Gość: Bietka IP: *.nas1.ana2.gblx.net 06.05.01, 00:39 Kiedy Polacy beda wiedzieli, kogo wybieraja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zyzio Re: MICHNIK to SZECHTER, KWASNIEWSKI - STOLZMAN, KISSINGER - ABRAHAM B IP: *.nas1.ana2.gblx.net 06.05.01, 00:43 Michnika nikt nie wybral. Sam sie wybral. Albo raczej tam go postawili, zrobili z niego gazeciarza jak Spielberga politruka kinowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocy Re: MICHNIK to SZECHTER, KWASNIEWSKI - STOLZMAN, KISSINGER - ABRAHAM B IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 06.05.01, 02:30 znowu jakis kretyn schizofrenik. Sie lecz idioto a moze twoje drugie ja jest Zydem? Co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
shivo Re: MICHNIK to SZECHTER, KWASNIEWSKI - STOLZMAN, KISSINGER - ABRAHAM B 14.05.01, 19:25 Niech mi ktoś wytłumaczy, skąd w Polsce, kraju prawie bez Żydów, jest aż tylu antysemitów. Gdzie ta nasza słynna tolerancja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: MICHNIK to SZECHTER, KWASNIEWSKI - STOLZMAN, KISSINGER - ABRAHAM B IP: *.dialup.tiscalinet.it 14.05.01, 20:34 shivo napisał(a): > Niech mi ktoś wytłumaczy, skąd w Polsce, kraju prawie bez Żydów, jest aż tylu > antysemitów. Gdzie ta nasza słynna tolerancja? Niech mi ktoś wytłumaczy, skąd w Polsce, kraju prawie bez Żydów, jest aż tylu poplecznikow zydowskich interesow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PDCU Re: MICHNIK to SZECHTER, KWASNIEWSKI - STOLZMAN, KISSINGER - ABRAHAM B IP: *.tesco-europe.com 07.05.01, 14:36 Jesteś pewien pochodzenia swoich przodków debilu ! Wszędzie widzisz Żydów a co widzisz jak spojrzysz w lustro. Piękną aryjską gębę.Nie załapałeś się na szmalcownika i ci szkoda. Genetycy niedawno stwierdzili że wszyscy mamy podobne geny i wszyscy mieliśmy wspólnych przodków.I co? Ty też jesteś żydem! A może wszyscy genetycy to żydzi? Spadaj i nie wypisuj bredni.Uważaj na cyklistów i kobiety z czarnymi torebkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slavecky Re: MICHNIK to SZECHTER, KWASNIEWSKI - STOLZMAN, KISSINGER - ABRAHAM B IP: *.crt.tpsa.pl 10.05.01, 12:37 A ty to jak nic Rosenberg! S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: MICHNIK to SZECHTER, KWASNIEWSKI - STOLZMAN, KISSINGER - ABRAHAM B IP: 212.112.67.* 10.05.01, 17:11 Czerwoni (szczegolnie niektorzy) zmieniali nazwiska jak rekawiczki. Albo sa znani powszechnie pod pseudo (Lenin, Stalin, Beria, Molotow itp) Takze czerwoni w Polsce szli ta sama droga. Syn nie nosil zwykle nazwiska ojca. To dotyczy np. Michnika. A czy wiecie jakie sa nazwiska synow Bieruta i Gomulki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolf Re: MICHNIK to SZECHTER, KWASNIEWSKI - STOLZMAN, KISSINGER - ABRAHAM B IP: 212.112.67.* 11.05.01, 18:31 Polska to jedyny kraj gdzie ukrywa sie przed spoleczenstwem prawdziwe nazwiska gangsterow i politykow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TD Re: MICHNIK to SZECHTER, KWASNIEWSKI - STOLZMAN, KISSINGER - ABRAHAM B IP: *.cu.com.pl 25.05.01, 16:58 Nazwę was: politycznymi onanistami nie znają, nie rozmawiają, a nienawidzą i kochają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: MICHNIK to SZECHTER, KWASNIEWSKI - STOLZMAN, KISSINGER - ABRAHAM B IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.01, 18:45 "Szowiniści wszystkich krajów, łączcie się" w swoje przedziwne węzły gordyjskie (jebusy lubią rebusy)- ale może na innym forum, te warszawskie zostawcie w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Re: MICHNIK to SZECHTER, KWASNIEWSKI - STOLZMAN, KISSINGER - ABRAHAM B IP: *.dtvk.tpnet.pl 26.05.01, 07:04 Chyba wszedłem na post brygady SS. Spadam, bo za chwilę będą gazować. Sami frajerzy z jajowatymi głowami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ghandi Re: MICHNIK to SZECHTER, KWASNIEWSKI - STOLZMAN, KISSINGER - ABRAHAM B IP: *.waw.cdp.pl 29.05.01, 09:43 Witam. Kiedy czytam temu podobne sprawy to mam ochote na jedno. Zaglebic sie w arkana magii, opanowac telepoertacje i wyniesc sie z tego durnego globu do jakiegos alternatywnego swiata bez podobnych odchylow, antysemitow, rasistow, feministek, fundamentalistow islamskich, dewotek i innego wszelkiego ograniczonego debilstwa. Kiedy na to wszystko patrze to rece mi opadaja. Jedny drugim skacza do oczu. Kumpel powiedzial mi ze ziemia sie rozsypie, ze padnie totalnie na pysk i ludzkosc zniknie z powierzchni tego globu. I bardzo dobrze, bedzie wreszcie swiety spokoj. Ja do tego reki nie przyloze ale chetnie popatrze jak ludzkosc wroci spowrotem na drzewa gdzie jej miejsce. Ghandi, wyznawca wolnego umyslu. Odpowiedz Link Zgłoś
akami Re: Do Bietka 29.05.01, 11:03 1. A jaki ten wątek ma związek z Warszawą? 2. Skąd takie dokładne informacje na temat nazwisk rodowych? Musisz mieć niezłe wejścia w synagodze i środowisku żydowskim. Tata rabin? 3. Proponuję zebyś położył sobie lód na resztkę mózgu (jeśli posiadasz). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzio Re: MICHNIK to SZECHTER, KWASNIEWSKI - STOLZMAN, KISSINGER - ABRAHAM B IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 15:06 Nareszcie ujawniła się "nasza" !!! Szalom !!! Tylko dlaczego ty zdradzasz tajemnice Gminy? Czy nikt cie nie powiedział, że kobita nie ma prawa głosu przy "menszczyznach", które na tym forum mówią o tematach warszawskich a nie twoich domowych fobiach i pochodzeniu. Daj se spokój. Klinicznie antysemityzm (zwłaszcza ten bez Żydów - jak w Polsce) jest możliwy do zaleczenie - do wyleczenia niestety juz nie. Kismet. Insch Allach ... Odpowiedz Link Zgłoś
akami Re: Do Dyzia 29.05.01, 15:20 Dzięki za wsparcie. Jak czytam takie ksenofobiczne idiotyzmy to rzygać się chce : 1. z litości nad głupotą ludzką 2. Z bezsilności, że nie można takiego ... strzelić w pusty łeb. Tym bardziej, że taki żydożerca jest też Żydem w którymś pokoleniu, bo inaczej nie może być po kilkuset latach pobytu Żydów w Polsce. A właściwie może Ty wyjaśnisz mi co te oszołomy mają przeciwko Żydom? Bo ja nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś