ssj44 01.07.07, 18:46 Polećcie mi dobra kosmetyczkę na sadybie. Byłam na rogu powsińskiej i bonifacego i jestem niezadowolona przeżyłam horror! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwierz.alpuhary Re: Kosmetyczka 01.07.07, 19:00 ja tam kojarzę dwa zakłady, o który z nich chodzi? I jak konkretnie wyglądał ten horror, czy to może była ta słynna eksfoliacja kwasami, która mnie przeraża zawsze kiedy tam przechodzę?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ssj44 Re: Kosmetyczka 01.07.07, 19:09 Chodzi mi o zakład połaczony z solarium i fryzjerem obok sklepu modelarskiego. Zabieg to oczyszczanie twarzy- zapłaciłam 120 zł cena normalna, ale jakośc kosmetyków pozostawia wiele do życzenia (Bilenda i Ziaja) a ja zawsze płaciłam tyle za kosmetyki Pajota lub Babora- moja wina nie zapytałam wczesniej o kosmetyki a jak byłam na lezance to juz było za późno! Poza tym cały zabieg trwał rekordowo szybko jak mi się wydaje - spedziłam w gabinecie 20 minut !!! a dotychczas zabieg oczyszczania twarzy ultra dzwiękami zajmował mi 40-60 minut ! Efektów też nie było! Odpowiedz Link Zgłoś
neospasmina Re: Kosmetyczka 01.07.07, 22:01 Przyjemnie jest w gabinecie kosmetycznym z fitness clubie przy Nałęczowskiej, tam bazą są kosmetyki Thalgo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnnaKrali Re: Kosmetyczka IP: 89.174.74.* 26.09.19, 08:49 Chodzę do Beauty Room na Burakowska 16 obok Arkadii i jestem mega zadowolona. Oprócz manicure mają zabiegi depilacji laserowej szczerze polecam. www.beautroomburakowska.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinkasabata Re: Kosmetyczka 11.11.19, 20:58 Ja z kolei robię zabiegi w Eco Beauty Salon i polecam ten salon tylko że znajduje się na Woli ale naprawdę czasami warto dojechać do dobrego salonu :) dla zainteresowanych link Eco Beauty Salon Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandramano Re: Kosmetyczka 11.11.19, 21:28 Ooo również tam byłam :) super miejsce, mają ekologiczne kosmetyki i również polecam Eco Beauty Salon Odpowiedz Link Zgłoś
zosiasamosia500 Re: Kosmetyczka 11.11.19, 22:00 Na Sadybie to nie pomogę:/ ale na Woli jest super salon Eco Beauty Salon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Kosmetyczka IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.19, 22:03 To nie Sadyba ale Saska Kępa - zabieg powitalny 150 zł. Jak pójdziesz raz, nie zmienisz kosmetyczki na inną :) Znajdź w google Aura Beauty - Studio Pielęgnacji - Renata Foch lub wjedz na www.aura-beauty.pl Świetne miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś