Gość: gregor IP: 62.233.197.* 20.05.03, 22:44 I co, nie miał racji Hadaj? Widzewiacy zrobili istne kamienowanie!!! Skandal! Tylu porozbijanych głów kibicowskich dawno nie widziałem. Kto chce niech sam zobaczy, bo są zdjęcia na www.legialive.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: HeHeHeHe Legia gra w środę z Lechem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.03, 22:50 Kiełbowicz gra!!!! A jednak! Czyli jak zawsze: "niektóre" drużyny zawsze mogą liczyć na "super obiektywny" PZPN. Uwaga do wszystkich piłkarzy zniesmaczonych wybrykiem Kalu Uche: w przypadku próby wykonania niesportowego gestu na jakimś zawodniku, róbcie to tak, aby jak najdotkliwiej go pokaleczyć i zmasakrować. No i zatrudnijcie się na Łazienkowskiej. To gwarantuje bezkarność ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eeeekwueme Re: Legia gra w środę z Lechem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.03, 23:04 Oświeciło mnie!!! Pewnego razu jakiś tam piłkarzyk Legii powiedział, że czy to słońce czy to deszcz legia jest zawsze faworytem do tyłu mistrzowskiego. No pewnie!!!!!! Oprócz jednego dodatkowego zawodnika w postaci kibiców dotkniętych zaawansowanym kretynizmem ("DEBILI!!!!!"), mają jeszcze dwóch: sędziów i PZPN. Niech ich "morze czarnej śliny" pochłonie. Hebanowi bracia w polskiej lidze, łączcie się.!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reporter Janas, sprawdz Sypniewskiego ! IP: *.telia.com 20.05.03, 23:05 To co dzisiaj (20 maja) Sypniewski pokazal w meczu z Helsingborg bylo wspaniale. Co prawda nie zdobyl bramki ale walnie sie przyczynil do zwyciestwa swojej druzyny. Szwedzi sa nim oczarowani. Jesli Sypniewskiego nie bedzie w kadrze Polski to Szwedzi beda uwazac Polakow za glupkow. Co najlepsze to sami go tak (fizycznie) wytrenowali do tego sezonu. Wystarczy posadzic Sypniewskiego na lawce rezerwowych aby wprowadzic nerwowosc w druzynie Szwecji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McCuskey Biedni chuligani IP: 213.77.121.* 21.05.03, 09:03 I jeszcze jedno. Może niektóre z tych urazów są spowodowane przez policyjne pałki, które również były w użyciu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McCuskey Biedni chuligani IP: 213.77.121.* 21.05.03, 09:00 Biedni chuligani Legii. Obrzucali się kamieniami razem z chuliganami Widzewa, potem dostali w łeb, a teraz Gregor podnosi lament. A "porozbijane głowy" są chyba na czterech czy pięciu zdjęciach. Byłem, widziałem, więc nie zmyślaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: Legia gra w środę z Lechem IP: 195.94.206.* 21.05.03, 09:15 Widocznie chuligani Legii posłuchali swego spikera bo na meczu rzucali także w sektory gospodarzy. Tyle, że nikt ze strony Widzewa nie publikował zdjęc z rozbitymi głowami. Tym którzy twierdzą, że kibice Legii to aniołki polecam wizyte na sektorze w którym byli jej kibice i zwrócenie uwagi na to co stało sie z dolna częścią betonowego chodnika? Dla tych co maja daleko powiem tylko, że został zniszczony i gdzieś "wyparował". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: platos Klub co "potege" swą zbudował na mafijnych układach IP: *.crowley.pl 21.05.03, 09:52 Za komuny L kradła graczy z całej polski do woja. Teraz wspiera ja PZPN Kara owszem jest ale zawsze odwołana!!! Nie wiem jak oni liczą 3/2=1 ???? Ale co sie dziwić jak na miodowej warszawka siedzi Tu strejla i w ległej tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józio Re: Legia gra w środę z Lechem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.03, 14:56 Drogi Mareczku, na lechu bede tam, gdzie poprzednim razem, a jak bndzie przerwa to w tej samej toalecie. Już mnie jest dobrze jak pomysle, co bedziesz ze mna robił. zielony szalik ze sladami spermy, w ktory wytarłeś sobie chuja ostatnim razem przechowuje jak swietom relikwie. legia wygra na pewno, twoj józio, a jak wygra to ci obciagne dwa razy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: Legia gra w środę z Lechem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 17:28 Legia musi i wygra bo to sami zawodowcy oni wiedza jak to sie robi chlopcy trzymam kciuki zrobcie to dla mnie i dla tych miliardow warszawiakow ktorzy na was licza Odpowiedz Link Zgłoś