atob 12.04.03, 08:11 Jezeli nie nimi to z kim? Jezeli nie dzis to kiedy? Pewna wygrana 4 -1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike_ Re: Legia-KSZO... 12.04.03, 09:41 QRNA ATOB!! DAŁEŚ KSZO BRAMKĘ STRZELIĆ?????? 3-0 (kucharz, kiełbowicz, sokołowski) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Legia-KSZO... 12.04.03, 10:01 No wiesz Mike obrona i obsada bramki Legii na prawie kazdym ostatnim meczu przyprawiala mnie o zawal:) ... Myslisz ze przesadzilem ? No dobra zmieniam na 4-0 :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuzin Re: Legia-KSZO... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.03, 13:55 Jak z nimi nie wygramy to powaznie zwatpie... Legia - Kszo 1-0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuzin Re: Legia-KSZO... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.03, 23:56 Spiker na Legii to jednak pizdzielec... (chodzi o ta Wisle) Odpowiedz Link Zgłoś
rafal_wwa Re: Legia-KSZO... 18.04.03, 12:10 Czy ty w ogóle wiesz kto jest spikerem? Natępnym razem pomyśl, zanim coś napiszesz. LEGIA MISTRZ Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Legia-KSZO... 18.04.03, 12:33 Kto? bo ja nie wiem? Chodzi mi oczywiśce o tego co podał info o Wiśle? Ja tam go nie potępiam, mimo że zrobił ludzi w ch... Ponieważ wtedy radość i doing był the best. Odpowiedz Link Zgłoś
rafal_wwa Re: Legia-KSZO... 18.04.03, 23:48 Spiker mówił że jest remis, ale to Wojtek Hadaj powiedział że Pogoń wygrywa. Później spiker chciał to chyba sprostować ale nikt go nie słyszał. LEGIA MISTRZ Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Legia-KSZO... 19.04.03, 09:58 Qrcze, hadaj to powiedział? na pewno? bo mi się wydaje że ten tam spiker, hehe. Ale cóż takie wtedy były emocje że pewnie nie pamiętam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Legia-KSZO... 19.04.03, 13:01 Hadaj na pewno ...podobno jakis ochroniarz usyszal w s 13 ze pilka zmierza w okienko bramki wisly i pobiegl to przekazac ...nie wysluchal do konca ze Piekutowski wybij ja na rog. Tak napisali w Zyciu chyba albo innej gazecie nie pamietam :) A pozniej "spikier" cos zaczal mowic o wyniku i tak cos przeczuwalem ze to nie za radosna wiadomosc [te podal by Hadaj:)] ale jego slowa zostaly zagluszone ...chyba chcial powiedziec ze Wisla prowadzi 1-0 :( Ale swoja droga to Pogon dawno nie miala takiego dopingu na Lazienkowskiej i w sumie chlopaki zasluzyli bo napedzili wisle troche strachu :) Odpowiedz Link Zgłoś