adams123 17.05.07, 19:23 jak miło, że Arche dało aż 1 termin na regulacje okien ...:) a jak ktoś wyjeżdża to już musi płacić ? porażka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markis10 Re: regulacja okien 17.05.07, 21:52 Wydaje mi się, że laski nie robią. Mają obowiązek związany z rękojmią a pewnie piszą tak żeby jak najszybciej (najtaniej) to wykonać. Odpowiedz Link Zgłoś
gberezowski Re: regulacja okien 17.05.07, 23:39 markis10 napisał: > Wydaje mi się, że laski nie robią. mi też się tak wydaje, choć nie pytałem. Odpowiedz Link Zgłoś
markis10 Re: regulacja okien 18.05.07, 08:33 W zamyśle miało być "ł". Co do pierwszej interpretacji nie mam zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
mpbc Re: regulacja okien 18.05.07, 08:52 Tego wie wiadomo bo nie jestem przekonany iż regulacja okien wchodzi w rękojmię, raczej wynika to pewnie z jakiejś umowy. Ale też wątpię by był tylko jeden termin, możemy zawsze wymóc drugi termin. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinkiewicz Re: regulacja okien 18.05.07, 09:53 Regulacja z niczego nie wynika. Jeśli nie zgłosisz, że masz problem z oknami, to nie muszą regulować. Wydaje mi się, że to jest tylko "dobra wola" Arche. Odpowiedz Link Zgłoś
enoch Re: regulacja okien 20.05.07, 01:21 Troche chyba dramatyzujecie :) Mieszkamy tutaj juz prawie 3 lata. Ja jak mialem problem z oknami, to umowilem sie, przyszli panowie i wyregulowali (oczywiscie za darmo). Jesli komus przez 2 zimy nie "gwizdaly" okna, albo mu to nie przeszkadzalo, to nie widze potrzeby zeby przez nastepne 3 lata ktos mial fatygowac tych panow. Byc moze administracja musi za kazda taka wizyte placic, co oznacza ze MY musimy za to placic, wiec chyba dobrze ze chca zrobic raz a dobrze. Jesli do czegos mialbym zastrzezenia, to do tych godzin. Troche niezyciowe jak na Warszawe :) pozdrowienia eno Odpowiedz Link Zgłoś