Dodaj do ulubionych

Autobus 198 - Uruchomienie Połączenia /\/\/\/\/\/\

03.11.06, 17:30
ZTM.waw.pl Od dnia 6.11.2006r. uruchomiona zostanie nowa linia
Autobusowa nr 198 trasą: PKP WESOŁA,ul.Głowackiego - ul. 1 Praskiego Pułku -
ul. Wesoła - ul. Jana Pawła II - STARA MIŁOSNA,ul.Pogodna

Rozkład: ZTM.waw.pl/rozklady.php
Obserwuj wątek
    • sibeliuss Re: Autobus 198 - Uruchomienie Połączenia /\/\/\/ 03.11.06, 18:28
      Fenomentalna linia (jakby nie można było wydłużyć 153).
      • Gość: marian Re: Autobus 198 - Uruchomienie Połączenia /\/\/\/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:38
        Ta linia to taka zagrywka przedwyborcza, za miesiąc mogłyby być nowe wybory, to
        może w końcu 502 jeżdziło by częściej he, he, a tak poważnie, to ciekawi mnie
        (od grudnia SKM będzie jeżdziło częściej do Wesołej) czy ta linia będzie
        jeżdziła częściej by zachęcić mięszkańców Starej Miłosnej do korzystania z SKM-
        ki, czy też umrze śmiercią naturalną - wożąc powietrze.(bo kto będzie czekał na
        autobus godzine - jak to jest teraz na rozkładzie)

• sibeliuss Re: Autobus 198 - Uruchomienie Połączenia /\/\/\/ 10.11.06, 02:59
          Tak samo myślano o 196, popatrz na zapełnienie - wozy są pełne.
    • Gość: pawwas Re: Autobus 198 - Uruchomienie Połączenia /\/\/\/ IP: 195.85.249.* 06.11.06, 14:47

To ja poprosze Linie XXX CH marki Radzyminska Lodygowa , zabki, strazacka, pkp
      rembertów.skróvila by mi dojazd pewnei o polowe, tak tylko skm do wschodniej
      moge. ( mieszkam przy lodygowej) kawałek zacisza, zabki i by sie ucieszyly ze
      szyb ciej i sprawniej.

• Gość: prażanin Re: Autobus 198 - Uruchomienie Połączenia /\/\/\/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 15:15
        Gość portalu: pawwas napisał(a):

>
        > To ja poprosze Linie XXX CH marki Radzyminska Lodygowa , zabki, strazacka, pkp
        > rembertów.

Akurat zamykają przejazd kolejowy na Łodygowej.
        Gratulacje :)
        • Gość: pawwas Re: Autobus 198 - Uruchomienie Połączenia /\/\/\/ IP: *.spray.net.pl 07.11.06, 00:08

Jak to na ile ? kiedy ? to zabiora 345 /145 ? to bedzie katastrofa :( buu jak
          ja sie bede poruszal.
          ale przeciez kiedys skoncza remont ?
          • Gość: prażanin Remont Łodygowej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 10:03
            Służę uprzejmie informacją ze strony ZTM:

Od 8.11.br. (środa) od około godz. 4:00 do odwołania (na około 10 dni) zamknięty
            będzie przejazd kolejowy na ul. Łodygowej.
            Autobusy linii 145 i 345 zostają skierowane na trasy objazdowe:
            Linia 145 - w obu kierunkach - od skrzyżowania Radzymińska / Kraśnicka ulicami:
            Kraśnicka – Księcia Ziemowita – Swojska – Janowiecka – Warszawska i dalej stałą
            trasą,
            Linia 345 - w obu kierunkach - od skrzyżowania Młodzieńcza / Radzymińska /
            Łodygowa ulicami: Radzymińska – Kraśnicka – Księcia Ziemowita – Swojska –
            Janowiecka – Warszawska i dalej stałą trasą.
            Kursowanie linii 345 odbywać się będzie według specjalnego rozkładu jazdy.
            Uruchomiona zostaje linia zastępcza 245 kursująca na trasie: TARGÓWEK - Trocka -
            Radzymińska - Łodygowa - KLAMROWA.
            Przystanek KLAMROWA, obowiązujący jako krańcowy zostaje przeniesiony ok. 200 m w
            kierunku ul. Radzymińskiej.

Utrudnienia związane są z remontem przejazdu kolejowego.
            Żródło:

news.ztm.waw.pl/singlenews.php?newsnr=2288&lang=en&layout=def&category=2
            Juć nie gratuluję, raczej współczuję...
            • Gość: pawwas Re: Remont Łodygowej! IP: 195.85.249.* 07.11.06, 11:07

Dzięki za linka, jakos go zlapac nie mogłem, na ZDM nic nie ma ale to droga
              wojewódzka, a na ztm jakos mi nie wpadlo , oj bedzie masakra, ale za to 512 od
              mc donalda bedzie puste jezdzic :D. Cóz bede zdrowszy idac spacerem do
              radzyminskiej :)
              • Gość: prażanin Re: Remont Łodygowej odwołany! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 15:56
                ZTM:

news.ztm.waw.pl/singlenews.php?newsnr=2291&lang=en&layout=def&category=2
                Gość portalu: pawwas napisał(a):

> Cóz bede zdrowszy idac spacerem do
                > radzyminskiej :)

Idź piechotą nie tylko do Radzymińskiej ale i w ogóle do pracy, będziesz jeszcze
                bardziej zdrowszy :))
                • pawwas Re: Remont Łodygowej odwołany! 07.11.06, 19:13
                  Gość portalu: prażanin napisał(a):

> ZTM:
                  >
                  > <a
                  href="news.ztm.waw.pl/singlenews.php?newsnr=2291&lang=en&layout=def&category=2"
                  target="_blank">news.ztm.waw.pl/singlenews.php?newsnr=2291&lang=en&layout=def&category=2</a>
                  > Gość portalu: pawwas napisał(a):
                  >
                  > > Cóz bede zdrowszy idac spacerem do
                  > > radzyminskiej :)
                  >
                  > Idź piechotą nie tylko do Radzymińskiej ale i w ogóle do pracy, będziesz jeszcz
                  > e
                  > bardziej zdrowszy :))

hm i mam wrażenie ze i szybciej niedługo :D dzis dojazd z dojściem zabrał mi
                  1:45 łodygowa - piękna/krucza. Czas przejścia tej trasy pieszo 2:10 min :D.
                  Normalny czas to 35 ( rekord ! ) - 50 min.

• Gość: Robert 415 Czemu on sie nagminnie spóźnia na takiej trasie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 21:09
      jak się wyrobić na SKM ??? i być w pracy o czasie skoro sprzed nosa ucieka a
      nastepna w granicach 50-120 minut
      • przewoz_pw Re: Czemu on sie nagminnie spóźnia na takiej tras 11.11.06, 21:54
        Jechać następnym pociągiem Kolei Mazowieckich na wspólnym bilecie?
        • Gość: 2357 Re: Czemu on sie nagminnie spóźnia na takiej tras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 23:24
          198 to bardzo dobra linia =]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka