piastovka 20.06.07, 13:09 kazuyoshi788 naliczył 21 a ja dziś zobaczyłam kolejny przy Niecałej koło Macdonalda.i jest teraz 22 banki. co miesąc nowy.co będzie za 2 lata w takim tempie?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kazuyoshi788 Re: 22 bank w Pruszkowie 20.06.07, 18:17 piastovka napisała: > kazuyoshi788 naliczył 21 a ja dziś zobaczyłam kolejny przy Niecałej koło Macdon > alda.i jest teraz 22 banki. co miesąc nowy.co będzie za 2 lata w takim tempie?: > ) rosną jak grzyby po deszczu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
piastovka Re: 22 bank w Pruszkowie 22.06.07, 17:05 kazuyoshi788 napisał: > rosną jak grzyby po deszczu:-) takie mam wrażenie:). Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi788 następny otworzą: NORDEA BANK 13.01.08, 23:43 Piastovka obok Multi Banku robia prace wykończeniowe następnego banku: Norea. To jest dobry biznes te banki jak tak wyrastają. Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi788 Re: następny otworzą: NORDEA BANK 13.01.08, 23:45 kazuyoshi788 napisał: > Piastovka > obok Multi Banku robia prace wykończeniowe następnego banku: Norea. > To jest dobry biznes te banki jak tak wyrastają. Źle napisałem nie "norea" a powinno być NORDEA ;) Odpowiedz Link Zgłoś
politpolit więcej banków/by żyło się lepiej 14.01.08, 15:16 Takich placówek może być jeszcze więcej. politpolit Odpowiedz Link Zgłoś
piastovka Re: więcej banków/by żyło się lepiej 30.01.08, 20:28 politpolit napisał: > Takich placówek może być jeszcze więcej. > politpolit każdy z nas ma bank w domu.e-bank w komputerze na przykład:) pa, piastovka Odpowiedz Link Zgłoś
politpolit Nordea speaks English 09.02.08, 11:12 Na dzrzwiach wejściowych jest flaga brytyjska i napis "We speak English". Inne banki nie dają takich oznaczń. Odpowiedz Link Zgłoś
e-pruszkow Re: Nordea speaks English 11.02.08, 20:40 politpolit napisał: > > > Na dzrzwiach wejściowych jest flaga brytyjska i napis > "We speak English". > Inne banki nie dają takich oznaczń. Poważne podejście mają do klienta. W przeciwieństwie do tego co jest na pocztach czy w kasach biletowych gdzie "ani be ani me ani kukuryku" w żadnym języku... Odpowiedz Link Zgłoś
politpolit powstaną 2 kolejne banki vis a vis kościóla Kazime 29.04.08, 18:25 Teraz jest przystosowane do tego parter domu handlowego vis a vis Św. Kazimierza , gdzie będą 2 nowe banki i dlatego cała elewacja będzie termoizolowana. Odpowiedz Link Zgłoś
politpolit Re: Nordea speaks English 29.04.08, 18:26 e-pruszkow napisał: > politpolit napisał: > > > > > > > Na dzrzwiach wejściowych jest flaga brytyjska i napis > > "We speak English". > > Inne banki nie dają takich oznaczń. > > Poważne podejście mają do klienta. W przeciwieństwie do tego co jest :-) > na pocztach czy w kasach biletowych gdzie "ani be ani me ani > kukuryku" w żadnym języku... > > Odpowiedz Link Zgłoś
politpolit następny bank... 03.08.08, 21:49 teraz na ul. Kościelnej jest nowy oddział BPH:-) Odpowiedz Link Zgłoś
politpolit ....i następny....:-) 19.09.08, 18:11 politpolit napisał: > teraz na ul. Kościelnej jest nowy oddział BPH:-) Powstał na ul Sprawiedliwości następny bank Helior Bank, jeżeli się nie mylę co do nazwy. poz politpolit Odpowiedz Link Zgłoś
e-pruszkow już około 30? 27.10.08, 22:19 > Helior Bank Jest trochę inna nazwa. Ciekawostka, że vis a vis Kościoła powstały 2 banki: II o/Millennium oraz Reifeisen Bank. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adam.dabrowski3 Re: już około 30? 06.11.08, 21:12 > > Helior Bank Alior www.aliorbank.pl/pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.dabrowski3 Re: już około 30? 06.11.08, 21:13 > > Helior Bank Alior www.aliorbank.pl/pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś