cintus 14.04.07, 12:33 Gdzie na Czerniakowie, Stegnach, Sadybie... jest jakiś (dobry) zakład fotograficzny, gdzie np. można zrobić zdjęcia paszportowo-legitymacyjne? Nie tak dawno był przy ul. Soczi, ale już go tam nie ma. :/ Wpisujcie adresy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
create Re: FOTO: fotostudio - fotograf 14.04.07, 17:28 Takie zdjęcia robi pan na Nałęczowskiej pomiedzy Zdrojową a Sobieskiego, jakość jest zwyczajna, ale do legitymacji nigdy nie mialem jakis nadzwyczajnych wymagań Odpowiedz Link Zgłoś
neospasmina Re: FOTO: fotostudio - fotograf 17.04.07, 08:58 Na NAłęczowskiej nie ma juz punktu foto, jest zielarnia. Odpowiedz Link Zgłoś
create Re: FOTO: fotostudio - fotograf 17.04.07, 11:40 Ostatni raz robiłem tam zdjęcia w grudniu chyba, to fakt, ale myślałem że zielarnia jest po drugiej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
neospasmina Re: FOTO: fotostudio - fotograf 18.04.07, 09:05 To własnie ta zielarnia się przeniosła, na miejscu starej zielarni sa teraz szklane umywalki czy coś w ten deseń; ale głównie nieczynne Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: FOTO: fotostudio - fotograf 14.04.07, 18:27 jest punkt foto Kodaka w Best Mallu, względnie dobry Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlate Re: FOTO: fotostudio - fotograf 16.04.07, 08:18 rano robią tam wszystko błyskawicznie, najgorzej jak się zwali tłum po południu, po świętach albo po weekendzie, ale ja jestem bardzo, bardzo zadowolona, wiele razy korzystałam Odpowiedz Link Zgłoś
one.inz Re: FOTO: fotostudio - fotograf 27.06.15, 13:42 Tylko zdzierają, żona robiła zdjęcia dla dwójki dzieci do paszportu (wymagane 1 szt.) dostała po 8 zapłaciła 60 zł, gdyż Państwu nie chciało się połączyć pliku i wydrukować mniej Odpowiedz Link Zgłoś
adams-123 Re: FOTO: fotostudio - fotograf 02.11.15, 17:36 Kodak - Sadyba, nie... Obsługa niesympatyczna, byle szybko, szybko – cykną zdjęcie, dwa albo trzy, pokażą na sekundę na aparacie – wybierz natychmiast, bez chwili zastanowienia (oczywiście nie zapytają, czy może życzysz sobie kolejne, bo żadna ci się nie podoba), i do odbioru za pół godziny, następny proszę. Nie polecam… chyba, że ktoś na szybko potrzebuje zdjęcia do jakiegoś wniosku, i poza zgodnością z wymaganiami, na zdjęciu mu nie zależy. Ale jak chcesz mieć ładne zdjęcie, chociażby do dowodu, z którym będzie się pokazywać przez kolejne 10 lat – to radzę poszukać innego fotografa, który zapewni komfort obsługi (sam właśnie jestem w takiej sytuacji, szukam dobrego fotografa w tej okolicy). Odpowiedz Link Zgłoś