14.11.06, 11:16
Dlaczego prażanie wybrali PiS ?

odp:

widzą, że Praga pod rządami PIS kwitnie i rozwija się

czują się bezpieczni

okolica jest czysta akamienice coraz ładniejsze

urzednicy szanują mieszkańców

a lekarze w praskich przychodniach wspaniale leczą

dzieci wesoło wybiegaja ze szkoły

a emeryci maja gdzie wyprowadzac swoje pieski

po prostu

SIELANKA :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: dudi Re: Dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 11:32
      to nie to !!! poprostu głupich nie sieja sami sie rodzą !!!!! a jak sie
      obudzą z ręka w nocniku to wtedy podnoszą lament !!!!
      • kazuyoshi78 Re: Dlaczego? 14.11.06, 11:49
        > to nie to !!! poprostu głupich nie sieja sami sie rodzą !!!!! a jak sie
        > obudzą z ręka w nocniku to wtedy podnoszą lament !!!!

Daj spokój, demokracja jest. Może oni po prostu lubią mieć rękę w nocniku?
        Zgodnie z regułami demokracji uszanujmy ich prawo do trzymania ręki w nocniku.
        • kaczywet Re: Dlaczego? 14.11.06, 11:52
          popieram

ja szanuje wasze prawo do wsciekania się na rzeczywistośc

jedyne co doradzic mogę to jakas terapia

nie można obrazać się na to, że pada deszcz

a Praga jaka jest KAZDY widzi:))
          • Gość: monika Re: Dlaczego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 12:34
            Piękna, coraz piękniejsza. Tu mieszkam i jestem zadowolona .
            Pozdrawiam
            • Gość: dudi Re: Dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 13:12
              Ja sie tak reklamujesz to może sie spotkamy, sprawdzę czy nie samochwała !!
    • kaczywet Re: Dlaczego? 15.11.06, 09:00
      zapomniałem dopisać o bardzo dobrym klimacie na Pradze :)
    • Gość: Praski Szowinista Re: Dlaczego? IP: 217.153.88.* 15.11.06, 10:25
      Tylko Wisły strona prawa
      To prawdziwa jest Warszawa
      A lewa mi powiewa
    • jaa_ga Pragi są DWIE. Na Pradze Pd. wygrała PO 15.11.06, 11:07
      To własnie Praga Pd. ma ten praski, niepowtarzalny klimat
      • Gość: monika Re: Pragi są DWIE. Na Pradze Pd. wygrała PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 11:36
        Coś Ci się pomieszało z tą Pragą Płd. Praga Połnoc i jeszcze raz Praga Północ :)
      • kazuyoshi78 Re: Pragi są DWIE. Na Pradze Pd. wygrała PO 15.11.06, 11:39
        > To własnie Praga Pd. ma ten praski, niepowtarzalny klimat

Mniejsza o to, gdzie jest bardziej niepowtarzalny klimat (zdania będą pewnie
        podzielone), ale w każdym razie według wczorajszych danych ze Stołecznej na
        Pradze Północ także wygrała PO. I o to chodzi! :)

Nie mogę się natomaist nigdzie dokopać do wyników oficjalnych :(
        • Gość: lilianna Re: Pragi są DWIE. Na Pradze Pd. wygrała PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 14:17
          Jezeli tak podała wyborcza to znowu kłamie. Na Pradze Północ wygrało PiS. I o to
          chodzi :)
      • Gość: Praski Szowinista Re: Pragi są DWIE. Na Pradze Pd. wygrała PO IP: 217.153.88.* 15.11.06, 12:32
        Praski klimat jest tylko na Pradze a Praga jest tylko jedna. Praga to nie to
        samo co Praga Południe albo Praga Północ. Praga jest magiczna, wielkomiejska.
        Znajduję tu autentyczną miejską tkankę i jest tu duch miejsca (genius loci).
        • kazuyoshi78 Re: Pragi są DWIE. Na Pradze Pd. wygrała PO 15.11.06, 12:43
          > Znajduję tu autentyczną miejską tkankę i jest tu duch miejsca (genius loci).

Porządny duch, który straszy :)

Zobacz, ile tego natrzaskaliśmy na forum fotograficznym :)

fotoforum.gazeta.pl/72,2,746,32093388.html
          fotoforum.gazeta.pl/72,2,746,43095952.html
          fotoforum.gazeta.pl/72,2,746,45496791.html
      • Gość: Pragus Re: Pragi są DWIE. Na Pradze Pd. wygrała PO IP: 217.153.88.* 15.11.06, 12:50
        Przaśna jesteś czy buraczana? Pozajączkowało sie tobie albo nie znasz miasta.
        Na Pradze Południe to jest Stadion (Jarmark Europa), Saska Kępa, Gocław,
        Kamionek, Grochów .... ale nie ma Pragi . Praski klimat jest tylko na Pradze.
        • kazuyoshi78 Re: Pragi są DWIE. Na Pradze Pd. wygrała PO 15.11.06, 12:54
          > Praski klimat jest tylko na Pradze.

Czy to wada czy zaleta tej dzielnicy?
    • Gość: Pragus Praga w Warszawie jest tylko jedna IP: 217.153.88.* 15.11.06, 12:38
      Napływowe buractwo jeszcze mało wie
      • jaa_ga Administracyjnie są DWIE 15.11.06, 12:51
        Temu chyba nie zaprzeczysz:-)
        • Gość: Pragus Re: Administracyjnie są DWIE IP: 217.153.88.* 15.11.06, 12:55
          Tak, są w użyciu takie nazwy administracyjne, ale żeby w tych sztucznych,
          technokratycznych tworach doszukiewać się praskiego klimatu to naginanie
          rzeczywistości dla niskich celów albo obciach.
          • Gość: Roplk Re: Administracyjnie są DWIE IP: 212.160.172.* 15.11.06, 16:04
            W dodatku, to za komuny wymyślono taki podział, a o ile mi wiadomo, to
            wymyslili towarzysze nieznający zupełnie dzielnic Warszawy.
            Dobrze, że odłączono Targówek i Bródno oraz Białołęke i Tarchomin od Pragi
            Północ, ale i tak Praga to ta cześć, która nosi nazwę Stara Praga i może jeszce
            Nowa Praga ze Stalową i okolicznymi ulicami.
            Nie lubię jak ktoś mówi, że jest z Pragi, a okazuje się, że mieszka na
            Tarchominie, czy Bródnie, albo w Wawrze i to w dodatku mieszkający tam od
            urodzenia. Wstydzą się swoich dzielnic, czy co?
            Szkoda, tylko że administracyjnie nikt nie zmieni Pragi Południe na Grochów czy
            Saską Kępę.
            Niech te dzielnice w końcu wrócą do swoich nazw, ale chociaż na szyldach z
            numerami budynków jest napisane w jakiej dzielnicy stoi ten budynek.
            • kaczywet Re: Administracyjnie są DWIE 16.11.06, 09:18
              ta czy tak
              jakby nie rozwazac to
              Praga jest jedyna :))
    • kaczywet Re: Dlaczego? 17.11.06, 09:10
      za to zwolenników po-sld jest tu co niemiara :))
    • Gość: dlatego Re: Dlaczego? IP: 194.181.105.* 21.11.06, 08:55
      bo tylko PiS naprawde dba o Prage !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka