ania2261 08.04.07, 23:36 Nie jestem z Warszawy i nie wiem gdzie jest "psia" giełda. Słyszałam że w Łazienkach ale nie chce mi się wierzyć. Czy to prawda? Jeśli tak to może w niedzielę? W jakich godzinach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: we Re: giełda "psia" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 10:05 W Łazienkach na 100%,ale kiedy to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ochach Re: giełda "psia" 13.04.07, 14:17 ale o co chodzi? o psy z papierami? od tego masz zwiazki kynologiczne o szczeniaki albo psy dorosłe bez papierów? proszę: empatia.pl i jeszcze forum o zwierzętach na gazecie np. o akcesoria i karmy? w każdym centrum handlowym jest sklep, na każdym "bazarku" zwykle też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hau Re: giełda "psia" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 14:39 Okolice Pałacu Mostowskich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: giełda "psia" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 17:48 Giełda jest przy Łaźienkach Królewskich, trzeba jej szukać od ulicy Gagarina. I nie jest ona na terenenie parku, tylko w małej uliczce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipa Re: giełda "psia" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 17:50 Giełda działa z tego co pamiętam tylko w weekendy i chyba gdzieś do 13. Poza tym wejście na nią jest płatne. Odpowiedz Link Zgłoś
dimanche Re: giełda "psia" 15.04.07, 16:10 Łazienki, okołó 10 w niedziele na pewno... Odpowiedz Link Zgłoś