ano14 22.02.07, 15:38 Hej Dziewczyny. Czy słyszałyście coś o tej lekarz? Dla mnie to trochę dziwne, że w necie w ogóle nie ma informacji na jej temat. Jestem do niej zapisana i trochę się obawiam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monig1979 Re: Violetta Szewczyk - Markowska z Enel Medu 29.03.07, 20:12 Ja byłam dziś drugi raz u tej Pani doktor.Prowadzi moją ciążę.Jak do tej pory była bardzo miła i uśmiechnięta.Z cierpliwością odpowiada na wszystkie pytania.Na tą chwilę jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
roleska Re: Violetta Szewczyk - Markowska z Enel Medu 11.04.07, 21:48 Ja tez chodze do tej pani doktor, prowadzi moją ciązę. Jestem bardzo zadowolona, nie mogę nic złego powiedzieć. Interesuje mnie tylko czy pani W.Szewczyk-Markowska pracuje w jakimś szpitalu. Nie odwazę się zapytac. Wie moze ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
monig1979 Re: Violetta Szewczyk - Markowska z Enel Medu 18.04.07, 10:19 Wiem,że przyjmuje w Centrum Damiana.Ale czy odbiera tam porody nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
anici ile za wizytę? 20.04.07, 13:34 Ja byłam wczoraj u Pani doktor pierwszy raz i pozytywnie oceniam wizyte. Czy ktoś wie ile się płaci za wizytę, na razie mam ubezpieczenie w Enel med z pracy ale się niedługo skończy i nie wiem czy dalej będę do niej chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś