Gość: MisiekK IP: *.pwpw.pj / 172.16.63.* 10.06.03, 09:25 Pan Czapla ma to w dupie i nie ma sie co dziwic. Przybleda Lomzynska nie ma pojecia o atmosferze stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MRQ Re: Czy piętrus wyjedzie w wakacje na ulice Warsz IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 10.06.03, 09:43 Hmm.. idiotyzm przepisow. Ale mam pomysl: obciac mu dach - bedzie dodatkowa atrakcja !!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp To spusccie 6cm powietrza z opon i bedzie OK! IP: *.ippt.gov.pl 10.06.03, 09:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Czy piętrus wyjedzie w wakacje na ulice Warsz IP: 193.117.23.* 10.06.03, 10:30 Przepisy, przepisy...przeciez to jeden autobus! Takie miasto jak Warszawa powinno by stac na wydatek by zalatwic odpowiednie pozwolenia. Przeciez taki autobus to wspaniala atrakcja dla mieszkancow i turystow. Sam obecnie mieszkam w UK i conajmniej raz na tydzien dla przyjemnosci wsiadam na gorny poklad tutejszego pietrusa i z przyjemnoscia podrozuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesiu Re: Czy piętrus wyjedzie w wakacje na ulice Warsz IP: *.b.dial.de.ignite.net 10.06.03, 10:33 U nas zawsze wynajdują problemy. W wielu polskich miastach jeżdżą dokładnie te same piętrusy i nikt o zezwolenie nie występuje. Najlepszym przykładem jest Jaworzno, które ma ich ze 20 sztuk i wypuszcza na regularną linię do Katowic. Gdyby oni stosowali nasze praktyki z zezwoleniami płacili by miliony złotych miesięcznie! Odpowiedz Link Zgłoś
tarantula01 Piętrus, to prezent 10.06.03, 10:47 "Ma 406 centymetrów wzrostu. W Warszawie jest od lata 2001 roku. Przyjechał z Berlina. To prezent firmy MAN dla Miejskich Zakładów Autobusowych. Teraz zamknięty w zajezdni przy Stalowej rdzewieje z żalu, bo nie może wyjechać na warszawskie ulice. (...) Szef ZTM Robert Czapla o piętrusie nie chce rozmawiać. - To problem poprzednich władz. Nie wiem, dlaczego sprowadziły ponadwymiarowy autobus - mówi dyrektor." Czyżby Pan Dyrektor myślał, że autobus kupiono. Darowanemu koniowi w zęby się ponoć nie zagląda! Ponadto, ktoś pisał o spuszczeniu powietrza z opon, aby autobus zmiescił się w 400 cm wysokości. Ja podsuwam pomysł zamówienia w jakimkolwiek firmie, z której MZA kupuje autobusy, mniejszych kół specjalnie dla tego pojazdu. Myślę, że firma mając kontrakt na dostawę autobusów nie będzie robić problemu z powodu takiej błahostki. Mało tego z powodu konkurencji powie na pewno TAK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Panie Czapla!!! Masz Pan ptasi mózg!!! IP: *.lot.pl 10.06.03, 11:26 Panie Czapla!!! Masz Pan ptasi mózg!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stront Re: Panie Czapla!!! Masz Pan ptasi mózg!!! IP: 193.59.172.* 10.06.03, 13:15 Zadziwiające. Faktem jest to, że takie busy jeżdżą nie tylko z Jaworzna do Katowic, ale i W Poznaniu czy w Gdańsku. I nikomu nie przeszkadza jakieś 6 centymetrów. Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o... sami wiecie co. JST Odpowiedz Link Zgłoś
vitamina24 Re: Panie Czapla!!! Masz Pan ptasi mózg!!! 03.08.03, 21:36 Gość portalu: Piotr napisał(a): > Panie Czapla!!! Masz Pan ptasi mózg!!! Piotrze znam P.Czaple osobiscie..Jest fantastycznym czlowiekiem... nie obrazaja kogos kogo nie znasz...Albo znasz tylko z gazet. V. Odpowiedz Link Zgłoś