Gość: . IP: *.agora.pl 14.09.07, 11:19 Zapraszamy do komentowania tekstu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Warszawiak Na kawę do Fogga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 12:30 Na pewno tam przyjdę. Uwielbiam piosenki Pana Mieczysława Fogga, bo przypominają klimat starej Warszawy. Tej Warszawy, w której żyli moi dziadkowie i pradziadowie. A "Piosenka o mojej Warszawie", to najpiękniejsza pieśń o ukochanej Stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herse Na kawę do Fogga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 12:47 nareszcie jakas wspaniala wiadomosc! Mieszkam w okolicy Ogrodu Saskiego i jestem milosnikiem przedwojennej Warszawy. Jesli zainstaluja bezprzewodowy internet to bede tam pracowal przy kawie i ciachach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan l Na kawę do Fogga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 18:26 A co to za tajemnica skoro w parterze Rezydencji Opera od dawna jest informacja ze powstaje tam Cafe Fogg. Zapraszam na Niecałą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Conrad O nie!!!Tylko nie w tym koszmarnym nowym budynku!! IP: *.ses-astra.com 14.09.07, 18:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Conrad BRAWO! IP: *.ses-astra.com 14.09.07, 18:42 Wspanialy pomysl - bedziemy chodzic z przyjaciolmi i rodzina do Cafe Fogg. Jego muzyki slucha sie u nas w domu na starej Ochocie w kazda niedziele do obiadu - uwielbiamy te muzyka (3 pokolenia od mojej 92 letniej babci po moja 6 letnia corke).Tak Warszawe kochamy - Fogg byl prawdziwym WARSZAWIANINEM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Na kawę do Fogga IP: *.chello.pl 14.09.07, 18:44 Zaprowadzę rodziców, na pewno będą bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filomena Re: Na kawę do Fogga IP: *.chello.pl 15.09.07, 00:02 a co z reaktywacja fogg records? dlaczego ten watek tak porzucony? czytalam o tym w gazecie kiedys. nieaktualne? Odpowiedz Link Zgłoś