Gość: McCuskey IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 22:52 To w Gutowie nawet ruletę mają? A w Warszawie napewno go przypilnują. Wszystkie lokale będą jego :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pynio Trener kadry juniorów: Grosickiego trzeba przyp.. IP: *.acn.waw.pl 26.06.07, 13:44 Teraz to dopiero Grosik zabaluje ! Z Korzymem Augustynem i Janczykiem włosy na żel i jazda ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty(L) Re: Trener kadry juniorów: Grosickiego trzeba prz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 13:52 haha koleś po podstawówce w Legii, czyli cep do cepowatego klubu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LM Re: Trener kadry juniorów: Grosickiego trzeba prz IP: *.aster.pl 26.06.07, 14:45 hahaha zakladam ze jestes poznanskim slowikiem albo wislacki lamusem - jakie wyksztalcenie mial ReiSS przez cala kariere - podstawowe. Jakie wyksztalcenie ma buc Zurawski ktory nie potrafi rozmawiac po angielsku po 2ch latach grania i mieszkania w Szkocji?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty(L) Re: Trener kadry juniorów: Grosickiego trzeba prz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 15:53 no jestem poznańskim słowikiem jak to sie u was mówi tam na wschodzie w PiSowskim grodzie...hehe nawet sie rymuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwaniak Re: Trener kadry juniorów: Grosickiego trzeba prz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 16:59 hehehe poznan miastem pedofili z chóru, z ambony i ze sceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Trener kadry juniorów: Grosickiego trzeba prz IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.07, 16:15 Jak poznaniacy to slowiki to wy to samsony (nie te biblijne xD) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek1908 Mroczkowski ty Lamusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 13:46 Mroczkowski uczył mnie WF jak chodziłem do LO pare lat temu,jest strasznie wnerwiającym człowiekiem,ponadto udawał strsznie waznego zawsze,aż obrzydził mi chodzenie na wf. Zawsze wszystkim próbował "wrzucac",typ człowieka ciężkiego we wsółpracy. Współczuje młodziezówce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: Mroczkowski ty Lamusie IP: *.visp.energis.pl 26.06.07, 17:56 trzeba mu było z bańki pociagnąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ To grosicki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 17:22 a wygląda na tym zdjęciu jak Marek Jóźwiak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeeJay Re: Trener kadry juniorów: szkodnik IP: *.aster.pl 26.06.07, 18:14 Dzięki takim doradcom wszyscy młodzi zdolni piłkarze wyjadą za granicę i będą grać w drugiej, trzeciej lidze. Odpowiedz Link Zgłoś