kruder76 05.11.06, 08:26 Za 7 dni wybory samorządowe, a ja nie mam pojęcia na kogo mam zagłosować. Nie znam ani jednego kandydata na radnego w mojej dzielnicy (Wola). Nie mam pojęcia na kogo oddać swój głos. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kunce Re: Nie wiem na kogo głosować 05.11.06, 09:54 a czy wiesz, w którym okręgu wyborczym mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
wkalinowski Obszerna informacja 05.11.06, 10:24 kruder76 napisał: > Nie znam ani jednego kandydata na radnego w mojej dzielnicy (Wola). Jednego może Pan już poznać, przynajmniej telefonicznie i przez internet. Obszerna informacja (z CV) na stronie: www.miwspolnota.waw.pl/wk.doc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Obszerna informacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 10:49 Wiciu ! A jak z tym tunelem pod lakami na Sluzewcu ? Juz znalazles te drobne 300-400 mln zeby zrobic dobrze jednemu plebanowi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXIII-86 Do rady W-wy-na Małgosię Zuber-Zielicz moją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 11:10 nauczycielkę i wychowawczynię.Była swietna jako nauczycielka,druzynowa i dyrektorka to dobrze zadba o warszawską oświatę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Do rady W-wy-na Małgosię Zuber-Zielicz moją IP: *.chello.pl 06.11.06, 13:41 Zwana żubroniem z gracją słonia :)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trop Re: Nie wiem na kogo głosować IP: *.aster.pl 05.11.06, 20:51 Jeśli kandyduje w twoim okręgu to polecił bym Michała Szczerbę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kruder76 Re: Nie wiem na kogo głosować 06.11.06, 08:47 Gość portalu: trop napisał(a): > Jeśli kandyduje w twoim okręgu to polecił bym Michała Szczerbę!!! Dobra, ale daj jakiegos linka, cobym wiedział kto zacz. Odpowiedz Link Zgłoś