Dodaj do ulubionych

Kosmetyczka

01.07.07, 18:46
Polećcie mi dobra kosmetyczkę na sadybie. Byłam na rogu powsińskiej i
bonifacego i jestem niezadowolona przeżyłam horror!
Obserwuj wątek
    • zwierz.alpuhary Re: Kosmetyczka 01.07.07, 19:00
      ja tam kojarzę dwa zakłady, o który z nich chodzi? I jak konkretnie wyglądał ten
      horror, czy to może była ta słynna eksfoliacja kwasami, która mnie przeraża
      zawsze kiedy tam przechodzę?:-)
      • ssj44 Re: Kosmetyczka 01.07.07, 19:09
        Chodzi mi o zakład połaczony z solarium i fryzjerem obok sklepu modelarskiego.
        Zabieg to oczyszczanie twarzy- zapłaciłam 120 zł cena normalna, ale jakośc
        kosmetyków pozostawia wiele do życzenia (Bilenda i Ziaja) a ja zawsze płaciłam
        tyle za kosmetyki Pajota lub Babora- moja wina nie zapytałam wczesniej o
        kosmetyki a jak byłam na lezance to juz było za późno!
        Poza tym cały zabieg trwał rekordowo szybko jak mi się wydaje - spedziłam w
        gabinecie 20 minut !!! a dotychczas zabieg oczyszczania twarzy ultra dzwiękami
        zajmował mi 40-60 minut ! Efektów też nie było!
        • neospasmina Re: Kosmetyczka 01.07.07, 22:01
          Przyjemnie jest w gabinecie kosmetycznym z fitness clubie przy Nałęczowskiej,
          tam bazą są kosmetyki Thalgo
          • Gość: AnnaKrali Re: Kosmetyczka IP: 89.174.74.* 26.09.19, 08:49
            Chodzę do Beauty Room na Burakowska 16 obok Arkadii i jestem mega zadowolona. Oprócz manicure mają zabiegi depilacji laserowej szczerze polecam. www.beautroomburakowska.pl
            • ewelinkasabata Re: Kosmetyczka 11.11.19, 20:58
              Ja z kolei robię zabiegi w Eco Beauty Salon i polecam ten salon tylko że znajduje się na Woli ale naprawdę czasami warto dojechać do dobrego salonu :) dla zainteresowanych link Eco Beauty Salon
              • aleksandramano Re: Kosmetyczka 11.11.19, 21:28
                Ooo również tam byłam :) super miejsce, mają ekologiczne kosmetyki i również polecam Eco Beauty Salon
    • zosiasamosia500 Re: Kosmetyczka 11.11.19, 22:00
      Na Sadybie to nie pomogę:/ ale na Woli jest super salon Eco Beauty Salon
    • Gość: monika Re: Kosmetyczka IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.19, 22:03
      To nie Sadyba ale Saska Kępa - zabieg powitalny 150 zł.
      Jak pójdziesz raz, nie zmienisz kosmetyczki na inną :)
      Znajdź w google Aura Beauty - Studio Pielęgnacji - Renata Foch lub wjedz na www.aura-beauty.pl
      Świetne miejsce!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka