Dodaj do ulubionych

Bankructwo szpitala przy Banacha oddalone

IP: *.MAN.atcom.net.pl 04.07.07, 20:39
wiedziałem, że Pani Prezydent da sobie radę
Brawo Waltz!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: justytna Bankructwo szpitala przy Banacha oddalone IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.07, 21:04
      a wczym ty widzisz zasluge tej torby Waltz
      • Gość: kixx dzis sie spotkalem ze strajkujacymi lekarzami IP: *.acn.waw.pl 04.07.07, 21:47
        przyjechali do mnie w odwiedziny
        rodzina
        oczywiscie strajkuja,przeciez nie beda za 1100 pracowac
        przyjechali Honda S2000-typowym samochodem dla zarabiajacych 1100

• tetlian Re: dzis sie spotkalem ze strajkujacymi lekarzami 05.07.07, 06:42
          To całe szczęście. Przetrwa kolejny szpital.
    • Gość: Wyborca z dworca Re: Sam nie wiem, w czym IP: *.MAN.atcom.net.pl 04.07.07, 21:28
      po prostu wyborcza milosc, obywatelska milosc.
      Marcinkiewicza nie kocgałem nigdy.
      Waltz - od dziecka.
      To z milosci do Pani Prezydent przyiecałem do warszawy, by na nią głosowac
    • Gość: Wierzyciel Bankructwo szpitala przy Banacha oddalone czyżby?? IP: 217.153.138.* 04.07.07, 21:45
      Ludzie, czy wiecie ile małych firm zbankrutowało przez Banacha, ktory ma 80 mln
      długu. Moja rada, nic dla tego szpitala na kredyt. Pełszyńska liczyła, że jesli
      lekarze nie oddadzą procedur to bankructwo będzie ich zasługą, a tym czasem
      dyrektorka mianowana jeszcze przez Łapińskiego (który ciągle straszy w Klinice
      Gacionga) nie zna się na zarządzaniu.
      Ludzie dochodzcie swoich pieniędzy, bo organ załozycielski czyli rektor AM
      szykuje zmiany. Potem nic nie odzyskacie, bo starego szpitala nie będzie, a
      nowy to będzie już inna instytucja.
      • hardy01 Re: Bankructwo szpitala przy Banacha oddalone czy 05.07.07, 11:22
        Prawo upadłościowe nie przewiduje możliwości ogłoszenia upadłości Samodzielnego
        Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej. Taką placówką jest klinika na Banacha.

Szpital może być tylko zlikwidowany przez właściciela.
        • Gość: Wierzyciel Re: Bankructwo szpitala przy Banacha oddalone czy IP: 217.153.138.* 05.07.07, 21:24
          Pozwala. W przypadku znacznego długu dostawcy przestają dostarczać leki i
          sprzęt. Szpital nie może działać bo nie może zapewnić opieki chorym, wówczas
          chorzy musza być ewakuowani ze szpitala. Szpital który nie realizuje kontraktu
          pogrąża się, po drugie bez pacjentów szpital kliniczny nie może prowadzić zajęć
          ze studentami AM. Wówczas rektor AM jako organ założycielski może zlikwidowac
          szpital lub działać dalej, ale wówczas wszystkie zobowiązania szpitala
          przejmuje organ założycielski. Do obecnych długów nalezy doliczyć zobowiązania
          wg Misiowego,które kazdy z lekarzy wyliczył na kilka tysięcy złotych. Ok. 500
          lekarzy po 6 - 7 tyś i kilkadziesiąt do kilkuset wolnych dni. Jesli wszyscy
          wezmą wolne dni, które się należą to wówczas Banacha nie działa. Kliniczność
          szpitala nie ma tu nic do rzeczy.
    • Gość: Jacek i włąśnie teraz powinien ten szpital zbankrutować IP: 217.8.180.* 05.07.07, 10:49
      Ratowanie tego szpitala to wielki błąd i tolerowanie nieudolnośco jego
      dyrekcji.Dalsze dopłaty i ratowanie bankruta spowoduje dalsze upewnienie
      zarządzających, że znów ujdzie in na sucho.
      Spotkałem znajomego który był w żałobie i pytam sie co sie stało? On mówi, że
      umarła mu matka. Ja pytam sie na co umarła? On odpowiada - na Banacha
    • hardy01 Bankructwo szpitala przy Banacha oddalone 05.07.07, 11:20
      Bzdura. Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny przy Banacha nie może
      zbankrutować - prawo na to nie pozwala.

Dziennikarze przestańcie straszyć ludzi
      • Gość: parobek Re: Bankructwo szpitala przy Banacha oddalone IP: 194.168.231.* 05.07.07, 16:08
        No z czego sie te gosc w pierwszym poscie cieszy? Ze lekarz po studiach dostaje
        na reke 1000zl?
        Znam osobiscie tego doktora, ktory gloduje, uczciwie pracuje po godzinach
        swojej 8 godzinnej pracy w szpitalu jak kazdy lekarz, zeby utrzymac rodzine, ma
        szczescie bo z jego doswiadczeniem chcieli go zartudnic prywatnie, a ten
        stazysta, lub po stazu? Pogotowie? a gdzie doswiadczenie?
    • Gość: chorygośćprogramu Bankructwo szpitala przy Banacha oddalone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 10:49
      Kiedy lenie zaczną przyjmować chorych ludzi. to hanba Zeby domagać się forsy
      kosztem chorych ludzi
    • Gość: gośćprogramu Bankructwo szpitala przy Banacha oddalone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 10:58
      Na co lekarze czekają.Niepodobają im się warunki niech odchodzą i pozwolą
      innym pracowac Prawie każdy z nich ma super mieszkanie samochód itacy śą biedni!
      Nie przejmują się tym że każdy dzień kiedy niema przyjęć chorych pogarsz stan
      zdrowiaCo ich obch dzą biedni ludzie dla nich liczy się tylko kasa!
    • Gość: gość Bankructwo szpitala przy Banacha oddalone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 11:02
      Masz rację! nie kosztem chorych!ZACZNIJCIE PRZYJMOWAC CHORYCH!!!!!!
    • Gość: gość Bankructwo szpitala przy Banacha oddalone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 11:06
      Bezduszna hołota w białych kitlach!
    • Gość: Gość Bankructwo szpitala przy Banacha oddalone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 11:12
      Ico z tego że bankructwo oddalone to tylko dla lekarzy korzyść bali si ę że
      nie dostaną forsy za nierobienie przecież nie leczą chorych bo ich nie
      przyjmują a pielęgniarki nieodstępują od pustuch łóżek.Ale cyrk!
    • Gość: gość Bankructwo szpitala przy Banacha oddalone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 09:29
      Komu dac łapówkę żeby się dostać do szpitala? Jakaść częsć chorych się dostaje
      czy im wszystkim zagraża życie. Czy muszą cierpieć pacjenci którzy nie mają
      forsy żeby dać w łapę?To jest karygodne!Jak wam nie wstyd!
    • Gość: gość Bankructwo szpitala przy Banacha oddalone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 09:34
      Pieniądze, pieniądze, pieniądze.......Agdzie chory pacjent!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka