Gość: Danny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.03, 01:07 Mariola, idź do Bielska Białej do swojego trenera z Węgrowa , a nie do Piły. Tam wielkiej siatki nie będzie przez kilka lat. Nike Węgrów forever! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic_siatkarski Re: Roman Murdza odchodzi do Nafty-Gaz Piła IP: *.ipartners.pl 21.05.03, 14:53 a te 10 tyś. co dostawał razem z żonką na łapkę za plecami siatkarek miesiąc w miesiąc to mu nie wystarczyło na utrzymanie rodziny!?! To ile oni jedzą? I co? A może w "Belwedere" się żywią- tylko że ja słyszałem, że w "KOGUCIE" na Grójeckiej? Niech tam idzie cieć jeden i tam niech wszytskich oszukuje, palant złamany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: do "kibica" IP: *.chello.pl 22.05.03, 23:53 Jesteś głupi i chamski. O przyczynach kłopotów Skry najlepiej świadczy grudniowy "mecz" z Gwardią we Wrocławiu. O Murdzy jego wynki z Radomką , Stalą i Skrą , a także nadzieja prezesa , że go zatrzyma. Ale Skra się rozsypała i nie pomogło jej nawet okradanie kibiców - podwyżka i cen biletów , i jednocześnie obowiązkowa opłata parkingowa ( może dlatego kibiców tylu , co na treningu Mostostalu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic_siatkarski Re: do IP: *.urzadochota.waw.pl / 192.168.0.* 19.11.03, 09:28 taaa, chamski może i tak, ale z tą głupotą to chyba przesada? a może masz większą wiedzę o tym, co się działo w klubie? Ja nie mówię, że na Skrze było wesoło z pieniędzmi, ale jak wszyscy jadą na tym samym wózku, to wszyscy! A jak się zawodniczki dowiedziały, że trenaer za ich plecami dostaje kasę, to jak myślisz, co czuły? A on się tłumaczył, że przecież on tych pieniędzy nawet nie widział, bo szły na spłatę długów. Niezłe miał chyba długi, a może jakieś bogate hobby (alkohol, dziewczynki, hazard) jak mu 10 tyś netto na 5 osób miesięcznie nie wystarczyło!!! Idź do warszawskiek opieki społecznej i popytaj jej klientów ille to jest kasy 10 tys-większość nawet nie widziała tylu pieniędzy. a poza tym co, inne zawodniczki i pracownicy klubu mają inne żołądki? mniej jedzą? Odpowiedz Link Zgłoś