Gość: polski kibol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 02:32 Co za wiocha. Dzieki Kaziu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joe Re: Hajka urzadzila wam impreze na chanuki IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 29.12.06, 07:25 i jeszcze wam malo? co 2 tygodnie chcielibyscie imprezowac? Do roboty lenie! Odpowiedz Link Zgłoś
paparazzo102 Re: Hajka urzadzila wam impreze na chanuki 29.12.06, 09:21 Warszawa stolica Polski i nie ma masowego sylwestra! Wstyd! Był cały rok na przygotowanie, a teraz krzyczą, że jest za mało czasu! Nie każdy może pojechac do innego miasta, a gdyby był w Warszawie to problem zapchanych pociągów był by z głowy. Warszawa powinna dawac przykład, a nie wstydzic się brakiem sylwestra. Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieśmak Warszawa czereśniacka wiocha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 10:03 Wstyyyyyyyyyyyyd! --- czeresniaki.blox.pl wstyd za Warszawę Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Hajka urzadzila wam impreze na chanuki 29.12.06, 10:51 co Ty!? oni się do roboty nie nadają i lepiej niech nic nie robią. zaraz co spieprzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola_z Warszawy Re: Hajka urzadzila wam impreze na chanuki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 11:52 olias a Ty skad jestes,ze leczysz kompleksy.Jeszcze przyjedziesz do Warszawy za praca i zobaczysz jak tu lenie pracuja.Szczesliwego Nowego Roku Ci zycze i pracuj nad swoja kultura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Re: Co by tu spieprzyc jeszcze panowie, IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 30.12.06, 01:19 co by tu spieprzyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Dziekujemy ci Marcinkiewicz! IP: *.spray.net.pl 29.12.06, 09:21 Dzieki twojemu nieudacznictwu nie ma w Warszawie - stolicy Polski - miejskiej zbawy sylwestrowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: Dziekujemy ci Marcinkiewicz! IP: 199.67.140.* 29.12.06, 10:11 i ani dąbrowskiej nie bedzie i gosie andrzejewicz, normalnie katastrofa, jak teraz żyć? slabo mi........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gmo Hani POdziękuj IP: *.aster.pl 29.12.06, 10:12 Stadionu też nie będzie bo skosiła projekt..., będzie kasa dla kochanego dziecka i firm kolegów. Sylwester? a po co? przeciez to kosztuje... ech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: Hani POdziękuj IP: *.aster.pl 29.12.06, 10:47 Rozumiem że tęsknisz za Kazikiem, ale daruj sobie to wylewanie żalów - to on powinien organizować te imprezę już od co najmniej pół roku. Ale był przecież zajęty innymi sprawami. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Hani POdziękuj 29.12.06, 10:57 a wymień jakie to czasochłonne czynności trzeba podjąć by przygotować sylwestra. Bez jaj, takie coś robi się w parę dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Hani POdziękuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 11:01 Pocztytaj procedury i obacz jak wygląda czasowo procedura później pogadamy... nieznajomosć temtu nie uprawnia do pisania dennych komentarzy.... a tak dodatkowo to jest impreza masowa więc miłęgo szukania wiedzy życzę ps przepraszam za literówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gmo procedury procedurami... IP: *.aster.pl 29.12.06, 11:22 pracuje przy organizacji imprez i te wszystkie Twoje "procedury" oczywiście istnieją niemniej imprezę da się zorganizować w tydzień jak są pieniądze ( a pieniądze są )zapraszając gwiady większego formatu niż Doda itp. DA SIĘ ..chyba że tak jak dla poniektórych "panie to sie nie da.." takie myślenie to jest dopiero zacofanie i ciemnogród, marazm i brak kompetencji. Pani Hania nie ogarnia tematu nawet w kwestii organizacji ZWYKŁEJ IMPREZY ( dodam że nie na stadionie którego nie będzie tylko na terenie nieograniczonym barierami w przypadku jakiego obostrzenia sa DUŻO mniejsze. PO zdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: procedury procedurami... IP: *.aster.pl 29.12.06, 11:28 He, he, "jak są pieniądze". To znaczy od razu na początek zaczynać od budowania jakiegoś kolejnego "układu warszawskiego"? Obchodzić formalne regulacje za kasę? Sorry, ale taka mentalność w wydaniu kogoś, kto sądząc z tonu postów jest zwolennikiem PiS-u mnie poraża... Co zaś do załatwiania gwiazd to nie wiem przy jakich imprezach pracowałeś, bo twoja wiedza o ściaganiu gwiazd jest bardziej niż mizerna. Wkleję jeszcze raz, żeby się utrwaliło: muzyka.onet.pl/10172,1455712,newsy.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gmo ech... IP: *.aster.pl 29.12.06, 12:11 Ty mi wklejasz linki do artykułów napisanych po to aby podrgrzać atmosferę przed koncertem / promowac event / wzbudzić ciekawość i sprowokowac przeczytanie, A ja ci mówie jak jest w rzeczywistości. NIE daje się łapówek ani nic takiego co by mogło podchodzić pod "układ" czy coś nielegalnego. Po prostu jak są pieniądze i dobry menedżer to DA SIĘ w ekstremalnych terminach dopiąć prawie każdy deadline - TO JEST KWESTIA ORGANIZACJI - pieniądze większe są potrzebne na zorganizowanie szybszych tranzytów, zaproponowanie bardziej korzystnej oferty itp. NORMALNA rzecz. To jest biznes. "Umiejętność pracy pod presją czasu"... Wiem jak działaja odpowiednio podane informacje, wiem jak sie promuje osoby i firmy, wiem to z doświadczenia a nie z Gazet, które właśnie do owego promowania wzorców służą. Nie jestem zwolennikiem fanatyzmu w żadnym wydaniu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 to jeśli to było takie łatwe to czemu Kazik tego 29.12.06, 12:58 nie zrobił mając pół roku? Czyżby już wiedział przed wyborami że tutaj poniesie klęskie i nie bedzie dla tych odszczepieńców robił zabawy? > Ty mi wklejasz linki do artykułów napisanych po to aby podrgrzać atmosferę prze > d > koncertem / promowac event / wzbudzić ciekawość i sprowokowac przeczytanie, > A ja ci mówie jak jest w rzeczywistości. > NIE daje się łapówek ani nic takiego co by mogło podchodzić pod "układ" czy coś > nielegalnego. Po prostu jak są pieniądze i dobry menedżer to DA SIĘ w > ekstremalnych terminach dopiąć prawie każdy deadline - TO JEST KWESTIA ORGANIZA > CJI > - pieniądze większe są potrzebne na zorganizowanie szybszych tranzytów, > zaproponowanie bardziej korzystnej oferty itp. NORMALNA rzecz. To jest biznes. > "Umiejętność pracy pod presją czasu"... > Wiem jak działaja odpowiednio podane informacje, wiem jak sie promuje osoby i > firmy, wiem to z doświadczenia a nie z Gazet, które właśnie do owego promowania > wzorców służą. Nie jestem zwolennikiem fanatyzmu w żadnym wydaniu. > Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dr_avalanche Re: ech... 29.12.06, 13:33 Rozumiem że kolega proponuje wywalenie gigantycznej sumy z kasy miasta na idiotyczną imprezę tylko dlatego, że poprzednik HGW nie raczył wszystkiego załatwić w terminie i za pół (a może i jeszcze mniej) ceny. Poza tym między dawaniem łapówek a ”po prostu jak są pieniądze i dobry menedżer to DA SIĘ w ekstremalnych terminach dopiąć prawie każdy deadline” jest naprawdę cienka granica. No ale się nie dziwię takiemu stanowisku - twierdzisz że pracujesz przy organizacji imprez, a ta branża znieczula na pewne sprawy i skutecznie relatywizuje niektóre moralne zasady. Własnie poprzez to że ”jak są pieniądze to się da dopiąć wszystko”. Wiem coś o tym bo sam w niej siedzę od 15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 ale w parę dni to chyba możesz zrobić imieniny! 29.12.06, 12:55 i to pod warunkiem że bedzie mało wymagajacych ludzi > a wymień jakie to czasochłonne czynności trzeba podjąć by przygotować > sylwestra. Bez jaj, takie coś robi się w parę dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myślący Re: Dziekujemy ci Marcinkiewicz! IP: *.crowley.pl 29.12.06, 10:12 Oj Rychu, Rychu. Mały masz móżdżek. Jeśli jesteś przeciwko Marcinkiewiczowi tzn., że jesteś za HGW (czyt. H..j Go Wie). To twoja pani Świnka obiecywała sylwestra, ale to było w kampani wyborczej, natomiast po wyborach stwierdziła: zabawy sylwestłowej nie będzie, bo nie wiedziałam, że trzeba uzyskać zezwolenie. Ale jestem głupiutka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: Dziekujemy ci Marcinkiewicz! IP: *.aster.pl 29.12.06, 10:55 Osobiście nie przypominam sobie takiej obietnicy. Ale jedno jest pewne: Hania wiedziała albo nie. Kazik wiedział na pewno. I w przewidzianym ustawowo czasie (90 dni przed imprezą) palcem w gorzowskim bucie nie kiwnął żeby cokolwiek zorganizować i zapewnić odpowiednie zezwolenia. W sumie szkoda że nie wygrał: wtedy lepiej byłoby widać że był d... z dobrym PR-em a nie gospodarzem stolicy. PS. Swoją drogą, jeśli Hania z pełną świadomością wykorzystała imprezę sylwestrową do kampanii, to tylko jej pogratulować - użyła tylko głupoty swojego konkurenta, który swoją bezczynnością dał jej argumenty, dzięki którym teraz może powiedzieć: To nie moja wina, poprzednik zawalił. No ale oczywiście takie chwyty to tylko Kali może stosować. Tylko on może pokazywać pustą lodówkę i obiecywać tanie państwo i reformę finansów publicznych z pełną świadomością, że ściemnia. A jak coś podobnego zrobią Kalemu, to już źle. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Myślący? 29.12.06, 11:01 Obowiązek zorganizowania imprezy nalezał do Marcinkiewicza - on jako p.o. powinien się postarać o załatwienie zezwoleń i całej reszty. Nawet jakby HGW zabrała sie do tego juz pierwszego dnia swojego urzędowania, to nic by nie zdziałała, bo byłoby juz za późno. Czyżbys o tym nie wiedział, o myslący? A tak nawiasem mówiąc - dawno nie słyszałam takiej bzdury, żeby ktokolwiek z kandydatów na prezia stolicy na liście obietnic wyborczych miał organizację tegorocznego sylwestra. Jest to idiotyzm tak duży, że az szkoda go komentować. Równie duzy jak "Jeśli jesteś przeciwko Marcinkiewiczowi tzn., że jesteś za HGW", z tym że zakładam, że to mogła być ironia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowiak Re: Dziekujemy ci Marcinkiewicz! IP: *.icm.edu.pl 29.12.06, 10:36 Jaka stolica, taka zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naród wybrany Re: Dziekujemy ci Hanko IP: 82.139.48.* 29.12.06, 10:46 Hani podziękuj, przecież ją wybraliście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Dziekujemy ci Hanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 11:07 • Re: Dziekujemy ci Marcinkiewicz! IP: *.aster.pl Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: muka! 29.12.06, 10:55 + odpowiedz Osobiście nie przypominam sobie takiej obietnicy. Ale jedno jest pewne: Hania wiedziała albo nie. Kazik wiedział na pewno. I w przewidzianym ustawowo czasie (90 dni przed imprezą) palcem w gorzowskim bucie nie kiwnął żeby cokolwiek zorganizować i zapewnić odpowiednie zezwolenia. W sumie szkoda że nie wygrał: wtedy lepiej byłoby widać że był d... z dobrym PR-em a nie gospodarzem stolicy. PS. Swoją drogą, jeśli Hania z pełną świadomością wykorzystała imprezę sylwestrową do kampanii, to tylko jej pogratulować - użyła tylko głupoty swojego konkurenta, który swoją bezczynnością dał jej argumenty, dzięki którym teraz może powiedzieć: To nie moja wina, poprzednik zawalił. No ale oczywiście takie chwyty to tylko Kali może stosować. Tylko on może pokazywać pustą lodówkę i obiecywać tanie państwo i reformę finansów publicznych z pełną świadomością, że ściemnia. A jak coś podobnego zrobią Kalemu, to już źle. Odpowiedz Link Zgłoś
olias obudź się!!!! wybrałeś Hanke 29.12.06, 10:54 a ile do cholery czasu trzeba by wszystko przygotować. Tydzień - jak się kto opierd.. w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: obudź się!!!! wybrałeś Hanke IP: *.aster.pl 29.12.06, 11:01 To ty sie obudź. O zezwolenie na imprezę masową trzeba wystąpić 30 (sprawdziłem: nie 90, jak napisałem w jakimś poście powyżej, ale to i tak wystarcza wziąwszy pod uwagę, kiedy HGW objęła rządy) dni przed jej terminem. Że już nie wspomnę o gwiazdach na taki koncert, które rezerwuje się z rocznym wyprzedzeniem. A tu dwa linki, które wyjaśniają sprawę: warszawa.naszemiasto.pl/wydarzenia/676239.html muzyka.onet.pl/10172,1455712,newsy.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary [...] IP: 217.153.205.* 29.12.06, 09:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Oczywiście Kraków- świetne gwiazdy! IP: *.chello.pl 29.12.06, 09:35 Jedziemy samochodem, nocleg znalazłam nam juz dwa tygodnei temu. Będzie super impreza, bo są najlepsze polskie gwiazdy. Słyszałam też że z publiczności nam iejscu będzie mozna wygrać samochód, fajny pomysł, nie tylko dla telewidzów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Oczywiście Kraków- świetne gwiazdy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 13:06 "Będzie super impreza, bo są najlepsze polskie gwiazdy." Jaki kraj, takie gwiazdy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arti Re: Stolica emigruje na sylwestra pod chmurką IP: *.gddkia.gov.pl 29.12.06, 09:41 Tez mi moda, od 7 lat spedzam sylwestra w roznych stolicach europejskich na placac, jest super. Polecam Wieden, jak dotad najlepszy sylwester. 14 koncertow w roznych czesciach miasta, 14 rodzajow muzyki i gorace wino :d W zeszlym roku bawilem sie w Wiedniu a Warszawa ze wzgledu na bezpieczenstwo impreze odwolala. W Warszawie bylem tez raz na sylwestra na miescie kiedy Kaczynski objal wladze, zasieki, bramki, masa ochrony zakaz wnoszenia alkoholu, szampana trzeba bylo wylac bo nie mozna wnosic. Normalna dzicz. Nie wiem dlaczego w innych miastach moze byc normalnie. No Hania trzymam za slowo ze za rok bedzie mega impreza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Stolica emigruje na sylwestra pod chmurką IP: *.c246.petrotel.pl 29.12.06, 09:48 wawa to jedna wielka dziura:) na wiaduktach dziury, buduja metro - dziury i jeszcze sylwka nie maja :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Stolica emigruje na sylwestra pod chmurką IP: *.narwik.waw.pl 29.12.06, 22:24 Odezwał się cwok spod Płocka, nie obrazając rdzennych Płocczan. I chłoptasiu nie emigruje, tylko jedzie na sylwestra do domu. Bo żeby skądś emigrowa wpierw trzeba skądś pochodzic. A oni jada się pobawic, a przy okazji zgarnąc od Mamusi "słoiki" na nowy rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inteligent Ale my nie chcemy Warszawsioków pod chmurką . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 09:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bomberto Re: Ale my nie chcemy Warszawsioków pod chmurką . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 09:56 Oj chcecie chcecie, zapytaj byle hotelarza czy sklepikarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyl Dzięki Jareczku!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 09:54 Wszyscy możemy podziękować naszemu premierowi za troskę o Stolicę! Spokój będzie , cisza i porządek ..... i sprzątać nie trzeba będzie po tych imprezach z butelką w ręku!!! A nie daj Boże jeszcze jakieś geje i inni przyszli i co by wtedy było? Wstyd proszę ja was wstyd!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawe Re: Dzięki Jareczku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 10:08 przez tego patałacha warszawiacy muszą wyjeżdżać w dzicz na syslwestra! Odpowiedz Link Zgłoś
paparazzo102 Za rok, albo nigdy 29.12.06, 10:13 Jeszcze raz skomentuję, ponieważ ta sprawa mnie wkurza! Wstyd! Trzymamy za słowo Hanię! Za rok stolica musi miec sylwka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gmo jaki Jareczku...kto jest prezydentem Warszawy? IP: *.aster.pl 29.12.06, 10:13 Odpowiedz Link Zgłoś
bonzo44 Stolica emigruje na sylwestra pod chmurką 29.12.06, 10:16 Jakie gwiazdy?-to mają być gwiazdy - Beata Kozidrak i Bajm, Piasek, Kasia Cerekwicka czy Ania Dąbrowska, a także Danzel, Kate Ryan i Velvet-brakuje tylko Dody i bedzie wiejska impreza,w Krakowie jak zwykle biesiadna Maryla, stare odgrzewane kotlety plus młode pseudogwiazdki lansowane na siłe w mediach!ha ha daruje sobie te wiejskie spędy na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek A niech to ch...ra IP: *.e-wro.net.pl 29.12.06, 10:25 Miałem iść na Rynek w sylwestra bo mieszkam dość blisko Rynku we Wrocławiu ale skoro ma się tu zjechać hołota z wiochy warszafki to sobie daruje i zostanę w domu. Murowane że będzie zadyma i rozróby bo to stolycowe bydło nie umie niczego uszanować. Ile razy w zyciu spotkam warszawiaka tyle razy widzę chamstwo, arogancję i brak szacunku dla innych ludzi. A taka miała być miła impreza w Rynku. Szkoda. Hołota to rozwali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: A niech to ch...ra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 11:06 hmmm przyganał kocioł garnkowi ... hołoto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Stolica emigruje na sylwestra pod chmurką IP: *.236.spine.pl 29.12.06, 10:42 Co Warszawiacy mają nalepszego? Ekspres do Krakowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
olias ale poruta 29.12.06, 10:48 w jednym warszawiacy mają rację - drugiej takiej stolicy nie ma na calutkim świecie. Mieszkańcy innych stolic nie muszą robić tłoku w kraju żeby balować. Może ta, no .. hanka Waltzowa by wystąpiła, co? Przeca ją wybraliście po coś. Odpowiedz Link Zgłoś
olias jaki kaziu? dziękuj Hanusi 29.12.06, 10:50 myślałem że jakeście ją sobie wybrali to choć w toples wam zatańczy. warszawie gratulujemy Hanusi Waltz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turysta Re: Stolica emigruje na sylwestra pod chmurką IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.12.06, 10:55 Wiocha dzieki Kaziowi i Hani. Wsytd, podobno jestesmy w Europie ale Warszawa za nia nie nadaza. Wole zabawe w Berlinie niz w Polsce, ceny podobne lae towarzystwo bardziej kulturalnie, nikt mi ubrania nie zniszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka No rzeczywiście, jest nad czym biadolić 29.12.06, 11:09 Wieśniackie imprezy cieszą się nad Wisłą dużym powodzeniem jak widać - mimo że są po prostu wieśniackie... "Gwiazdy" wyłażą na scenę, zaśpiewają coś urywanym z zimna głosem fałszując niemozliwie, rzucą do mikrofonu "tak się bawi tak się bawi - Waaaar-sza!wa!" oraz "dziękuję kocham wam jestescie wspaniali", prowadzący sobie nawzajem liżą nie powiem co i ględzą takie bzdety, że "słuchać hadko", a le lud pod sceną łakomie spija to wszystko, co na scenie. I machają do kamery, bo może oglądająca to ciocia Ziuta w Pcimiu zobaczy ich w telewizji. Żałosne. Cóż, jaki kraj, taka balanga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Stolica emigruje na sylwestra pod chmurką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 11:11 naprawdę żal Wam takich 'gwiazd', jak wystąpią na tych sylwestrach? Jedna gorsza od drugiej. Kasia Cerekwica na Kombii Rubika pogania. Trzeba upaść na głowę, żeby pół Polski jechać słuchać tej szmiry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: Stolica emigruje na sylwestra pod chmurką IP: *.aster.pl 29.12.06, 11:29 I w sumie dwa posty powyżej do najsensowniejsze tu komentarze. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vogue Re: Stolica emigruje na sylwestra pod chmurką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 11:46 Gość portalu: k. napisał(a): > naprawdę żal Wam takich 'gwiazd', jak wystąpią na tych sylwestrach? Jedna gorsz > a od drugiej. Kasia Cerekwica na Kombii Rubika pogania. Trzeba upaść na głowę, > żeby pół Polski jechać słuchać tej szmiry. Tu nie chodzi o gwiazdy, a o samo imprezowanie pod golym niebem. Taki sylwester ma zupelni inna atmosfere.To wstyd, ze najbogatsze miasto w Polsce tak dba o mieszkancow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panew Re: Stolica emigruje na sylwestra pod chmurką IP: *.chello.pl 29.12.06, 12:18 właśnie cały świat tak świętuje nadejście Nowego Roku Tylko Warszawie nie pasujew taki chłam i tandeta Lepiej powyżywac sie na innych miastach które wykazały jakąś incjatywe Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Stolica emigruje na sylwestra pod chmurką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 13:04 to smutne, że tak hołdujecie miernym artystom. atmosferę? że się ludzie pochlają i będą słuchać takiej nędzy, to atmosfera? Żenada! Nie jestem zwolennikiem prostowania ludzkich gustów za pomocą decyzji administracyjnych, ale uwierzcie - to w pewnym sensie dla dobra tych, którzy zachowali resztki dobrego smaku. Pozostali pojadą za Piotrem Rubikiem na drugi koniec Polski :)) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA M. To nie Hani wina, już nie przesadzać!!!! IP: *.aster.pl 29.12.06, 11:47 TO NIE WINA HANNY GRONKIEWICZ WALTZ, BO Z TEGO CO WIEM PRZYCZYNĄ JEST TO, ŻE ROBILIŚMY KONKURS MISS!!!!!!!!!!!!!!! I BRAK PIENIĘDZY W ZWIĄZKU Z TYM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gmo Jeżeli nie ma pieniędzy to rzeczywiście mogło IP: *.aster.pl 29.12.06, 12:19 Jeżeli nie ma pieniędzy to rzeczywiście mogło się nie dać zorganizować. Zadajcie sobie pytanie po co był w takim razie artykulik w tonie "zapchanych pociągów" itp. żebyśmy czasem się nie przestali kłócić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Stolica emigruje na sylwestra pod chmurką IP: *.nordeabank.pl 29.12.06, 12:24 brawo jak zwykle nasza stolica się popisała ale czego tu się spodziewać po takich rządach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Dziwne te procedury IP: *.aster.pl 29.12.06, 12:45 Na zorganizowanie sylwestra potzeba miesiąc bo tyle trzeba niby czekać. Więc drugi raz przypominam i zadaję pytanie naszym nowym władzom. Jakimż to cudem udało się załatwić pozwolenie na oglądanie finału mistrzostw świata w siatkówce na placu zamkowym (była scena i telebimy i Pani Prezydent) skoro 30 dni wcześniej nie było wiadomo czy zagramy w finale i jak udało się zdobyć pozwolenie na organizację powitania siatkarzy na Placu Zamkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi żenada - inne miasta się lansują a my? IP: 193.39.71.* 29.12.06, 14:18 jak zwykle. obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urzędnik Re: Stolica emigruje na sylwestra pod chmurką IP: *.bemowo.waw.pl 29.12.06, 14:39 Przecież, jak co roku, jest Sylwester na Bemowie, na dziedzińcu Ratusza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke Re: Stolica emigruje na sylwestra pod chmurką IP: *.satfilm.net.pl 29.12.06, 20:17 Jakie miasto taki sylwester, nie spodziewałem się po tym syfiastym mieście, że coś zorganizuje, zresztą wiadomo że jak ktoś chce się bawić to wyjeżdża z tego miasta, tu się jedynie pracuje i wegetuje, we Wrocku się żyje i bawi. Odpowiedz Link Zgłoś
vidi12 To przez Kaźka M. - tego śmiecia i podrzutka 29.12.06, 20:51 Te gnoje z PiS-u niczego nie potrafią zorganizować, a może wiedzieli, że przegrają. Teraz sympatyczki i sympatycy PiS-u ( czyli PiS-dy i PiS-iory )całą winę przypiszą Hannie Gronkiewicz-Waltz. Te chamy już szczycą się sukcesem w postaci niskiej inflacji. Lepper i Giertych pomogli tej tej kreaturze - Jarkowi w utrzymaniu niskiej inflacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty PiSowiec Stolica emigruje na sylwestra pod chmurką IP: *.devs.futuro.pl 29.12.06, 21:41 Stolica niestety upada po "rządach" idiotów z PiS-u (Kaczor i Pajac) Odpowiedz Link Zgłoś