Dodaj do ulubionych

SZUKAM ŚWIADKÓW WYPADKU

27.06.03, 15:01
Jeżeli byłaś/byłeś świadkiem wypadku, który miał miejsce na stacji Metra
Natolin w sobotę 21.06.03 ok.godz.12.50, w którym mój młodszy brat odniósł
poważne obrażenia - skontaktuj się ze mną w dogodny dla Ciebie sposób: mail,
telefon 0604269681 czy Policja 6036355. Twoje wiadomości są ważne, bo nie
wiemy co tak naprawdę się stało (kamery przemysłowe są do bani).
Obserwuj wątek
    • mumiaczek Re: SZUKAM ŚWIADKÓW WYPADKU 27.06.03, 23:54
      Niestety wchodziłam na stację w momencie jak pociąg wjeżdżał na peron czyli
      sekundę później. Do dziś nie mogę się z tego otrząsnąć, bo czekałam na metro w
      stronę Kabat i widziałam całe zajście "po". Jak to możliwe, że ktoś jeszcze
      doznał obrażeń?
      • Gość: paola Re: SZUKAM ŚWIADKÓW WYPADKU IP: *.gallery.devs.futuro.pl 30.06.03, 14:59
        Przepraszam
        ale ciekawość jest silniejsza?
        Można wiedzieć co się stało???
      • dorotakrzyszton Re: SZUKAM ŚWIADKÓW WYPADKU 30.06.03, 21:42
        mumiaczek-co to znaczy "jak to możliwe że ktoś jeszcze doznał obrażeń?"!!!!
        Napisz do mnie!!!
        • Gość: Mumiaczek Re: SZUKAM ŚWIADKÓW WYPADKU IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 01:17
          Gdy zobaczyłam, że wszyscy wysiadają z pociągu zapytałam się kogoś co się
          stało. Dowiedziałam się, że "podobno ktoś zszedł na tory". Potem kiedy
          przyjechała policja i zapytała się czy ktoś widział to zdarzenie, motorniczy
          powiedział: Tu jest poszkodowana kobieta, która to widziała. Natomiast co się
          dalej zdarzyło nie wiem, ponieważ przyjechało metro i pojechałam na Kabaty.
          Tyle słyszałam, a jak się to ma do tego jak to naprawdę wyglądało, nie wiem.
          Niestety więcej nie mogę na ten temat nic powiedzieć. Zaraz po wypadku wszyscy
          byli bardzo zdenerwowani, więc być może to co słyszałam niekoniecznie jest
          prawdziwe. To tyle.
          • dorotakrzyszton Re: SZUKAM ŚWIADKÓW WYPADKU 02.07.03, 21:28
            Dziękuję - naprawdę bardzo mi pomogłaś.Pozostaje mi znaleźć tą kobietę.Muszą
            mieć jej dane, skoro była poszkodowana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka