Gość: eSBek Ryszard Gr IP: 62.233.214.* 19.03.07, 01:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TS wysokość opłat IP: *.dag.pl 19.03.07, 08:06 Czy to oznacza, że pasażerowie linii krajowych odlatujący z Etiudy zapłacą mniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaC Re: wysokość opłat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 20:51 Kolega najwyraźniej nie odrobił lekcji pod tytułem "Gilowska w rządzie, czyli najpierw zlikwidujemy wszystkie ulgi, a potem koniec". Niby tu lotnisko, tam budżet, ale zasada jak wyżej..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Szot Nie dla Etiudy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 08:49 przepraszam bardzo, ja jestem dość częstym klientem LOTu na połączeniach krajowych i oczekuję obsługi i warunków na poziomie - nie po to płacę, żeby być odprawianym w skandalicznych warunkach - rozwiązanie jest proste - krajowe loty do T2 a tanie niech pozostaną w Etiudzie - wkońcu jeśli ktoś lata tanio,to nich będzie widoczny podział na pasażerów normalnych linii i tych tanich - przynajmniej tu będzie sprawiedliwość, Sorry, wiem, że w tym momencie jest niepopularny, ale takie są fakty. Jeśli PPL postanowią, że rejsy krajowe będą z Etiudy, to ja przestanę być klientem LOTu i przesiądę się na InterCity... Czy w tym państwie na każdym kroku muszą być jakieś roszardy? Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Re: Nie dla Etiudy 19.03.07, 20:57 Słuszna uwaga. Jeśli kupuje się bilet na autobus, to nie oczekuje się luksusów jak w limuzynie. Tanie linie to takie właśnie autobusy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika NIE dla Modlina IP: *.fbx.proxad.net 19.03.07, 10:22 Czesto latam tanimi liniami. Nie chce latac z Modlina, nawet jesli moge "zaoszczedzic" 30 zl. Dojazd do Modlina z Warszawy bedzie znacznie dorozszy i DLUGI. Nie ma kolejki, trzeba bedzie dojezdzac na jakis przystanek, potem tluc sie autobusem w korkach przez zakrokowane drogi. Albo prosic kogos, zeby podwiozl i jezdzil tam i spowotem. Mam gdzies takie "lotnisko"-budke w polu. Jak Ryanair chce dziadowac, niech dziaduje (i skubie pasazerow na wadze bagazu i obowiazkowych wysokich opltach za kazda(!!!) sztuke bagazu). Wybieram polityke Norwegiena: loty z lotniska, do ktorego jest normalny dojazd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzb Do Modlina będzie pociąg więc bez stresu IP: *.crowley.pl 19.03.07, 11:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elpoho Re: Do Modlina będzie pociąg więc bez stresu IP: *.dsl.pipex.com 19.03.07, 18:35 Kiedyś pewnie będzie, ale PKP już zapowiedziało, że na pewno nie zdąży do jesieni 2008 :) Odpowiedz Link Zgłoś
tommen Czy oni sobie robia jaja ? 19.03.07, 11:49 Zbudowali lotnisko i dopiero teraz zastanawiają się jak ma ono funkcjonować ??? To chyba jakiś żart ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Zmiany na lotnisku Okęcie IP: *.crowley.pl 19.03.07, 16:51 to jest bezsensu... tanie linie są tanie i dlatego standart powinien być odrobinę niższy, lepszym rozwiązanem jest przeniesnie tanich linii do wyekspolatowanego juz terminala 1 a normalne linie do nowego terminala 2 Odpowiedz Link Zgłoś
pis_to_pic Guzik... Prawda 20.03.07, 09:35 Interesujące są następujące kwestie : 1. Opłaty lotniskowe należą do jednych z najdroższych w europie, dla porównania opłata lotniskowa z Etiudy jest na takim samym poziomie co na Angielskim lotnisku Luton, a całe lotnisko Chopina do Luto na się tak… 2. Rozróżnianie opłaty lotniskowe uwzględniające w dużej mierze budynek odpraw , jest jedynie chłytem marketingowym. Jest jedynie mały ułamek kosztów. Obsługa samolotu jest o wiele droższa. 3. Zasady zdrowej konkurencji Centralwings też jest tanim przewoźnikiem, ale … Odpowiedz Link Zgłoś