Gość: vinc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 14:53 co sądzicie o tym wynalazku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciek Re: Ginger IP: 217.11.134.* 04.12.01, 14:58 Gość portalu: vinc napisał(a): > co sądzicie o tym wynalazku na pierwszy rzut oka nie mogłem sie powstrzymać od smiechu a potem stwierdziłem, że jest to coś genialnego. Zaprzeczenie wszystkich dotychczasowych sposobów myślenia. Już widzę Marszałkowską gdy toto będzie zapie....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: Ginger IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 15:27 Gość portalu: maciek napisał(a): > Gość portalu: vinc napisał(a): > > > co sądzicie o tym wynalazku > > na pierwszy rzut oka nie mogłem sie powstrzymać od smiechu a potem stwierdziłem > , > że jest to coś genialnego. Zaprzeczenie wszystkich dotychczasowych sposobów > myślenia. Już widzę Marszałkowską gdy toto będzie zapie....:))) > :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: Ginger IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 15:04 słyszałem że jakiś dzieciak w Anglii coś takigo wynalazł i zaczął to sprzedawać i jego firma ma obecnie kilkanaście milionów funtów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Re: Ginger IP: *.*.*.* 04.12.01, 15:30 Dzieciak jesteś jak w to wierzysz. A ginger lubię tylko w "ginger lemon tea". Polecam. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuzin Re: Ginger IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 20:23 szajs i po co bylo tyle czasu pierdolenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Derek Re: Ginger IP: *.dialup.tiscali.it 04.12.01, 20:53 Gość portalu: Tuzin napisał(a): > szajs > i po co bylo tyle czasu pierdolenia? Ciekawe kiedy opatentuja chodzenie piechota jako najnowsza metode transportu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Za 8.000 USD to ja wolę seicento! IP: 213.25.197.* 04.12.01, 21:23 Zwłaszcza, że jest sterowane kierownicą, a nie falami mózgowymi. Ja np. mam często głupie myśli i ochotę rozjechać kogoś, kto mi się nie podoba, albo za wolno przechodzi przez przejście dla pieszych. I co by to było, gdyby mój pojazd w lot spełniał moje pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś