Dodaj do ulubionych

Warszawa sklada zyczenia urodzinowe ksJankowskiemu

02.12.06, 19:34
Nastepnych 70 lat
Obserwuj wątek
    • Gość: anty Re: Warszawa sklada zyczenia urodzinowe ksJankows IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 20:14
      Pisz za siebie, ja nie składam.
      • Gość: jacek ale dlaczego - powrotu rozsadku nalezy zyczyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 21:29
        zeby byl nie tylko 70 letnim synem marnotrawnym, ale przewodnikiem - jak
        niegdys w trudnych czasach

pokory i skromnosci - na miare bohatera jakim niegdys byl
        • Gość: devil Re: ale dlaczego - powrotu rozsadku nalezy zyczyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 20:02
          Precz z klerem,nie ma dla nich miejsca w stołecznej Warszawie
      • Gość: Hipotam Wygrania lotu na misję do ludożerców! IP: *.aster.pl 08.12.06, 10:58
        z biletem w jedną stronę
    • sebpl Re: Warszawa sklada zyczenia urodzinowe ksJankows 02.12.06, 21:31
      Warszawa? To było jakiś list władz grodu. Ciekawe. Możesz rozwinąc temat?
      • Gość: elka Re: Warszawa sklada zyczenia urodzinowe ksJankows IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 21:47
        Jako Warszawianka i Polka -nie składam
        • ritzy Re: Warszawa sklada zyczenia urodzinowe ksJankows 02.12.06, 21:59
          Ja tez nie. Znad morza to najbardziej lubie pania Senyszyn. I jej glos.
        • mayaka Re: Warszawa sklada zyczenia urodzinowe ksJankows 03.12.06, 16:09
          Warszawianko I polko Wkrutce bedzie 13 12 mozesz zlozyc zyczenia TOWARZYSZOWI
          Jaruzelskiemu ddzieki takim jak KS jankowski mozesz spokojnie STUKAC w
          Internecie nie musisz pisac o przyznanie PRAwa z korzystania z INTERNETU
          na glupia satelita trzeba bylo miec pozwolenie od TOWARZYSZy
          • buggi Re: Warszawa sklada zyczenia urodzinowe ksJankows 03.12.06, 22:56
            mayaka napisała:

> Warszawianko I polko Wkrutce bedzie 13 12 mozesz zlozyc zyczenia TOWARZYSZOWI
            > Jaruzelskiemu ddzieki takim jak KS jankowski mozesz spokojnie STUKAC w
            > Internecie nie musisz pisac o przyznanie PRAwa z korzystania z INTERNETU
            > na glupia satelita trzeba bylo miec pozwolenie od TOWARZYSZy

WkrÒtce sie przekonasz, jak mayaczysz. Moze miast stukac w internecie dzieki
            Jankowskiemu (mayaczysz?)stuknij sie w leb. Do tego masz prawo. Ja ci go
            przyznaje. I nie musisz mi skladac zyczen.
            • mayaka Re: Warszawa sklada zyczenia urodzinowe ksJankows 05.12.06, 18:47
              BUGGI a jak jest z SATELITAMI zlikwidowali juz ten paragraf ze trzeba miec
              pozwolenie na TALERZ
              przeciez TO wymysl EKIPY jaruzela
    • Gość: antygoj [...] IP: *.chello.pl 02.12.06, 22:58
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • apodemus Re: Warszawa sklada zyczenia urodzinowe ksJankows 03.12.06, 03:07
      Warszawa?
      Na pewno nie cała.
      Jaja kobyły... tfu, ja jako były (ale dalej obecny sercem i duchem) Warszawiak
      nie składam mu żadnych życzeń.
    • Gość: corgan mów za siebie IP: *.chello.pl 03.12.06, 05:59
    • Gość: ojciec Maślaczek Re: Warszawa sklada zyczenia urodzinowe ksJankows IP: *.4web.pl 03.12.06, 11:53
      Ja mu życzę, żeby go pokręciło.
      • Gość: dona Re: Warszawa sklada zyczenia urodzinowe ksJankows IP: *.aster.pl 03.12.06, 12:26
        nie życz drugimu co tobie niemiłe
    • Gość: obywatel 3rp 100 lat na śmietniku historii IP: *.acn.waw.pl 03.12.06, 17:02
      Dla prałaciny i reszty ekstremy tego samego miotu, czyli rydzyka, giertychów,
      macierewicza. Spuścić te nieczystości w klozecie!
      • mayaka Re: 100 lat na śmietniku historii 05.12.06, 18:50
        3rp obywatel TO jest WYPOWIEDZ Czlowieka PO WUMLU
        Lewacka milosc Do blizniego
        • Gość: jacek mylisz sie mayaka - "monsigniore" zniweczyl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 19:51
          swoje bohaterstwo i wielkosc

zamienil sie na drobne

niestety nie on jeden

• Gość: FOZZ Re: 100 lat na śmietniku historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 17:52
          A może po KUL-skąd ta pewność.
    • Gość: dobrachrzescijanka Re: Warszawa sklada zyczenia urodzinowe ksJankows IP: 213.25.9.* 03.12.06, 17:18
      rozumu i 100 lat zycia w ubóstwie - jak Pan Bóg przykazał zwłaszcza kapłanom
    • jhbsk Re: Warszawa sklada zyczenia urodzinowe ksJankows 03.12.06, 20:15
      Odrobiny skromności.
    • nessie-jp Re: Warszawa sklada zyczenia urodzinowe ksJankows 03.12.06, 21:47
      Zyczę serdecznie nawrócenia się, wyrzeczenia pychy i arogancji, powrotu do
      wiary, a odejścia od pozerstwa i blichtru. Zyczę, aby pozostałą mu jeszcze część
      życia pan Jankowski zdołał poświęcić na naprawianie szkód, jakie wyrządził
      wizerunkowi kościoła w Polsce.

Ale pan Jankowski woli, jak radziecki Wilk, zakrzyknąć "Nu, pagadim!"
      • tom_aszek Może raczej poszczególni warszawiacy... 04.12.06, 08:54
        nessie-jp napisała:

> Zyczę serdecznie nawrócenia się, wyrzeczenia pychy i arogancji, powrotu do
        > wiary, a odejścia od pozerstwa i blichtru. Zyczę, aby pozostałą mu jeszcze częś
        > ć
        > życia pan Jankowski zdołał poświęcić na naprawianie szkód, jakie wyrządził
        > wizerunkowi kościoła w Polsce.

Dołączam życzenia zdrowia (ks. Jankowski ma poważne kłopoty zdrowotne), bo
        zdrowia nigdy za dużo. Tego akurat życzę mu bez ironii i złośliwości.

A ponieważ usłyszałem w radiu jego wypowiedź, że ma dylemat, czy na jubileusz
        założyć smoking czy surdut czy frak, czy coś, proponuję zrzutkę forumowiczów na
        sutannę dla księdza, bo może on już zapomniał, że księża chodzą także w
        sutannach...
    • nessuno Re: Warszawa sklada zyczenia urodzinowe ksJankows 03.12.06, 22:16
      mayaka napisała:

> Nastepnych 70 lat

Dlaczego piszesz również w czyimś imieniu?
      Ja nie składam żadnych życzeń temu pedofilowi w czarnej kiecce.Żyje ponad stan w
      blichtrze i przepychu.Ponoć ma na sumieniu różne grzeszki.Ten facio nawet nie
      zasługuje na miano księdza, sługi Bożego.Kiedyś może i robił coś pożytecznego,
      kiedyś.Teraz żyje sobie, jak lord w luksusach, jakie nie przystoją duchownemu,
      który przecież kiedyś ślubował to i owo, prawda?
      Jankowski to zwykły cwaniaczek i nadęty bufon, niewiele ustępuje Rydzykowi.Tacy
      ludzie są hańbą Kościoła.
    • Gość: Grodek Ja się nie dołączam i wypraszam sobie ... IP: *.chello.pl 03.12.06, 22:18
      ... żebyś robiła to w moim imieniu. Oczywiście źle temu człowiekowi również nie
      życzę.
    • Gość: bluntman Re: Warszawa sklada zyczenia urodzinowe ksJankows IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 23:02
      > Nastepnych 70 lat

