Dodaj do ulubionych

Śliczna dziennikarka w TV "Centrum"

12.05.03, 13:18
Jutro o 20.oo (i w każdy wtorek i czwartek o tej porze) audycję w TV Centrum
prowadzi Zuzanna Dąbrowska, najładniejsza i najinteligentniejsza z polskich
dziennikarek. TV Centrum dostępne jest w kablówce Aster City. Audycja jest
powtarzana o 11.15 następnego dnia.
Obserwuj wątek
    • niech Re: Śliczna dziennikarka w TV 'Centrum' 12.05.03, 13:27
      Fakt ze ktos pracowal w Trybunie nie robi z niego Claudii Schiffer. A nawet
      Wandy Wasilewskiej. Wez ty Indris wiecej zimnych okladow na ten rozpalony do
      czerwonosci leb.
      • indris Praca w "Trybunie"... 12.05.03, 13:53
        ...nijak się nie ma do uroku osobistego. A o Zuzannie dobrze świadczy to, ze
        w "Trybunie" pracować przestała. Potwierdza to jej niezależność intelektualną.
        • niech Re: Praca w 'Trybunie'... 12.05.03, 14:04
          Rozne sa powody odejscia z pracy... Moze byla za ladna?
          PS. Ogladasz tiwi Centrum. Polecam jeszcze Edusat. Najlepsze sa wspomnienia
          rektora o przyjazni z Kakolem, albo wystapienia niejakiej Jaskierni. Pewnie
          Zuzanna niedlugo tez tam bedzie wykladac.
          • indris Edusat 12.05.03, 14:18
            Na Edusat natrafiłem przypadkiem po noworocznyn bardaku w kablach (przedtem
            była tam Planete). Obejrzałem z pewnym sentymentem wykłady matematyczne,
            natomiast Jakierni nie strawiłem. Gdyby zaangażowali Zuzannę, to jestem
            całkowicie pewny, że byłoby czego posłuchać. Korwin-Mikke napisał kiedyś tekst
            do urbanowego "NIE", ale nie odszedł w nim od wwoich poglądów. Nie jest
            najważniejsze gdzie się ktoś wypowiada, ale co mówi. A Korwin i Zuzanna są
            w tym do siebie podobni (bo chyba tylko w tym), że są niekoniunkturalni.
            • niech Re: Edusat 12.05.03, 14:22
              No, no, Korwin tez jest ladny...
              • indris Re: Edusat 12.05.03, 15:27
                Nie miałem na myśli uroku osobistego (bo tu lepiej Korwina z Zuzanną nie
                zestawiać) ale intelektualną niezależność. A tego Korwinowi niesposób odmówić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka