Wskaz laskawie te archiwa /nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 23:21
                popatrz sobie w archiwa prasy ile było akcji bezpartyjnych przeciw głupim
                decyzją SLD. Widzę, że albo jesteś z jakieś parti albo naprawde udajesz, że nic
                nie wiesz. Jeżeli podoba ci się dzisiejszy rząd i koalicja to nie pisz tutaj
                tylko kup kwiaty dla swojego wodza i popieraj dalej rozpad kraju
                • ritzy Myslalem, ze cos konkretnego mi wskazesz 30.10.06, 23:31
                  Natomiast nie uwazam wcale, aby zabieranie zlodziejom ukradzionego Polakom
                  mienia i wsadzanie zlodziei do wiezien oznaczalo rozpad kraju. Rozpad byl wtedy
                  jak kradli. Rozejrzyj sie, maly komuszku, jak III RP wyglada/la.
                  • Gość: anty rząd Re: Myslalem, ze cos konkretnego mi wskazesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 00:16
                    Uważasz sie za mądrego, a nie znasz pojęcia słowa komuch potocznie uzywanego
                    przez ludzi o małym rozumie szczególnie do młodych ludzi. Takich ludzi mi jest
                    szkoda, ale wiem już że jesteś człowiekiem prawicy, albo raczej skrajnej
                    prawicy. Popatrz sobie co robi dzisiejsza władza, ile wychodzi afer z ich
                    udziałem, ile osób z koalicji ma wyroki sądowe, ile nakradli, a ile mogą kraśc
                    teraz co dowiemy sie później, jak np. o SLD. Krytykować każdy umie, a coś
                    zrobić już niewielu, a jak ktoś już chce to dla ludzi twojego pokroju jest
                    odrazu złodziejem. Szkoda mi takich ludzi bo dzieki wam w Polsce sie już nic
                    nie zmieni.
                    • ritzy Wyszlo szydlo z worka 31.10.06, 22:52
                      Jesli ktos jest przeciwny rozkradaniu panstwa przez SLD, to na pewno jest z
                      prawicy. Czyz nie? Bo kolegom lewakom patriotyzm w takiej sytuacji nakazuje
                      siedziec cicho. Oczywiscie, o ile towarzysze u zlobu dziela sie. Albo pozwalaja
                      krasc w gminach i powiatach.
                  • Gość: BrudnyHarry lochy ubeków:) IP: 193.17.14.* 31.10.06, 09:28
                    chłopczyku co ty wiesz nt.IIIRP? siedziałeś w kazamatach na rakowieckiej i pilnie wkuwałeś język polski , teraz wyszedłeś /wypełzłes/ na powierzchne i prowokujesz.Komusze dziecko jestes.I to jest do was podobne - jak najwiecej zamieszać.A tu podaję linka do jednej z twoich prowokuw.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=51258979
    • Gość: Pafcio Re: akcja przeciw PIS IP: 217.153.130.* 31.10.06, 13:52
      Proponuje zapalic znicze pod pomnikiem Romana Dmowskiego na Rozdrozu...
      • Gość: Dori Re: akcja przeciw PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 20:30
        Najlepiej zapalić znicz Marcelemu Nowotko-do dziś nie wiem dlaczego leży w alei
        zasłużonych i jeszcze nie został wykopany.
    • Gość: platfusy won n o i co z tą akcją? nikt nic nie słyszał, nie wid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 20:40
      ział. Coś niewypaliło. Ci z SLD to chociaz dwa namioty pod sejmem postawili i
      wódke w nich pili. A wy ludzie od miękkiego Kaszuba czego się nie tkniecie tam
      klęska. Zupełnie jak wasz fuhrerek z Gdańska i jak niedorobiony premier z
      Krakowa.
      • Gość: a takiego! coś nie wypaliło... IP: *.flashnet.pl 01.11.06, 22:45
        hehehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka