m.gregor 19.03.07, 12:02 Ktoś był? Jakie wrażenia? Jedzenie dobre? Jak z cenami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: passoa11 Re: Hard Rock Cafe w ZT IP: 81.210.22.* 19.03.07, 12:13 byłem i oto moje oceny 1- jedzenie : 3 ( porcje duze ale niezbyt smaczne) 2- obsługa : 3 ( Pani miła ale zamiast sprzatać nasz stół to wzieła się za sprzątanie stołu który goście juz wwstali i szykowali się do wyjścia , a my czekaliśmy przy brudnych talerzach) 3- wystrój 5 ( ładnie ) 4- ceny : 3 nieadekwatne do pozycji 1, jeżeli na osobe wychodzie średnio 80 zł w tym napoje no to wole pójść do TGI Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Hard Rock Cafe w ZT 19.03.07, 14:31 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=287&w=56928237 Mi się bardzo podobało, głównie ze względu na muzykę, każdy, nawet nie przepadający za muzyką rockową, znajdzie dla siebie coś miłego. Wystrój również ciekawy, sporo pamiątek po znanych rockmenach. Perełką był m.in. plakat podpisany przez Tadeusza Nalepę prawdopodobnie na miesiąc przed śmiercią, zasłonięty kirem (byłam akurat w dniu pogrzebu Nalepy). Wielkim plusem jest możliwość palenia papierosów wyłacznie w wyznaczonym do tego miejscu na dole. Wentylacja bardzo dobra, więc nie jest nigdzie nadymione. Jedzenie w sumie może nie rewelacja i na pewno nieadekwatne do cen, ale obsługa bardzo miła i pomocna, atmosfera bardzo luźna, jestem przekonana że wrócę nie raz. Miejsce ogólnie inne niż dotychczas, a dopóki nowe, wiadomo że ciekawe. Zobaczymy czy spowszednieje po kilku latach.. PS Piwo chyba faktycznie najdroższe w warszawie - 12 zł za Heinekenna i chyba 11 za Żywca, nie wiem czy w sąsiadującym Mariottcie tyle kosztuje w Panoramie... Odpowiedz Link Zgłoś