kuncwotek 20.02.07, 15:06 Mieszkam tutaj dopiero kilka miesięcy i powiem szczerze, że uwielbiam tą okolicę;) Fajnie mi się spaceruje z dzieckiem. Codziennie zwiedzamy nowe uliczi;) A Wy za co lubicie Komorów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tigrissimo Re: Lubię Komorów ;) 22.02.07, 22:27 ja też lubię Komorów :-) Choć chyba bardziej ten z czasów mego dzieciństwa... Te rozliczne przestrzenie, gdzie można było poganiać, łąki, duże odstępy między domami, mieszkańców śmigających do pracy/szkoły piechotką do kolejki :-) serdeczne "dzień dobry" sąsiedzkie, sąsiedzką pomoc (teraz tygodniami nie oglądam sąsiadów, nawet nie znam wszystkich z widzenia). Powiem szczerze, że trochę mi tego brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
kuncwotek Re: Lubię Komorów ;) 23.02.07, 18:08 słyszałam, że kiedyś w Komorowie było strasznie błoto? Tigrissimo za tym chyba nie tęsknisz? A ja się cieszę, bo w końcu nie walczę z błockie. Tam gdzie kiedyś mieszkałam (okolice Konstancina) na wiosnę trudno było wyjść z domu;D Teraz fajnie śmigamy wózkiem na spacerki:) Odpowiedz Link Zgłoś
depresja123 Re: Lubię Komorów ;) 27.02.07, 18:39 W takim razie zapraszam na ulicę Sabały. Właśnie zaczyna się okres wyciągania z błota samochodów które tam utknęły. Odpowiedz Link Zgłoś
tigrissimo Re: Lubię Komorów ;) 28.02.07, 19:41 No cóż ostatnie dni pozwalają twiedzić, że współczesne błoto komorowskich ulic niczym nie ustępuje temu sprzed lat 20 czy 30 :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuncwotek Re: Lubię Komorów ;) 03.03.07, 10:09 na szczęście w mojej okolicy nie ma błota;) Nie martwcie się, jescze trochę i będzie ślicznie! Odpowiedz Link Zgłoś