Dodaj do ulubionych

Pensionat dla psow

04.06.07, 12:30
Czy ktos moze mi polecic dobry pensionat dla psow w Warszawie lub bliskiej
okolicy. Bede bardzo wdzieczna.
Obserwuj wątek
    • Gość: tuptuś Schronisko na paluchu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 14:49
      Pensjonat minimum **** full wypas!
      • Gość: Saluti Pensjonat dla psow IP: *.alliedtrade.ch 04.06.07, 15:06
        No wlasnie nie o ten mi chodzi, czy nie ma nic innego do zaproponowania ?
        • ochach Re: Pensjonat dla psow 07.06.07, 23:15
          odwiedź forum Nasze Zwierzęta tam Ci pewnie pomogą.
          na długo? może coś można pomóc? :D
          • saluti Re: Pensjonat dla psow 11.06.07, 12:33
            Szukam hotelu dla malego pieska na 3 tyg. znalazlam na necie juz kilka, ale bym
            wolala go dac w sprawdzone miejsce.
            • j_karolak Biedne psy! 12.06.07, 08:38
              Zaczynaja sie wakacje - milosc do pieska przechodzi. Zwierze bedzie cierpialo,
              ale co tam - najwaznijesze to sie dobrze upic w Zlotych Piaskach! :(
              • Gość: !!! Re: Biedne psy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 12:50
                Czyli co, jak nie do pensjonatu to może do lasu lepiej... zastanów sie zanim
                cos skrytykujesz.
                Ja zawsze zabieram psa ze sobą, a jeżeli nie mogę to nie jadę. Ale nie każdy
                musi być tak "ekstremalny".
                Lepiej żeby piesek pocierpiał z tęsknoty, niż na drucie przywiązany do drzewa.
                • Gość: psiasraka Farmutil senatora Stokłosy. Tylko dla czempionów! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 19:04
                  • ddb2 Re: Farmutil senatora Stokłosy. Tylko dla czempio 14.06.07, 09:10
                    A moze inna forma opieki? Poszukajcie tu
                    www.petsitter.pl/szukasz_opiekuna.php
            • Gość: sylwana Re: Pensjonat dla psow IP: *.chello.pl 16.06.07, 09:37
              Ja w tym roku miałam wyjechać za granicę i jesli moja mama nie będzie się mogłą
              zając psem to nie wyjadę. I nawet na te pare dni nie oddałabym do hotelu...BO to
              może byc tragedia dla psa...
              • ochach Re: Pensjonat dla psow 28.06.07, 09:33
                hop.
    • Gość: Mary przepisy na dania z psiny IP: 217.153.205.* 28.06.07, 10:40
      Niestety po angielsku, więc tylko dla znających tę szlachetną mowę....
      wolf.ok.ac.kr/~annyg/english/e5.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka