Dodaj do ulubionych

Roszady na lotnisku

IP: 62.233.214.* 19.03.07, 01:56
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: TS wysokość opłat IP: *.dag.pl 19.03.07, 08:06
      Czy to oznacza, że pasażerowie linii krajowych odlatujący z Etiudy zapłacą
      mniej?
      • Gość: JaC Re: wysokość opłat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 20:51
        Kolega najwyraźniej nie odrobił lekcji pod tytułem "Gilowska w rządzie, czyli
        najpierw zlikwidujemy wszystkie ulgi, a potem koniec".
        Niby tu lotnisko, tam budżet, ale zasada jak wyżej.....
    • Gość: Grzegorz Szot Nie dla Etiudy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 08:49
      przepraszam bardzo, ja jestem dość częstym klientem LOTu na połączeniach
      krajowych i oczekuję obsługi i warunków na poziomie - nie po to płacę, żeby być
      odprawianym w skandalicznych warunkach - rozwiązanie jest proste - krajowe loty
      do T2 a tanie niech pozostaną w Etiudzie - wkońcu jeśli ktoś lata tanio,to nich
      będzie widoczny podział na pasażerów normalnych linii i tych tanich -
      przynajmniej tu będzie sprawiedliwość, Sorry, wiem, że w tym momencie jest
      niepopularny, ale takie są fakty. Jeśli PPL postanowią, że rejsy krajowe będą z
      Etiudy, to ja przestanę być klientem LOTu i przesiądę się na InterCity... Czy w
      tym państwie na każdym kroku muszą być jakieś roszardy?
      • dorsai68 Re: Nie dla Etiudy 19.03.07, 20:57
        Słuszna uwaga. Jeśli kupuje się bilet na autobus, to nie oczekuje się luksusów jak w limuzynie. Tanie linie to takie właśnie autobusy.
    • Gość: mika NIE dla Modlina IP: *.fbx.proxad.net 19.03.07, 10:22
      Czesto latam tanimi liniami. Nie chce latac z Modlina, nawet jesli
      moge "zaoszczedzic" 30 zl. Dojazd do Modlina z Warszawy bedzie znacznie
      dorozszy i DLUGI. Nie ma kolejki, trzeba bedzie dojezdzac na jakis przystanek,
      potem tluc sie autobusem w korkach przez zakrokowane drogi. Albo prosic kogos,
      zeby podwiozl i jezdzil tam i spowotem. Mam gdzies takie "lotnisko"-budke w
      polu.
      Jak Ryanair chce dziadowac, niech dziaduje (i skubie pasazerow na wadze bagazu
      i obowiazkowych wysokich opltach za kazda(!!!) sztuke bagazu).

Wybieram polityke Norwegiena: loty z lotniska, do ktorego jest normalny dojazd.
      • Gość: mzb Do Modlina będzie pociąg więc bez stresu IP: *.crowley.pl 19.03.07, 11:19
        • Gość: Elpoho Re: Do Modlina będzie pociąg więc bez stresu IP: *.dsl.pipex.com 19.03.07, 18:35
          Kiedyś pewnie będzie, ale PKP już zapowiedziało, że na pewno nie zdąży do
          jesieni 2008 :)
    • tommen Czy oni sobie robia jaja ? 19.03.07, 11:49
      Zbudowali lotnisko i dopiero teraz zastanawiają się jak ma ono funkcjonować ???
      To chyba jakiś żart ...
    • Gość: piotrek Zmiany na lotnisku Okęcie IP: *.crowley.pl 19.03.07, 16:51
      to jest bezsensu...

tanie linie są tanie i dlatego standart powinien być odrobinę niższy,

lepszym rozwiązanem jest przeniesnie tanich linii do wyekspolatowanego juz
      terminala 1 a normalne linie do nowego terminala 2
    • pis_to_pic Guzik... Prawda 20.03.07, 09:35
      Interesujące są następujące kwestie :
      1. Opłaty lotniskowe należą do jednych z najdroższych w europie, dla porównania
      opłata lotniskowa z Etiudy jest na takim samym poziomie co na Angielskim
      lotnisku Luton, a całe lotnisko Chopina do Luto na się tak…
      2. Rozróżnianie opłaty lotniskowe uwzględniające w dużej mierze budynek odpraw ,
      jest jedynie chłytem marketingowym. Jest jedynie mały ułamek kosztów. Obsługa
      samolotu jest o wiele droższa.
      3. Zasady zdrowej konkurencji Centralwings też jest tanim przewoźnikiem, ale …

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka