saluti 04.06.07, 12:30 Czy ktos moze mi polecic dobry pensionat dla psow w Warszawie lub bliskiej okolicy. Bede bardzo wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tuptuś Schronisko na paluchu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 14:49 Pensjonat minimum **** full wypas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saluti Pensjonat dla psow IP: *.alliedtrade.ch 04.06.07, 15:06 No wlasnie nie o ten mi chodzi, czy nie ma nic innego do zaproponowania ? Odpowiedz Link Zgłoś
ochach Re: Pensjonat dla psow 07.06.07, 23:15 odwiedź forum Nasze Zwierzęta tam Ci pewnie pomogą. na długo? może coś można pomóc? :D Odpowiedz Link Zgłoś
saluti Re: Pensjonat dla psow 11.06.07, 12:33 Szukam hotelu dla malego pieska na 3 tyg. znalazlam na necie juz kilka, ale bym wolala go dac w sprawdzone miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Biedne psy! 12.06.07, 08:38 Zaczynaja sie wakacje - milosc do pieska przechodzi. Zwierze bedzie cierpialo, ale co tam - najwaznijesze to sie dobrze upic w Zlotych Piaskach! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Biedne psy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 12:50 Czyli co, jak nie do pensjonatu to może do lasu lepiej... zastanów sie zanim cos skrytykujesz. Ja zawsze zabieram psa ze sobą, a jeżeli nie mogę to nie jadę. Ale nie każdy musi być tak "ekstremalny". Lepiej żeby piesek pocierpiał z tęsknoty, niż na drucie przywiązany do drzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psiasraka Farmutil senatora Stokłosy. Tylko dla czempionów! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 19:04 Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: Farmutil senatora Stokłosy. Tylko dla czempio 14.06.07, 09:10 A moze inna forma opieki? Poszukajcie tu www.petsitter.pl/szukasz_opiekuna.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwana Re: Pensjonat dla psow IP: *.chello.pl 16.06.07, 09:37 Ja w tym roku miałam wyjechać za granicę i jesli moja mama nie będzie się mogłą zając psem to nie wyjadę. I nawet na te pare dni nie oddałabym do hotelu...BO to może byc tragedia dla psa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary przepisy na dania z psiny IP: 217.153.205.* 28.06.07, 10:40 Niestety po angielsku, więc tylko dla znających tę szlachetną mowę.... wolf.ok.ac.kr/~annyg/english/e5.htm Odpowiedz Link Zgłoś