Dodaj do ulubionych

FOTO: fotostudio - fotograf

14.04.07, 12:33
Gdzie na Czerniakowie, Stegnach, Sadybie... jest jakiś (dobry) zakład
fotograficzny, gdzie np. można zrobić zdjęcia paszportowo-legitymacyjne?
Nie tak dawno był przy ul. Soczi, ale już go tam nie ma. :/

Wpisujcie adresy.
Obserwuj wątek
    • create Re: FOTO: fotostudio - fotograf 14.04.07, 17:28
      Takie zdjęcia robi pan na Nałęczowskiej pomiedzy Zdrojową a Sobieskiego, jakość
      jest zwyczajna, ale do legitymacji nigdy nie mialem jakis nadzwyczajnych wymagań
      • neospasmina Re: FOTO: fotostudio - fotograf 17.04.07, 08:58
        Na NAłęczowskiej nie ma juz punktu foto, jest zielarnia.
        • create Re: FOTO: fotostudio - fotograf 17.04.07, 11:40
          Ostatni raz robiłem tam zdjęcia w grudniu chyba, to fakt, ale myślałem że
          zielarnia jest po drugiej stronie
          • neospasmina Re: FOTO: fotostudio - fotograf 18.04.07, 09:05
            To własnie ta zielarnia się przeniosła, na miejscu starej zielarni sa teraz
            szklane umywalki czy coś w ten deseń; ale głównie nieczynne
    • zwierz.alpuhary Re: FOTO: fotostudio - fotograf 14.04.07, 18:27
      jest punkt foto Kodaka w Best Mallu, względnie dobry
      • skrzydlate Re: FOTO: fotostudio - fotograf 16.04.07, 08:18
        rano robią tam wszystko błyskawicznie, najgorzej jak się zwali tłum po południu,
        po świętach albo po weekendzie, ale ja jestem bardzo, bardzo zadowolona, wiele
        razy korzystałam
      • one.inz Re: FOTO: fotostudio - fotograf 27.06.15, 13:42
        Tylko zdzierają, żona robiła zdjęcia dla dwójki dzieci do paszportu (wymagane 1 szt.) dostała po 8 zapłaciła 60 zł, gdyż Państwu nie chciało się połączyć pliku i wydrukować mniej
      • adams-123 Re: FOTO: fotostudio - fotograf 02.11.15, 17:36
        Kodak - Sadyba, nie... Obsługa niesympatyczna, byle szybko, szybko – cykną zdjęcie, dwa albo trzy, pokażą na sekundę na aparacie – wybierz natychmiast, bez chwili zastanowienia (oczywiście nie zapytają, czy może życzysz sobie kolejne, bo żadna ci się nie podoba), i do odbioru za pół godziny, następny proszę.

Nie polecam… chyba, że ktoś na szybko potrzebuje zdjęcia do jakiegoś wniosku, i poza zgodnością z wymaganiami, na zdjęciu mu nie zależy. Ale jak chcesz mieć ładne zdjęcie, chociażby do dowodu, z którym będzie się pokazywać przez kolejne 10 lat – to radzę poszukać innego fotografa, który zapewni komfort obsługi (sam właśnie jestem w takiej sytuacji, szukam dobrego fotografa w tej okolicy).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka