menago1916 15.10.07, 23:58 Kwiatkowski już czuje pismo nosem, że kolejny rok będzie tylko szmacianym dziennikarzem z ostatniej strony lokalnego dodatku. Boli? I tak miało być! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stachu :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 01:43 Ja nie moge: co artykul o Polonii, to ten musi sie wpisac :D No ale lepsze to niz gdybys mial napastowac jakies dzieci w tym czasie ;) Menago - jestes debesciak! Odpowiedz Link Zgłoś
parazauroloff Re: :D 16.10.07, 07:03 Spróbuj go zrozumieć: siedzi w tym przepoconym dresie w odosobnieniu a gdy wyrwie się na żyletę to i tam każą mu gębę na kłódkę zamykać... Niech sobie trochę tu powyje, nie odbierajmy mu sensu istnienia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Re: :D+ IP: *.aster.pl 16.10.07, 11:47 W przerwach pomiędzy pobytem w dwóch zakladach i jednym instytucie znanych w Warszawie. Konferencja po meczu: Waldemar Fornalik (trener Polonii Warszawa): Gratuluję przede wszystkim drużynie Arki zwycięstwa, na pewno Arka była tym zespołem, która prowadziła grę, dyktowała warunki. My musieliśmy szukać swojej szansy szczególnie w sposobie i myślę, że ta sytuacja Mąki po uderzeniu Bąka była wyśmienita, bo to była sytuacja stuprocentowa. Szkoda, że w drugiej połowie nie wykorzystaliśmy tego karnego, byłaby to bramka kontaktowa. Na pewno był to mecz bardzo emocjonujący, na wysokim poziomie, spotkały się naprawdę dwie drużyny, które grały dobrą piłkę, momentami nawet bardzo dobrą, było wiele dramaturgii. Mogę jedynie żałować, że tyle kontrowersji pojawiło się wokół sędziowania. Nie chcę mówić, że przy tym zwycięstwie Arki, absolutnie, pomógł sędzia. Dziwię się, że jeżeli w meczu Lechia - Arka sędziuje Pan Szulc i sędziuje bezbłędnie, tym bardziej liga nie gra, że też nie wyznaczono sędziego naprawdę bardzo dobrego. Ale zostawmy to tak jak jest, było to przede wszystkim widowisko. Szkoda, że z tego widowiska nie wywieziemy do Warszawy przynajmniej jednego punktu. Wojciech Stawowy (trener Arki Gdynia): Bardzo cieszę się z tych trzech punktów, bo one w naszej sytuacji były nam bardzo potrzebne. Mecze z drużynami ze ścisłej czołówki w sytuacji, kiedy gra się u siebie trzeba wygrywać. Natomiast w naszej sytuacji dzisiaj, nie mogliśmy sobie pozwolić na jakikolwiek inny wynik, jak tylko nasze zwycięstwo. I o ile pierwsza połowa nie wskazywała na to, że Arka tutaj w tym meczu zagra o trzy punkty, bo ta pierwsza połowa była w naszym wykonaniu niemrawa i pewnie zupełnie inaczej by ten mecz wyglądał gdyby Polonia wykorzystała idealną sytuację, którą stworzyła w pierwszych 45 minutach. Natomiast już te drugie 45 to była już ta Arka, którą chciałbym oglądać, Arka, która grała szybko i z polotem. W pełni zgadzam się tutaj z Waldkiem, że mecz stał na dobrym, wysokim poziomie, ten poziom był poziomem pierwszoligowym. Mecz grany w dobrym tempie, w którym poza ładnymi, składnymi akcjami było dużo walki. Tak grają zespoły, które chcą powrócić do ekstraklasy, bo uważam, że Arka i Polonia cały czas taką szansę mają i o to w tym sezonie oba zespoły będą walczyć. Myślę, że na boiskach drugoligowych powinniśmy wiele takich spotkań oglądać, bo czasami przyjemnie było popatrzeć na ten mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Wdowczyk ogląda Polonię 16.10.07, 14:41 widziales taki film Apocalypto?? jest tam ekipa Majow, doskonale zorganizowana w lapaniu i zabijaniu wszystkich innych niz oni. sporo lat juz uplynelo odkad ci panowie biegali sobie z dzidami po dzungli, ale jak ta spojrzec na ciebie, wyraznie widac ze u ciebie i u tobie pokrewnych niewiele sie zmienilo. gdyby nie konwenanse zapewne dumnie paradowalbys ze szczeka zabitego przez ciebie wroga przytroczona do klaty :))) Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Wdowczyk ogląda Polonię 16.10.07, 21:53 Cały czarny zwierzyniec się tu wpisał, w tym frajer przez duże F z Izabelina, który najpierw podaje telefon, a później go nie odbiera. W każdym razie serdecznie was wszystkich pozdrawiam! Miło, że nie tracicie rezonu, chociaż powoli tonicie w drugoligowym gó..e. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
parazauroloff Re: Wdowczyk ogląda Polonię 16.10.07, 22:06 Choć do gówna staram się nie dotykać to zrobię dla ciebie wyjątek. Musisz tylko opanować drżenie paluszków i wybrać poprawnie MÓJ numer. Odbieram wszystkie telefony, kłameiesz kolejny raz. Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Wdowczyk ogląda Polonię 17.10.07, 23:25 Widzisz, frajerzyno za trzy grosze, kłamać też trzeba umieć. Prosiłeś się o telefon, dzwoniłem krótko po tym jak się napraszałeś - w czasie meczu na Konwiktorskiej, tak żebyś nie musiał daleko mnie szukać, ani stosować tanich wybiegów że nie masz czasu, bo śpieszysz się do cioci na imieniny. Okazało się, że niepotrzebnie, bo po drugiej stronie był podwarszawski cykor. Masz tą przewagę, że internet wszystko zniesie. Popręż się jeszcze, internetowy kozaczyno i zrób dla mnie wyjątek raz jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
parazauroloff Re: Wdowczyk ogląda Polonię 18.10.07, 08:39 menago1916 napisał: > Widzisz, frajerzyno za trzy grosze, kłamać też trzeba umieć. > Prosiłeś się o telefon, dzwoniłem krótko po tym jak się napraszałeś - > w czasie meczu na Konwiktorskiej, tak żebyś nie musiał daleko mnie > szukać, ani stosować tanich wybiegów że nie masz czasu, bo śpieszysz > się do cioci na imieniny. Okazało się, że niepotrzebnie, bo po > drugiej stronie był podwarszawski cykor. Masz tą przewagę, że > internet wszystko zniesie. Popręż się jeszcze, internetowy kozaczyno > i zrób dla mnie wyjątek raz jeszcze. 1. Masz mój adres i telefon.Przez pół roku nie znalazłeś w sobie tyle odwagi by się zrewanżować. 2. Nikt ze znanych mi kibiców Legii (również tych z Pubu przy Świetlików) nie kojarzy "menago". 3. Z dotarciem do mnie pytając wśród kibiców nie będziesz miał problemu. 4. Co to znaczy "...po drugiej stronie był podwarszawski cykor..."? Sugerujesz, że rozmawiałem z tobą przez telefon? Obaj wiemy, że kłamiesz. To ty jesteś jedynie wirtualny. W tym wątku nie będę się już wpisywał, twoje posty robią z tego forum ściek. Ewentualną korespondencję kieruj na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Wdowczyk ogląda Polonię 18.10.07, 12:05 parazauroloff napisał: > 2. Nikt ze znanych mi kibiców Legii (również tych z Pubu przy > Świetlików) nie kojarzy "menago". Musiałbym być jebnięty, żeby w tak policyjnym towarzystwie jak ty i twoi czarni koledzy, posługiwać się prawdziwą ksywą. Za troskę dziękuję. To ostatni publiczny post na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Wdowczyk ogląda Polonię 18.10.07, 09:47 nic nowego swoja droga :)) Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Wdowczyk ogląda Polonię 18.10.07, 12:06 > nic nowego swoja droga :)) Dokładnie Mława. Ten manewr znam już z twojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Wdowczyk ogląda Polonię 18.10.07, 12:37 nie no jasne :))) jedyny sprawied(L)iwy na Mazowszu - taki internetowy straznik teksasu! a reszta kolegow po sza(L)u, w milczeniu patrzy i podziwia... co ta Legia bez ciebie by zrobila??!! jestes niezastapiony chucku "menago" norrisie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Wdowczyk ogląda Polonię IP: *.acn.waw.pl 17.10.07, 13:00 jak zwykle zenujaca wypowiedz (podobno) kibica pierwszoligowego klubu Odpowiedz Link Zgłoś
chester1983 Re: Wdowczyk ogląda Polonię 17.10.07, 11:57 www.sportandbusiness.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś