Dodaj do ulubionych

Czy były burmistrz Bemowa straci mandat radnego?

IP: *.chello.pl 27.02.07, 00:20
Całka się całkiem pogubił. Ten człowiek naprawdę wierzył, że może stać się
rozgrywającym w stołecznej polityce. Przebieranie własnych urzędników w
koszulki reklamowe i montowanie pseudoobywatelskiego poparcia płynącego
rzekomo z samorządów (ha ha ha!) nie na wiele mu sie jednak zdalo. Ten facet
tonie w blyskawicznym tempie.
Obserwuj wątek
    • jurek_dzbonie I dobrze. Calka na drzewo. 27.02.07, 08:40
    • Gość: rb buahahahahhaahahahahah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 20:27
      to jedyny komentarz do marnych losow bylego burmistrza
    • Gość: gosc Czy były burmistrz Bemowa straci mandat radnego? IP: *.crowley.pl 28.02.07, 11:32
      Ludzie co wam byly burmistrz zrobil?co??????szkoda tylko ze jak byl burmistrzem
      to mial takie poparcie o jakim wam sie nie sni poza tym chcialbym zauwazyc ze
      po mimo ze przegral mial najwieksza ilosc glosow!!!nie moge patrzec jak
      obrzucacie blotem normalnego czlowieka.
      • Gość: Firma Re: Czy były burmistrz Bemowa straci mandat radne IP: *.chello.pl 28.02.07, 18:49
        a mnie ciekawi dlaczego nowy burmistrz kombinuje z przetargami - jeszcze w
        poprzednim roku zostawiałem maila na stronie i dostawał infomracje o zmianach w
        rzetargu i jakie było moje ździwienie gdy chciałem zrobić to ponownie a już
        takiej możliwości nie ma. Czyżby ktoś spłacał jakieś zobowiązani?
        • Gość: mmmm do nowego burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 08:49
          A mnie ciekawi czemu on jest tak zawzięty na swojego poprzednika?do piet mu
          gnojek nie dorasta,Całka wiele zrobił na bemowie, wybudował boiska, szkoły ,
          udzielał sie wszędzie i był na każdej imprezie. A Dąbrowski zbija śmietanke...
          przypisuje sobie wszystko.. Ech szkoda gadać
          • Gość: też_z_bemowa Re: do nowego burmistrza IP: *.spray.net.pl 01.03.07, 20:50
            Ogólnie to cała pożal się boże kariera dąbroskiego opiera się na cwaniactwie i
            układach z wyborczą owjnie z Całką. Gdyby nie artykuł na pierwszej stronie
            wyborczej przed wyborami że dąbrowski to wielki poszkodowany przez Całkę biedak
            to nikty by nie wiedział kto to dąbrowski. Zresztą jak widać nikt Całce chyba
            nic nie zarzucił że zatrudnił ludzi to ściągania plakatów zakompleksionego
            dąbrowskiego (byłego cfaniaka samoobrony i pisu). Później po wyborach jak
            dąbrowski się doczepił do stołka to od wspomnianych trzech miesięcy nic nie
            robi tylko szuka haków i sposobów jak się pozbyć ludzi Całki i zatrudnić swoich
            ludzi (zatrudnianie znajomych firm, kancelarii prawnych, kolesi z mokotowa, czy
            też radnych z PO co się nie dostali do Rady) - dąbrowski spłaca swoje
            zobowiązania umowami na zlecenie, a jak pozbędzie się niewygodnych ludzi
            zacznie swoich wstawiać gdzie tylko się da. Nie wróżę dąbrowskiemu kariery bo
            jak narazie to się ślizga na bardzo cienkim gó..e i pewnie kiedyś role się
            odwrócą i ktoś wyciągnie jego przewałki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka