Gość: zeta IP: *.* 17.12.02, 09:55 Czy są tu jakieś mamy z Legionowa ? Niech się ujawnią proszę.Renata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania_M. Re: A może Legionowo ?? IP: *.* 06.01.03, 16:07 Witaj,Tu emama z Legionowa. Ja już kiedyś szukałam nowych znajomości tą drogą, ale niestety nie było odzewu. Miło, że wreszcie coś się zmienia Pozdrowienia Ania M. - mama Marysi (prawie 13 miesięcy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: A może Legionowo ?? IP: *.* 07.01.03, 08:23 Ale niespodzianka !! Już myślałam że mój post zostanie bez odpowiedzi . Ja mam synka który 23.01 skończy roczek . Napisz coś o sobie gdzie mieszkasz może być na priv .Pozdrawiam Renata Odpowiedz Link Zgłoś
agula.75 Re: A może Legionowo ?? 17.12.03, 23:18 ja akurat jestem z Jablonnej ale pochodze z Legionowa. Mam 3-letniego synka i spodziewam 2-go dziecka. szukam bratniej duszy. agabienia@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monika_lwo Re: A może Legionowo ?? 18.02.04, 10:50 Witam Jestem mamą 5- mies. Natalki i 6- letniego Kamilka. Strasznie się nudzę i chętnie spotkam se z mamusiami z Legionowa lub okolic. monika Odpowiedz Link Zgłoś