...w pierdlu...
    • Gość: Dyzio Ja, jak większość wypowiadających się - NIE !!! IP: *.starnettelecom.pl 04.12.06, 11:49
      Są pewne zboczenia psychofizyczne, które zmuszają dotkniętych nimi ludzi do
      wypowiadania się bądź w imieniu wszystkich bądź jakiejś znaczącej większości.
      Użycie sformułowań typu "Warszawa" czy "cała Warszawa" świadczy o tym
      schorzeniu. Ludzie tacy dzielą wszelkie zdania i opinie na własne i błędne.
      Uleczalne to ono (to schorzenie - znaczy) niestety (stety ?) nie jest, ale
      można próbować je zaleczyć tak, że "mayaka" ma jeszcze jakąś szansę. Taka
      prawda. Howgh !!!
    • Gość: warszawianka mów za siebie IP: *.jjs.pl 04.12.06, 13:46
    • Gość: buhahah Wszystkiego the best! Albo i więcej! Papiestwa! IP: *.aster.pl 04.12.06, 21:56
    • mario2 Re: Warszawa sklada zyczenia urodzinowe ksJankows 05.12.06, 12:58
      A już myślałem, że wszystkich warszawiaków do końca pokręciło. Na szczęscie
      głos autorki wątku jest głosem z pogranicza błędu statystycznego.

Uratowaliście twarz kochani Stolyczanie :)
      • tjbazuka Balanga ! 05.12.06, 13:30
        Tomaszek napisal:
        "A ponieważ usłyszałem w radiu jego wypowiedź, że ma dylemat, czy na jubileusz
        założyć smoking czy surdut czy frak, czy coś, proponuję zrzutkę forumowiczów na
        sutannę dla księdza, bo może on już zapomniał, że księża chodzą także w
        sutannach..."

To prawda. Ale zrzutka forumowiczow to raczej niech bedzie na cele bardziej
        szlachetne a nie jakies tam sutane. Ja proponuje na skrzyne winka z kolekcji
        proboszcza. Zobaczymy czy "blogoslawiona siara"jest warta smaku i imienia
        ksiedza.
    • Gość: Hip hemoroidów życzę! IP: *.aster.pl 06.12.06, 13:25
    • Gość: FOZZ Temu bufonowi - nigdy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 17:51
      Facet jest żałosny, a w swych surdutach z orderami przypomina "kolorowe jarmarki"
      • mayaka Re: Temu bufonowi - nigdy! 08.12.06, 19:02
        FOOZZZ wole Ks jankowskiego NIZ WRONE w Ciemnych Okularach
        • Gość: FoZZ Re: Temu bufonowi - nigdy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 19:22
          A może też tatę Giertycha- też wronę
    • veeto1 Re: Warszawa sklada zyczenia urodzinowe ksJankows 08.12.06, 19:05
      Niech Jankowski się buja i w warszawie nie pokazuje. Ciekawe kto mu zapłacił za
      te skromne urodziny.
      Dzied pełen buty i pychy.
      • mayaka Re: Warszawa sklada zyczenia urodzinowe ksJankows 11.12.06, 19:01
        veeto1 napisała:

> Niech Jankowski się buja i w warszawie nie pokazuje. Ciekawe kto mu zapłacił
        za
        >
        > te skromne urodziny.
        > Dzied pełen buty i pychy.
        NAJLEPIEJ by bylo zeby GOSCIE usiedli PRZY kanapkach ze SMALCEM i popijali
        KWASEM chlebowym iZ but Wystawala SLOMa trudno TOWARZYSZU nic z tego NIEWyszlo
    • Gość: WarszawiankaJ Re: Warszawa sklada zyczenia urodzinowe ksJankows IP: *.chello.pl 08.12.06, 23:55
      Jako mieszkanka Warszawy NIE podpisuje sie pod tymi zyczeniami!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka